- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
- Konu Sahibi Wanderlust_
Aynen öyle bende öyle düşünüyordum ne kadar saçma yaHala inanamiyorum ben kesin hamilesindir diyodum cünkü idrarda baya koyu olmstu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle bende öyle düşünüyordum ne kadar saçma yaHala inanamiyorum ben kesin hamilesindir diyodum cünkü idrarda baya koyu olmstu
Aynen cok üzüldmAynen öyle bende öyle düşünüyordum ne kadar saçma ya
Bende canım yapacak bir şey yokAynen cok üzüldm
Aynen hayirlisiBende canım yapacak bir şey yok
Hayırlısı olsun canım inşallah rabbim tez zamanda bizlerede nasip eylesin vardır zamanı sabırla duayla beklemeye devamMaalesef canım negatif
Aynen canımHayırlısı olsun canım inşallah rabbim tez zamanda bizlerede nasip eylesin vardır zamanı sabırla duayla beklemeye devam![]()
NasilsnAynen canım
Gercekten hala inanamiyorum belki kanda cikmadi canm cogu kisi ben oyle duydum bide adetine ne kadar var düzenlimiHayalkırıklığına uğramış![]()
Pek düzenli değil canım 5 gün var adete 30 güne bir dönüyorGercekten hala inanamiyorum belki kanda cikmadi canm cogu kisi ben oyle duydum bide adetine ne kadar var düzenlimi
Gününü bekle bi belki cikar ama testlerin baya koyu ya ne bilimPek düzenli değil canım 5 gün var adete 30 güne bir dönüyor
Aynen canım adetim geçince tekrar yapacağımGününü bekle bi belki cikar ama testlerin baya koyu ya ne bilim
Test yaptinmi canm bende bugun belki kan veririm adet olmadim daha öglenden sonra vericemAynen canım adetim geçince tekrar yapacağım
Yok canım yapmadım yapsamda çıkmaz ki boş yere yaniTest yaptinmi canm bende bugun belki kan veririm adet olmadim daha öglenden sonra vericem
InsallhYok canım yapmadım yapsamda çıkmaz ki boş yere yani
İnşallah vardır sende bişeyler ver kan
En iyisi kan ver bes gn sonraInsallh
Canım valla cumartesi yada pazar günü tekrar evde test yaparım zaten artık varsa çıkar yoksa çıkmazEn iyisi kan ver bes gn sonra
Test yapsaydın evde bide varsa çıkar artıkInsallh
AynenCanım valla cumartesi yada pazar günü tekrar evde test yaparım zaten artık varsa çıkar yoksa çıkmaz
Çıkarsa kan veririm