ben 1993 doğumlym yani 17 yaşnda 1.65 boyunda 46 kiloymcok aşırı mı zayfm ya sizleri de merak ediyorum..eyvahedigeldismile
17 yaş 1.72 boy 53 kilo
arkadaşlar bende 1.69 boyundayım 19 yaşına gireceğim ve 48 kiloyum almak istiyrm am aolmuyr ben birde yedikçe daha zayıflıyrm her türlü iştah ilaçlarını denedim ama olmadıama yinede şükür ediyrm halime :teselli: ya inanın isterimki şöyle güzel basenlerim olsun bi dar paça falan pantolon giyince falan üzerime otursun vücudum kıvrımlı olsun şöööyle bi göbeğim olsun en azından bi 85 numara giyeyim (üst taraf için) yerimseniben ahh ahh nerde o günler zayıf olunca ne basenler oluyo ne göğüsler ((( [yinede şükredelim bu hallerimize]
bak şimdi sana ne söyliycem:) eminim kendini cok mutlu ve şişman hissediceksin... aynı yaştayız boyumuzda aynı ama ben 40kgyum hatta 37ydm şimdi 40a cıktm..aşırı derecede zayıflık vardı asıl nedeni yemek yemekten kaçıyo olmamdı.. günlerce yemek yemediğimi ve o günlerin sonrasında sadece bir kase corba içtiğimi bilirim.. mideni genişletmeye bak.. eğer şişmanlamak istiyorsan:) sürekli bişeyler ye ağzını boş tutmamaya çalış
ben 1993 doğumlym yani 17 yaşnda 1.65 boyunda 46 kiloymcok aşırı mı zayfm ya sizleri de merak ediyorum..eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?