Kilo Almaya Çalışanlar Yaşınızı, Boyunuzu ve Kilonuzu Yazar mısınız?

24 yaş, 172 boy 47 kilo.
görüntü itabiyle en çirkin zayıf ben oluyorum burda ama almaya başladım ve daha da alıcam bu azimle..

ben 1993 doğumlym yani 17 yaşnda 1.65 boyunda 46 kiloym cok aşırı mı zayfm ya sizleri de merak ediyorum..eyvahedigeldismile

bak şimdi sana ne söyliycem:) eminim kendini cok mutlu ve şişman hissediceksin... aynı yaştayız boyumuzda aynı ama ben 40kgyum hatta 37ydm şimdi 40a cıktm..aşırı derecede zayıflık vardı asıl nedeni yemek yemekten kaçıyo olmamdı.. günlerce yemek yemediğimi ve o günlerin sonrasında sadece bir kase corba içtiğimi bilirim.. mideni genişletmeye bak.. eğer şişmanlamak istiyorsan:) sürekli bişeyler ye ağzını boş tutmamaya çalış

arkadaşlar bende 1.69 boyundayım 19 yaşına gireceğim ve 48 kiloyum almak istiyrm am aolmuyr ben birde yedikçe daha zayıflıyrm her türlü iştah ilaçlarını denedim ama olmadı ama yinede şükür ediyrm halime :teselli: ya inanın isterimki şöyle güzel basenlerim olsun bi dar paça falan pantolon giyince falan üzerime otursun vücudum kıvrımlı olsun şöööyle bi göbeğim olsun en azından bi 85 numara giyeyim (üst taraf için) yerimseniben ahh ahh nerde o günler zayıf olunca ne basenler oluyo ne göğüsler ((( [yinede şükredelim bu hallerimize]

ay cnm valla aynen ya azıck bi göbek olsn basen kalça gögüs nerdee.. hala 75 gyorum (üst taraf) bi 80 olsaydı en azndan.. mafoldumben

ay cnmm bnm vereliniortak
ya ben sürekli yiyorm ama kilo yok yani almyorm dengesz mi beslenyorm anlamadm kii..

BU ARADA TÜM KIZLARA Bİ ÖNERİM VAR
bi akrabamz var cok zayf 45 kilo falan evli hatta. o her sabah kahvaltıda pekmezli yumrta yiyoms 1 haftada 4 kilo almş.. hani yumurtayı çırpıp yağda kızartyorz ya işte o kızarırken üstne pekmez döküp yiyelm. tadı gzlmş. kilo alrz belki bzde eyvahedigeldismile

Boy: 1.58
Kilo: 42

Buda yarışma gibi oldu yav. kaydirigubbakcemile3
Kilo almak istiyorum ben de! 50 olsam yeter bana. aklinialirimsmile

ay en kilolunuz benim herhalde.
hepiniz çıtı pıtısınız ne güzel.
ben vermeye uğraşıyorum siz almaya.
yaşım 21
boyum :1.58
kilom :57
10 aylık kızım var.doğumdan sonra kaldı kilolar.
inşallah gider fazlalıklarım.... (

1979 doğumluyum,1.58 boyun ve kilom 42 (( en acilinden kilo almak istyrm ve bunun için diyetisyene gitmeyi düşünüyrm..SAMSUN da bıldıgınız iyi bir diyetisyen var mı ?

Yas: 23
Boy: 160
Kilo: 44

nasil kilo alicagiz???

hanimlar cözümleri olan, bizimle paylaszin.....

boy : 1.60
kilo : 45
eşim bi gün seni ezmekten çok korkuyorum diyor kollarımı tutaıyorum eşimin maşşallhı var 95 kilo 1.85 boyunda bazen gözüme çok büyük geliyor elleri burnu kafası gerçekten büyük yada ben çok küçüğüm :)))))) kafamçokkarıştı

ay burda herrkes kılo almak istiyor bende 23 yasındayım 1,67 boyundayım 65 kıloyum artık istesemde kılo veremem 2,5 aylık hamıleyım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…