Gerçekten moral,m çok bozuldu. Eve tartı almıştım dün. Tartının üzerine heyecanla çıktım ve büyük yıkım!!!
Ben kilomu 92 sanıyordum ama tartıda gördüğüm rakam 94,7 oldu. Üstelik bir haftadır o kadar dikkat ediyordum ki. Ya sandığımdan daha çok kilo almıştım ya da yaptığım hiç birşey işe yaramadıKızlar desteğinize ihtiyacım var
Tartıdan tartıya fark ediyor. Üzülmeyin. Benim diyetisyenimle kendimin tartısı da farklı ölçüyor. Neler yediginizi yazarsanız yanlış var mı yok mu görebiliriz.
Bende 78,5 kiloyum , kendi günlüğümü açtım bugün.bazen okula giderken giyinecek bişey bulamıyorum ve çok moralim bozuluyor 3-4 gün doğru dürüst bişey yemiyorum 72 leri görüyorum sonra ne oluyor bir anda saldırıyorum herşeye( tekrar 75 ( Şimdi karar verdim sabah, öğle ve akşam 3 öğün ne varsa yiyeceğim ama az .. Ve yürümeye çalışacağım. Bize lazım olan istikrar ve sabır, sende moralini bozma bence başlangıç kilon olsun 95 , bundan sonrası için hedef koy. Umarım başarırız:))
canım ben de katılmak istiyorum. =)
1.Bir adet tartım var
2.fittingo'ya şimdi üye oldum.
3.Bol su içmeye devam.
4.Haftada 3 ila 7 gün arası yürüyüşe devam.
5.Haftada 1 gün yüzeceğim.Ama bir saat yüzebilirim.
6.Her gece uyumadan evvel mekik çekeceğim.
7.Yeşil çay içmeye devam.
8.Ekmeği minimuma indiriyorum.
9.Yemek yerken başka bir şeyle uğraşmıyorum.
10.Kepek ile yoğurdu karıştırıp ara öğün yapıyorum.(Tok tutar ve bağırsakları çalıştırır.)
11.Akşam 8'den sonra yemiyorum.
12.Düzenli uyuyorum.
13.Sabahları bir bardak limonlu su içiyorum.
14.Abur cubur minimumda!
15.Karbonhidrat düşmanlığı!
80 kiloyum.2 haftada 78'e inmek istiyorum. =)
Merhaba. Minik bir bebeğim var hamilelik öncesi ve sonrası aldığım kiloları vermek istiyorum. 12 gün oldu ben başlayalı ama vermem gereken o kadar çok kilo var ki. Siteye yeni üye oldum ve yeni başlayan bir oluşuma katılmak takip açısından iyi olur benim için sanıyorum ki. Çünkü motivasyonumu düşürmemeye çalışıyorum.
selamm..
ben de BDV.deki konundan geliyorum..
başladık mı şimdi?
dün hem yürüyüş yaptım yarım saat,hem mekik çektim.bugün de 20 dk kadar yürüdüm.akşam tekrar yürüyeceğim ve mekik çekeceğim.
yalnız yeme konusunda sıkıntı yaşıyorum.hala karbonhidratlı besleniyorum.
Ben de yapayım bildirimimi.
Bugün pek beğenmedim kendimi ama işteyken ara öğünlerimde sıkıntı oluyor, yoğun oluyorum.
Bugün benim için en güzel haber doğumdan sonra ilk defa regl oldum. Şişkinliğim inecek.
Sabah:
1 dl tam tahıllı ekmek
1 kk light beyaz peynir
Çok az salatalık domates maydanoz
Şekersiz çay
Ara:
Yapamadım
Öğle:
Izgara tavuklu salata
Ayran
Ara:
3 tane gün kurusu
6 tane çiğ badem
3 parça ceviz içi
Yeşil çay
(Çok abartı oldu farkındayım,normalde öğle yemeği - akşam yemeği arası 2 tane aram var bugün birleştirdim)
Akşam:
1 kase ayranaşı çorbası
3 yk light yoğurt
Gün içinde detoks için yaptığım karışımı içiyorum.
iyi akşamlar bende katılmak istiyorum bende 3haftadir bana zarar veren her yiyeceği kisittlayarak kilo veriyorum 5.509kg gitti bile.hergun 1saat yürüyüş yapiyorum.ve pilatesede başladım enaz 3 gün yapmaya çalışıyorum.
üç haftada güzel kilo vermişsiniz. =)
inşallah ben de yaparım. :)
Teşekkürler harmonicim umarım kilolarimiza hep birlikte elveda deriz. .ben biraz ski tutuyorum sporu en yakin arkadaşımin ekim 20de nişanı var ne kadar kg giderse kardir tabi ondan sonra birakmak yok devam kilo bildirimi yapcak mıyız haftalık canım
canım nasıl gidiyor?
Selamlar bende menü mu paylaşıyorum
sabah: 1 Türk kahvesi şekersiz 2 kuru incir 2 galeta
ara; 1 Yeşilçay 2 badem
öğlen : 3kasik et yemeği 1tane enginar dolması 2dilim kepek ekmegi 2kasik patates ppüresi
ara :2avuc beyaz leblebi 2bardak su eşliğinde 1 kupa Yeşilçay
aksam 1 tabak lahana çorbası
1kupa Yeşilçay 1kuru incir 2kasik yoğurt
bugün ancak 45 dk yuruyebildim işten gelirken. tabi 2,5 lt su içtim
menün çok güzel canım kolay gelsin detoks için YAPTIGIN KARIŞIM NASIL TARİF VEREBİLİR MİSİN ?
bugün babamın doğum günüydü.o yüzden bugünlüğe mahsus pasta,poğaça yedim.:/ fittingodan hesapladığıma göre bugün toplamda 1664 kalori aldım.
spor olarak 45 dk yürüyüş,evde 1 saat kadar dans,5 dk mekik çektim.uyumadan biraz daha mekik çekeceğim.
limonlu yeşil çay içtim.
bolca su içtim.
bugün böyleydi.yarına daha iyisini hedefliyorum.:)
Benim aslında menüm pek değişmiyor günlük olarak ama devamlılık sağlamak açısından yazayım.
Sabah=
2 yumurtadan omlet
Domates salatalık fesleğen
2 kk light beyaz peynir
Şekersiz çay
Ara=
3 adet gün kurusu
1 kupa şekersiz sütlü nescafe
Öğle=
Tavuklu salata
1 bardak ayran
Ara=
6 tane çiğ badem
Ara=
3 parça ceviz içi
Akşam=
6 yk enginar yemeği (garnitürsüz olarak pişirdim)
Salata
1 dl tam tahıllı kızarmış ekmek
Birazdan 1 bardak süt içerim.
Günlük olarak 3 mile Leslie yapıyorum,her gün az da olsa kızımı dışarı çıkarıyorum ama pek tempolu olmuyor yürüyüş bebek arabasıyla.
10 bardak su
3 poşet alman çayı
3 poşet rezene
2 poşet yeşil çay
2 tane darül fülfül
Kaynatıp süzüldükten sonra soğumaya bırakılıyor. İçemezseniz içine kabuk tarçınla tatlandırabilirsiniz.
KIZLAAARR nerelerdesiniz sesiniz çıksın :)
Kızlarr p90x e başladımmmm :)
Bitkisel ilaç mi?
hayıırrr :) egzersiz programı. yağ yakıcı özelliği var. youtube'a p90x before after yazın çıkan videolara bir bakın :) harika birşey.
heryerim ağrıdı ilk günler ama süperim şu an :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?