- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
- Konu Sahibi Wanderlust_
Aynen onun zamanı sadece belli olmuyor iğnesiz olunca ama iğne olunca 36 saat sonra çatlıyorAynen canım büyütüyor kendi çatlıyosa iğneye gerek bile kalmıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen onun zamanı sadece belli olmuyor iğnesiz olunca ama iğne olunca 36 saat sonra çatlıyorAynen canım büyütüyor kendi çatlıyosa iğneye gerek bile kalmıyor
İşte günlük değerlendirirsen ihtimalin yüksek yoksa saat bilemeyi TabiAynen onun zamanı sadece belli olmuyor iğnesiz olunca ama iğne olunca 36 saat sonra çatlıyor
Bugünde biraz kasıklarımda sızı oldu ama 1 saat falan sürdü dayanılmayacak gibi değil sızı böyle ama hissedilirİşte günlük değerlendirirsen ihtimalin yüksek yoksa saat bilemeyi Tabi
Günün geçtimi?Bugünde biraz kasıklarımda sızı oldu ama 1 saat falan sürdü dayanılmayacak gibi değil sızı böyle ama hissedilir
Ya adet olucam ama lekelenmem yok b
4 gün var az kaldı ama adetime 3 gün 2 gün kala lekelenme görürürüm bazen 1 hafta gecikirim sonra olurum bilmiyorum yaGünün geçtimi?
Test yaptın mı hiç ?4 gün var az kaldı ama adetime 3 gün 2 gün kala lekelenme görürürüm bazen 1 hafta gecikirim sonra olurum bilmiyorum ya
Valla canım yaptım hayalet çizgi bakınca gözüküyor soluk pembeTest yaptın mı hiç ?
Yapmayacaktım normalde ağrı dan sonra yaptımTest yaptın mı hiç ?
Peki ya başka belirtiler varmı sende ?Valla canım yaptım hayalet çizgi bakınca gözüküyor soluk pembe
Bu da testimPeki ya başka belirtiler varmı sende ?
Bu da testim
Bir saat önce yaptığım testPeki ya başka belirtiler varmı sende ?
Normalde göğs ağrın olurmu adet yaklaşınca ?Bir saat önce yaptığım test
Başka belirti göğüs uçlarım çok ağrıyor dokununca bu kadar
Arada olurNormalde göğs ağrın olurmu adet yaklaşınca ?
Teste baktın mıNormalde göğs ağrın olurmu adet yaklaşınca ?
İnşAllah vardır ama var gibi doğuyo içine bekledin bekledin bekle 4 gün daha kan ver bence rahatla canm..Arada olur
Evet gördüm bende silik çizgiyi hemen mi çıktı o ?Teste baktın mı
İnşallah canım ya ben de öyle umuyorum 4 gün daha Önce evde test yaparım sonra kan veririm evde çıkarsaİnşAllah vardır ama var gibi doğuyo içine bekledin bekledin bekle 4 gün daha kan ver bence rahatla canm..
Beş 10 dakika içerisinde çıktı ben zaten 10 dakika sonra çıkan hiçbir şeyi kayle almıyorumEvet gördüm bende silik çizgiyi hemen mi çıktı o ?
Normalde 17. Gün iğneden sonra yalnız çatlamadan ve tahmini döllenme gününü baz alınca 14 gün oluyorİnşallah canım ya ben de öyle umuyorum 4 gün daha Önce evde test yaparım sonra kan veririm evde çıkarsa
Teste güvenme bende negatif çıkmıştı silikden sonra ben kanda öğrendim direk kan verİnşallah canım ya ben de öyle umuyorum 4 gün daha Önce evde test yaparım sonra kan veririm evde çıkarsa