Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri kilo ile göğüs büyüklüğü

canım kilo vermek istiyorsun.bunu ne şekilde yapacağını bilmiyorum ama eğerki dengeli beslenerek kilo verirsen vede bazı egzersizlerle rahatça hem kilo verir hemde göğüslerindeki diriliği korumuş olursun.bu arda göğsüne toparlayıcı bir kremde kullanmayı unutma.

tşk ederim canım sirkeli ballı su içemeye başladım bugün.bi taraftan da kondisyon biisikleti kullanmayı düşünüyorum.
hangi egzersizlerde göğüs küçülmez yardımcı olurmsuıun??
bide toparlayıcı olarak ne kulanmalıyım,zayıflarken böle bi ürün kulanmazsam nolur??

canım ben de aynen senin gibi hem kilo vereyim hem de göğüslerimi kücülteyim diye düşünüyordum.
burada yazılanlardan yardım alarak, hem diyete hem de spor yapmaya başladım.
göğüs için bana önerilen şuydu
faydasını da gördüm.
dambıl aldım 3er kiloluk iki tane. (ki cok ucuz artık süpermarketlerde bile satılıyor.)
yere yatıyorum dambılları kaldırıp göğüsde birleştiriyorum,
dirseklerimi birbirine deydirmeye çalışarak.
bu hem göğüsü zayıflatıyormuş hem de sıkılaştırıyormuş.

kilo verince göğüste küçülüyo şahsi tecrübem tabi ama annem ne kadar kilo kaybederse etsin hiç küçülmüyo göğüsleri vücuda göre değişiyo sanırım

keşe kilo verme işine yazın başında başlasaydınız bütün yaz heme düzenli rejim yapar hemde sık sık yüzerdiniz göğüsleriniz güzelliğini kaybetmezdi..göğüs güzelliği için en iyi spor yüzmeymiş..

Homili gırtlak yemezseniz zayıflarsınız sevgili arkadaşlar. Hiç kusura bakmayın kilo almak için gerekenden daha fazla kalari yükleme yapmalısınız vücuda. Demekki yapıyorsunuzki kiloalıyorsunuz. Şimdi öncelikle şunun söylicem size. Yemeyi kısıtlayacaksınız. Yeyin tamam ben yiyorum arkdaş diyorsanız hareket edecek vücudunuz. SPor Spor Spor.

bir yerde duymuştum.zayıflarken göğüs küçülmemesi için protein alımına dikkat etmek lazım diye uzman.tvde diyet bölümündeydi sanırım ama emin dilim.kısacası et, yumurta vb. proteinini iyi al.

ben de kilo vermeye çalışıyorum ama gögüslerimde biraz küçülüp dikleşsin istiyorum inşallah olur.

herkesin derdi ayrı işte :)

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
ben pskoloji ogrencsiyim..derste gordugumuze gore sadece diyet hiç bir işe yaramıyor...düşünsenize siz aç kalcaksınız..beden proteinleri karbonhidratları falan yakacak da sıra yaglara gelecek..üstelik bu otururken olcak...coook uzun ve stresli...bunu yerine cok kalori almayarak we gunde yrm saat bi saat spor yaparak zayflayın derim ben..istediklerinizden yiyin ama az olsun...psikolojinizi de bozmayın...aksi takdirde diyet bozuldugu gbi kilo artısı bile oluyor...hem spor yapılırsa bedensel zayflama olur böylece gogusler korunur diye dusunuyorum...bu arada bnm de goguslerm inanılmaz kucuk naaapcam yaaaa...yontemler bnde işe yaramadı..normalde avucu dolduryor ama sırtustu yatıca tahta gbiyim

Benim göğüslerim çok küçük kilom 50 ,1.68 boyum kilo alırsam göğsülerimde büyür mü ??? kaydirigubbakcemile3

canım bence bu bunyeye gore degısır cunku ben bu buyutme ısıne baslamadan once kılo aldıgım cok oldu 5 kılo bıle aldım ama ınan bı gram fark etmedıkafamçokkarıştı yanı ama sımdı alsam belkı fark eder sımdı bıraz daha buyukler cunkusırnaşık şey

ay bende kücülmelerini istiyorum kilo verince gidiyoda kizlar veremiyorum ya gitmiyo zikkimlar

Ben zamanında 20 küsür kilo vermiştim. Göğüslerimin 1/3'i eridi ama Allah'tan sarkmadı Hiç biyerim pörsümedi spor yapmadığım halde.Birde ben her duştan sonra vücudumu soğuk suyla yıkıyorum.Yazın sorun olmuyor ama kışın biraz zor oluyor açıkçası.Ayrıca yüzümüde hep soğuk suyla yıkarım.Yaklaşık 30 yaşındayım.Yaşıtlarımda incede olsa mimik kırışıklığı olduğu halde bende bi tanecik bile yok.Tavsiye ederim sizlerede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…