- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Wanderlust_
Ignenin etkisi kesin bitti hamilesininşallah canım sence var no bu teste göre 14. Gün bitiyor iğne yoktur artık hatta dünkü kest teste göre daha net çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ignenin etkisi kesin bitti hamilesininşallah canım sence var no bu teste göre 14. Gün bitiyor iğne yoktur artık hatta dünkü kest teste göre daha net çıktı
Canım inşallah ilk sana yazrım kan vereceğim bugünIgnenin etkisi kesin bitti hamilesin
Hadi senden cok merak ettimCanım inşallah ilk sana yazrım kan vereceğim bugün
yok cnm doktora muayne olmadan içmeBir yil once aldim söktürücü ilac ama kullanmadan hamile kaldm ondan evde duruyodu kullabim dedim daha bekliyorum
Cok kararszmyok cnm doktora muayne olmadan içme
Bide burada kadin dogum randevusu yokyok cnm doktora muayne olmadan içme
Baya belli oluyo artk kan ne zamn verecen ben daha cok merak ettim insallah allah istedigini sana verirTestin son hali
Birazdan veriryorum 2 saate anca çıkar sonuçBaya belli oluyo artk kan ne zamn verecen ben daha cok merak ettim insallah allah istedigini sana verir
HastanedemisinBirazdan veriryorum 2 saate anca çıkar sonuç
Evet canım özeldeHastane
Hastanedemisin
Hadi hayirli haberlerini bekliyoruz sayinin kac oldugunu da ogrenEvet canım özelde
Tabiki sistemde çıkar zatenHadi hayirli haberlerini bekliyoruz sayinin kac oldugunu da ogren
TmTabiki sistemde çıkar zaten
Peki gebelik belirtin varmiTabiki sistemde çıkar zaten
Yok öyle yeni olduğu için zaten varsa bir kaç hafta sonra belirti başlatPeki gebelik belirtin varmi
Sonuc cikmadimiYok öyle yeni olduğu için zaten varsa bir kaç hafta sonra belirti başlat
Hadi inşallah güzel haberler ver canım bizeTestin son hali
7.38 çıktı canımSonuc cikmadimi
Hm7.38 çıktı canım