• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Boyle Alınır

Daha önce duymamıştım bende şimdi indirdim programı boyunuza göre mevcut ağırlığınız son derece düşük önce tıp doktorundan tavsiye almalısınız diyor.Devam edemiyorum :(

Merhabalar bende indirdim programı ve bugün başlıyorum hayırlısıyla Kilom 46 boyum 172 ve günlük almam gereken kalori 2500 müş Zor görünüyo ama denicem bakalım teşekkürler

hayat cok garip bende yıllardır ne yaparsam yapiyim cok çabuk kilo aliyrm on yıldır diyet yapiyrm metabolizmm ölü galiba siz kilo almak icin2400 kalori almaya çalışırken ben 1200u geçince cok hızlı aliyrm
24yasindayim bana yasak olanlar size yarayacaktır o yüzden yazmak istedm

Kızartma
yumurta (sağlıklı kilo için
Haslama patates(sağlıklı
kaşar peynir
menemen
kola
pasta
simit
Pogaca
mercimek köftesi 10 u geçkin yiyin
kısır
pilav makarna
kasarlimakarna yapın mesela
un corbasi
reçel
bal
kaymak

Ekmek

Sucuk salam sosis

Bu arada önemli kısım akşam 6 dan sonra ne yerseniz kâr .
ekmek arasi reçel yiyin yatmadan önce
illaki kilo alacaksndir
alamiyoranz üzülmeyin kilolu olmaktansa 1.63 boyla 40 kilo olmayı isterdm
Kiloda cokkotu birşey çünkü az yesende kilolusn ya herkes sana cok yiyen gozle bakar
kilo alirsanz bana dua edin bende veriyim

bu topik hala gecerliligini koruyor mu acaba? herkes nerede?:110: ben de kilo almak isteyenler kafilesindenim, yanima yoldas ariyorum:KK19:

Daha önce duymamıştım bende şimdi indirdim programı boyunuza göre mevcut ağırlığınız son derece düşük önce tıp doktorundan tavsiye almalısınız diyor.Devam edemiyorum :KK43:

merhaba benim de başıma geldi kilomu artırdım olmak istediğim kiloyu da aynı miktar artırdım halloldu ;)

bu topik hala gecerliligini koruyor mu acaba? herkes nerede?:110: ben de kilo almak isteyenler kafilesindenim, yanima yoldas ariyorum:KK19:

hey ben ben :KK54: bir heves başladım daha 600küsur kalorim var ama çok zor değil :KK48: inşaallah alırız kiloları

Bende o programi indirdim. Weight gain sectim. 2300 kalori lazimmis. Ama kafama takilan birsey var. Simdi ben 47 kiloyum ama orda weigh in yazilan yerde 5kg yaziyor goal 42 gosteriyor. Neden boyle yaziyor? Eger bana 5kg lazimsa 52 gostermesi gerekmez mi? Benmi yanlis anliyorum bilemedim

Canım dediğin programı indirdim. Bilgilerinize göre kilonuz çok düşük. Önce doktora gitmelisiniz dedi. Vay ben nerelere gidem :KK57:

Arkadaslar bende ayni sekilde instagramda bi hesap actim ogun ogun paylasip beraber kilo almak icin bana katilmak isteyen varsa beklerim kiloaliyorum kullanici adim

Back
X