- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
- Konu Sahibi Wanderlust_
İyi canım beklemedeyim yaNe yapiyon son durumun nasil
Canan sence hangisi daha koyu 1.resim mi ikinci mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi canım beklemedeyim yaNe yapiyon son durumun nasil
2 kati artarÖylede tam belli olmaz yinede gece yada yarın net olur bi anda artmıyormuş
Aynen canım o yüzden yarın koyulaşma olması gerek2 kati artar
Yarin sabah kan ver belli olur zatenAynen canım o yüzden yarın koyulaşma olması gerek
İnşallah canım ya çok dua ediyorumYarin sabah kan ver belli olur zaten
Ne yapiyon test yaptinmiİnşallah canım ya çok dua ediyorum
Cnm kilo problemin icin sana.yardimci olabilirim aynı sorunlri yasadm cunku instadan herbalgizemmm diye ulasablrsnHerkese selamlar, ben 22 yaşındayım. Kendimi bildim bileli aşırı kiloluyum ve ilk regl olmaya başladığımdan beri düzensiz ilerliyor. Hatta öyle ki, yılda 1 kez oluyorum diyebilirim.
Doktora gittiğimde ise, hormonlarıma bakıldı ve haşimato teşhisi konuldu. Bunun için levotiron kullanıyorum. Ayrıca yüksek kiloya bağlı insülin direncimde var onun içinde glifor kullanıyorum. Her zaman regl olamamamı kiloya bağladı doktorlar (obezite doktoru ve endokrin doktoru) ve kadın doğuma göndermedi.
2 kez ultrason yapıldı, hiçbir şey çıkmadı kist vs. Hormon sonuçlarımı da yazıyorum:
T4 0,91
Tsh 5.055
Fsh 5.35
Lh 4.32
Estradiol 46
Prolaktin 11.86
Progesteron 0.44
4 ayda da yaklaşık 20-25 kilo verdim kendi çabamla ama hâlâ bir hareket yok. Virüs yüzünden hastaneye de gitmek istemiyorum.
Haşimato da regl sorunları yapıyor diye biliyorum. Bana hiç pcos teşhisi konmadı. Benimle aynı durumda olan var mı? Sizce bende pcos var mıdır, yoksa haşimatonun etkisi mi bunlar?
Kilo problemin ve sağlıkli yasam icin bana danisablirsin cnm instadan herbalgizemmm16 yaşındayken kadın doğuma gitmiştim, hormon + makattan usg çekmişlerdi orada da temiz çıktı. Kilo verince düzelir dedi. İlaç bile vermemişti.
Hangi doktora gidersem gideyim bu cevabı aldım, biraz kilo verdim ama yine olmadı bir şey
Canm ne yaptin kan verdinmiİnşallah canım ya çok dua ediyorum
Naptın canımİnşallah canım ya çok dua ediyorum
Yok canım yarınCanm ne yaptin kan verdinmi
Yarın canımNaptın canım
Bugün yoktun hicYarın canım
Misafirlerim vardı vanım ondanBugün yoktun hic
HmMisafirlerim vardı vanım ondan
Evde test yaptım silik çıkıyor yani net bi koyulaşma yok yok olmada yok ben anlamadım var mınyok mu gebelik iğnenizde üstünden 17 gün geçmiş oluyorBugün yoktun hic