Kilo da Neymiş! Hadi Hep Beraber Kurtuluyoruz!

Gerçekten moral,m çok bozuldu. Eve tartı almıştım dün. Tartının üzerine heyecanla çıktım ve büyük yıkım!!!

Ben kilomu 92 sanıyordum ama tartıda gördüğüm rakam 94,7 oldu. Üstelik bir haftadır o kadar dikkat ediyordum ki. Ya sandığımdan daha çok kilo almıştım ya da yaptığım hiç birşey işe yaramadı Kızlar desteğinize ihtiyacım var

Tartıdan tartıya fark ediyor. Üzülmeyin. Benim diyetisyenimle kendimin tartısı da farklı ölçüyor. Neler yediginizi yazarsanız yanlış var mı yok mu görebiliriz.

Tartıdan tartıya fark ediyor. Üzülmeyin. Benim diyetisyenimle kendimin tartısı da farklı ölçüyor. Neler yediginizi yazarsanız yanlış var mı yok mu görebiliriz.

bundan sonra her gün yazacağım zaten ya olmuyor böyle en azından bana "çüş harmoni o yenir mi" deyin de durdurayım kendimi çok moralim bozuk

hatta sabah kahvaltı olarak bir bardak şekersiz çay içtim sadece. yemek yiyemiyorum moralim acayip bozuk. belki iyi birşeydir ya böyle olması en azından o kadar yemem

Bende 78,5 kiloyum , kendi günlüğümü açtım bugün.bazen okula giderken giyinecek bişey bulamıyorum ve çok moralim bozuluyor 3-4 gün doğru dürüst bişey yemiyorum 72 leri görüyorum sonra ne oluyor bir anda saldırıyorum herşeye ( tekrar 75( Şimdi karar verdim sabah, öğle ve akşam 3 öğün ne varsa yiyeceğim ama az .. Ve yürümeye çalışacağım. Bize lazım olan istikrar ve sabır, sende moralini bozma bence başlangıç kilon olsun 95 , bundan sonrası için hedef koy. Umarım başarırız:))

bu sabah da aynı hezimeti yaşadım Hoş geçen hafta hiç yürüyemedim ama napalım

Selam kızlar,
Yazamadım bir müddet ama zerre spor yapmadan bu hafta 2 kilomdan kurtuldum. Yeşil çay ve tarçın ikilisine devam. Sabahları ılık su içemiyorum.

Bİr de programa power90x programını da eklemeye karar verdim. Değişim rüzgarları başlasın :)

Güncel kilom 92,5

canım ben de katılmak istiyorum. =)

selamm..
ben de BDV.deki konundan geliyorum..
başladık mı şimdi?

üç haftada güzel kilo vermişsiniz. =)
inşallah ben de yaparım. :)

canım nasıl gidiyor?

menün çok güzel canım kolay gelsin detoks için YAPTIGIN KARIŞIM NASIL TARİF VEREBİLİR MİSİN ?

KIZLAAARR nerelerdesiniz sesiniz çıksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…