• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Problemi

Merkure

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
25
0
6
İstanbul
Kızlar merhabalar. Bende 1.65 boyunda 45 kiloyum. Bacaklarıma bakmaya utanıyorum artık çöp gibiler. Benim sorunum sizinkinin tersi ben çok yiyorum tiroitlere de baktırdım ama kilo alamıyorum. Benimde sıkıntım bu. Metabolizmam hızlı , kilo almak için diyet listesi var mı ? O da bir diyettir sonuçta yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum

Kızlar merhabalar. Bende 1.65 boyunda 45 kiloyum. Bacaklarıma bakmaya utanıyorum artık çöp gibiler. Benim sorunum sizinkinin tersi ben çok yiyorum tiroitlere de baktırdım ama kilo alamıyorum. Benimde sıkıntım bu. Metabolizmam hızlı , kilo almak için diyet listesi var mı ? O da bir diyettir sonuçta yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum

tsh in kaç çıktı canım, ciddi bir şey olsaydı doktor tiroit tedavisine başlardı metabolizmanın hızı tiroitten miymiş?
benim de tsh biraz yüksek bu aralar gidip tekrar baktırcam 1 ay sonra gel demişti ve artık diyetisyene gideceğim

Back