Kilo Çizelgesi ( Yaş ve Boya Göre ) Dünya Standartları

boyum 170... kilom 55 ben de 2 kilo vermek istiyorum... çünkü önceden 47 idim

bende kilo almak istiyorum ama anca hayalimde oluyorfisfisfis

Boyum 1.76 kilom 50 antrenörüm bol bol kilo alman gerekli diyor, iki üç ay öncesinde 55 oldum bir ay içinde de direkt 50 kiloya düştüm offf, tartıya çıkarırda kilomun 50 olduğunu görürse mahvolurum ben

ben 1.60 ım yaşım 23. minyon tipliyim. 48 kilonun üzerine çıktığımda bütün aldıklarım göğüs altından kalçalara kadar olan bölgede toplanıyo. belim kalınlaşıyo ve erkek beli gibi kaba duruyo. şuan 52 civarıyım. dün aynaya baktığımda kendimden nefret ettim. aldığım kilolar vücudumda düzenli olarak dağılmıyo ve o kiloyu korumaya çalışsam bile karın bölgem aynı. armut göbeği yapsam ya da kalçalardan, göğüsten falan alsam göbek atıcam. çıldırıcam artık. yemesem çöp kurusu gibiyim. yesem de kütüğe benziyorum

Tatlım sana aynen katılıyrm.Bende aynı dertten muzdaribim.tek sorun göbüş.ay alsam bi türlü almasam bitürlü.benim boyum da 1.65 kilom 57. Aslında normalim ama şu göbüş büyümese.Hayır egzersiz yapıncada bölgesel değil komple zayıflıyrm.oooof of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…