Kilonuzu yine tickerfactory sitesinde ilk mesajda anlattığım gibi güncelleyeceksiniz, yani currency weight bölümüne güncel kilonuzu yazacaksınız. Sitede yeni oluşan linkinizi de alıp imza bölümünüze kopyalayacaksınız.peki ben şuan kilomu güncellemek istiyorum onu nasıl yapacağım ?
Kilonuzu yine tickerfactory sitesinde ilk mesajda anlattığım gibi güncelleyeceksiniz, yani currency weight bölümüne güncel kilonuzu yazacaksınız. Sitede yeni oluşan linkinizi de alıp imza bölümünüze kopyalayacaksınız.
ben de cizelge ekleyeyim dedim ama yok imza bölümü, ya da ben göremiyorum.imza ayarı bölümü nereye girmiş bulamıyorummmmmmmmmmmmmmmm
bilen varmı acaba?? ben kilo cetvelimi yaptım ama bir türlü nereye yapıştırmam gerektiğini bilmiyorum
bilen varmı acaba?? ben kilo cetvelimi yaptım ama bir türlü nereye yapıştırmam gerektiğini bilmiyorum
İmzalar şimdilik kapalı, yöneticilerimiz imza konusunu yeniden düzenleyene kadar onlara müsade edelim olur mu
AY ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.TAKMIŞTIM NİYE YAPAMADIM DİYECNM IMZA BOLUMU SITE TARAFINDAN DUZENLEMEDEYMIS SUAN O AYAR KULLANILAMIYORMUS
IMZA BOLUMU SITE TARAFINDAN DUZENLEMEDEYMIS SUAN O AYAR KULLANILAMIYORMUSAaaa niye böyle oldu
"Sitede yaşadığınız sorunlar" bölümüne bu sorunla ilgili başlık açabilirsin.HALA DUZELMEDI NEDEN ACABAA ? SITE YONETICILERI BU AYARI BIZE UNUTTURMAYA CALISIYOR BENCE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?