- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Wanderlust_
Hamileleik varmi 10 üstü oldumu oluyo bi kac kere kan ver yükselir bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7.38 çıktı sonuç canımHadi inşallah güzel haberler ver canım bize![]()
5 ve üstü hamileleij olarak kabul ediliyor yarın idrarımı tekrarlarım koyu olursa bunun gibi yada daha fazla pazartesi veririmHamileleik varmi 10 üstü oldumu oluyo bi kac kere kan ver yükselir bence
Doktor ne dedi canım katlanmasini mi beklemen gerekiyo7.38 çıktı sonuç canım
Doktora bişey demedim evet ama katlanmadı gerek yarın tekrar idrar yaparım daha net olursa pazartesi kan veririmDoktor ne dedi canım katlanmasini mi beklemen gerekiyo
AynnDoktora bişey demedim evet ama katlanmadı gerek yarın tekrar idrar yaparım daha net olursa pazartesi kan veririm
Hadi hayrlisi
Ne yapiyonDoktora bişey demedim evet ama katlanmadı gerek yarın tekrar idrar yaparım daha net olursa pazartesi kan veririm
Napim valla canım tv izliyorum senNe yapiyon
Bende aynisiNapim valla canım tv izliyorum sen
Test yapmadinmi yineNapim valla canım tv izliyorum sen
Canın sıkkın gibiBende aynisi
Sabahı bekliyorum yaTest yapmadinmi yine
Evet adet olmadim hastane yok ne yapicam. BilmiyorumCanın sıkkın gibi
Sabahı bekliyorum ya
Canım sıkma canını test al pazartesi yapEvet adet olmadim hastane yok ne yapicam. Bilmiyorum
Canım sıkma canını test al pazartesi yap
Aynen bekle biraz ve şöyle düşün bir çocuğun var zaten hiç olmasa benim gibi başkası gibi daha mı iyi olurduMalesef onu alma imkanim da yok cikamiyorum esim evde. Degil. Esimde aradi anneme de hastaneye acile git kan ver diyo bende kimse ye simdi söylemek istemiyorum tam kesin olana kadard
Orasida dogru canm ya gebelik var yok olmasindan degil allaha skr bi cocugum var allah olmayana da versin sadece bilmek istiyorum kesin olmadigini en azindan ilac adet olmak icin kullanirim günm gectigi icin karnimda acayip sislik varAynen bekle biraz ve şöyle düşün bir çocuğun var zaten hiç olmasa benim gibi başkası gibi daha mı iyi olurdu
Şu an kimseye söyleme hafta içi gidebilirsen git kan ver