- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
- Konu Sahibi Wanderlust_
AynısıIlk yaptigin testen yapsaydim onda daha net
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynısıIlk yaptigin testen yapsaydim onda daha net
Bende geçen yıl kürtaj olmuştum tüp bebekti benim gün geçtikte koyu olmasi gerekirken daha çok silikleşmisti aksine kan degerim sürekli yükseliyordu ama boş gebelik yaşadım maalesef inşallah senin vardir ve sağlıkla ilerler canımAynısı
Ne yaptin canmAynısı
Vala yarını bekliyorNe yaptin canm
İnşallah canım bugün 13.gün iğne etkisi var mi bilmiyorumBende geçen yıl kürtaj olmuştum tüp bebekti benim gün geçtikte koyu olmasi gerekirken daha çok silikleşmisti aksine kan degerim sürekli yükseliyordu ama boş gebelik yaşadım maalesef inşallah senin vardir ve sağlıkla ilerler canım
Yok bence. O kadar srmez etkisiİnşallah canım bugün 13.gün iğne etkisi var mi bilmiyorum
Bende öyle sanıyorumYok bence. O kadar srmez etkisi
Hadi insallah vardirBende öyle sanıyorum
Bellide olmuyor canım bakarsın bir kaç gün sonra tekrar edince çıkarSanki hamileymisim gibi bi hic var icimde cok tuafim
Normalde en etkili sonuç için adet tarihinin geçmiş olması lazım diye biliyorum iğne etkisi olabilir sanki adet tarihin ne zamandıİnşallah canım bugün 13.gün iğne etkisi var mi bilmiyorum
Benim düzensiz olduğu için 9 gün var daha ama tedavi olduğu için 13-14 gün sonra test yapılıyorNormalde en etkili sonuç için adet tarihinin geçmiş olması lazım diye biliyorum iğne etkisi olabilir sanki adet tarihin ne zamandı
Anladım canım inşallah yarın güzel haberler almayı nasip etsin rabbimBenim düzensiz olduğu için 9 gün var daha ama tedavi olduğu için 13-14 gün sonra test yapılıyor
Ben 11 de yaptim 12 de yaptim 14 yaptim testBenim düzensiz olduğu için 9 gün var daha ama tedavi olduğu için 13-14 gün sonra test yapılıyor
Anladım canım inşallah yarın güzel haberler almayı nasip etsin rabbim![]()
naptn cnm yaptınmı testi?Insallah vardir baska bir test var onuda sabah yaparim farkli marka
Yaptim ama malesef hem saglik ocaginda gebelik testi yapti. Hemsire evdede yaptim ama malesef cikmadi karnimda hala batmalar kasiklarimda var adet sancisi gibi agrilarimda bilmiyorum hemsire vi hafta bekle olmassan kadn doguma git dedinaptn cnm yaptınmı testi?