kilo ve istenmeyen tüy :|

küçükken annem hep kilo alırsan tüyler dökülür derdi 162 boyundayım 47 kiloyum biraz kilo alsam tüylerim dökülür mü az da olsa ?

cnm sana ozel mesaj attım ama sanırım sen cevap veremiceksin 100 mesaj hakkını doldur bı an once .ve artık psikolojini duzeltmelısın actıgın her konu tuylerle alakalı

bence etkisi olmaz anca bi 10 kilo falan alırsan alan genişlediği için tüyler seyrek durur o kadar ama kilo için olmasa da kilonu 50'de sabitlemelisin bence çünkü ben senin boyunda ve 45 kiloykan mezardan fırlamış gibi duruyordum.yaşın kaç bu arada eğer ergenlik dönemindeysen o tüylenme sorununu daha yoğun yaşıyor olabilirsin.ben 14-15 ken epey fazlaydı şimdi 19'um azaldılar epey :)

aa demek öyle ergenlikten sonra azalır demek peki sendedemi her yerinde vardı ne kadar azaldı?
, bu arada mesajını aldım cevap veremiyorum henüz ne yapayım kilo,sivilce,saç,siyah nokta,boy,aşk meşk sorunlarım falan yokki bitek bu kıl sorunum var

Son düzenleme:
vala banada öle derlerdi ama yok yani alaksı yok tüylerden kurtulmanın yolu epilasyon hormonlarına bi baktır istersen belki başka bi sorun vardır ilaçla falan çözüm bulabilirisn

hormonlarımda bir sorun yok ailemde de var zaten benim gibiler her yerlerinde olmasa da var yani :/ peki doktordan rica etsem psikolojimi etkiliyo falan desem ilaç falan verirmiki bu ilaçlar tüyleri azaltıyomuki :S

Son düzenleme:
hormonlarımda bir sorun yok ailemde de var zaten benim gibiler her yerlerinde olmasa da var yani :/ peki doktordan rica etsem psikolojimi etkiliyo falan desem ilaç falan verirmiki bu ilaçlar tüyleri azaltıyomuki :S

Aşırı bir tüylenme sorunun yoksa ilaç işine girme derim çünkü bildiğim kadarıyla her ilaçın yan etkisi vardır.

Tek çözüm, düzenli alman veya epilasyon.

Yaşın kaç?

Son düzenleme:
Valla kilo alırsan dökülür mü bilmiyorum ama bir aktar bugün bana 2 ürün verdi 4-6 ay arasında bitirmeleri kesin dedi, tüy sorunu kalıyormuş her yerine de kullanabiliyormuşsunn deneyicemm ikisi toplam 35 tl tuttu. Denemeye değer dedim

14 yasindayim urunlerin adi ne kullandiktan sonra sonuclari yazarmisiniz ? Tuy sorunum gayett asiri ayrica goz cukurum haric heryerimde var koyu tenliyim bazilari ince cok siritmiyo ama yakasi acik bisey giyememek cok uzucu yuzumde eve dekoltemde olmasa hic takmam kafama. :`( aktara beende bi soriyim en iyisi bide nane ise yararmi acaba ?

Son düzenleme:
Yaşın lazer epilsayona uygun değilmiş ayrıca sir ağda zamanla zayıflatıyor diyorlar.

bi ilaç varmıs aldoctone diye duymussundur bi cok kişide işe yaramıs belki doktorun sana bunu verebilir.ayrıca neden sıkıntı yaratıyosun kendine alsana madem dekolteni falan

alıncada sivilce oluyo yüzümü aldırmıyorum zaten sarartmayı düşündüm ama güçlendirir diye kullanmadım çbelirgin değiller pek çünkü, neyle alırsam sivilce olmaz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…