• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu ve silikon :/

sari84

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
54
24
18
40
Merhaba arkadaslar, yine ben :)
Zaman yaklastikca sorularda cogaliyo...
Benim her zaman kilo problemim var, verip alma gibi.
Sorum veya sorunum su memisleri yaptirip, mesela bi 10 kilo versem cokmu asiri bi sarkma olur? Kafama artik cok takiyorum bunu o_O
Tabiki veripte amelyata girmek en mantiklisi, Ama öyle olsa bile ben kendimi bildim bileli kiloyla sorunum oldu :mad: o zaman hic bu amelyatta girmemem lazim.
Sorum su, implant taktirip zayiflayan Arkadaslar varmi??
Cok asiri bi sarkma söz konusumu? Cok üzüyor bu sorun beni :KK61:
Napacam ben?? Hicmi bu hayalim gercek olmamali??
Offff yaaa :KK61::KK61: yoksa herseyi akisinami birakmali o_O
Simdiden okuyupta, yazma zahmetine giren tüm arkadaslarla cok tesekür ediyorum :KK15:

Merhaba arkadaslar, yine ben :)
Zaman yaklastikca sorularda cogaliyo...
Benim her zaman kilo problemim var, verip alma gibi.
Sorum veya sorunum su memisleri yaptirip, mesela bi 10 kilo versem cokmu asiri bi sarkma olur? Kafama artik cok takiyorum bunu o_O
Tabiki veripte amelyata girmek en mantiklisi, Ama öyle olsa bile ben kendimi bildim bileli kiloyla sorunum oldu :mad: o zaman hic bu amelyatta girmemem lazim.
Sorum su, implant taktirip zayiflayan Arkadaslar varmi??
Cok asiri bi sarkma söz konusumu? Cok üzüyor bu sorun beni :KK61:
Napacam ben?? Hicmi bu hayalim gercek olmamali??
Offff yaaa :KK61::KK61: yoksa herseyi akisinami birakmali o_O
Simdiden okuyupta, yazma zahmetine giren tüm arkadaslarla cok tesekür ediyorum :KK15:
ben 55 kioydum
64 e kadar yukseldim
ideal kilom
55 miş
şu an 60 kiloya indim
sarkma olmadı
ama 55 kilo olupta girsem daha

Kas altı yönteminde böyle bi sorun olacağını sanmıyorum . Ama zayıflayıp yaptırırsan belki sarkacak korkusu ile daha bi dikkat edersin böylece alıp verme olmaz biraz psikolojik bu durumlar

ben yaptırdıktan sonra 10 kılo verdım sarkma olmadı ama sana tavsıyem dukan dıyetını uygula zayıflatıyo gercekten ve ondan sonra amelıyata gır. ve zayıfladıktan sonra yaptırdıgında daha dıkkat edersın.
dukan dıyetıde kısa surede kılo verdırıyo. benım gıbı hıc bı sekılde kılo veremeyen bırı kılo verdıyse sende verırsın

Offffff iki hafta kaldi ve iki haftada malesef o kadar kilo veremicem Ama amelyatida ertelemek istemiyorum :KK43:
Artik hayirlisi dicem yapacak baska bisey yok. Umarim sarkma filan olmaz, Suan en cok taktigim Sey bu o_O

Back