Kilo almanın en kolay ve ucuz yolu

aman diyim dikkat ediin yağ kullanımına ilerde damar hastalıklarının yolunu açmasın kilo alıcaz diye:)arkadaşın dediği gibi kullanıma dikkat edilmeli

Ne yersem yiyim kilo alamıyordum geçen seneye kadar çok yiyorum gibi geliyordu megersem yemiyormuşum benım bır arkadaşım vardı onun kılosu gayet ıyıydı onunla bır yedıgımızde bır farkettım ki ben az yıyormusum o bır yıyordu benden çok mesela kumpirciye gıdıyorduk kumpir sade yenilir dimi yanında içecekle o ekmek istiyordu oha dıyordum ben doymam dıyordu kola ıcıyorduk ben en fazla ıkı bardak o dört bıde iştahlı iştahlı yiyordu baktım ki bu iştahla alakalı çok yiyoruz kılo alamıyoruz değil işte az yiyoruz neyse ben birşey kullandım iştahımı bir açtı ki sorma evde 4 günde tüketilen şeyler iki günde bitiyordu çünkü ökzz gibi yiyordum ve kilo aldım. Ve kullandıgım şeyi bıraktıktan bir sene sonra şimdilerde farkedıyorum ki kilom gitmeye başladı gene kullanmak istemıyorum çünkü yann etkisi var şu anda düşündügüm sporla kilo almak istiyorum yan etkisi olmayan birşeyle

Son düzenleme:

cnmm kullandığın şeyi söleyebilirmisin bana özelden falan

çok teşekür ederim cnmm msjın için cevap atamıyorum sana ilacın adı neydi onuda yazabilirmisin özelden zahmet olmazsa

Ben kilo Vermeye çalışanlardanım, ama bu topiğe bakmak istedim, neler kilo aldırıyor vs. diye

Bende gece poaçayı tost makinasında ısıtır, peynir domates ile yerdim, kilo aldırıyor oda.

Ve arkadaşın dediği gibi, kızarmış ekmeğe sürün isterseniz, yağ eriyince daha bi lezzetli oluyor.

Özellikle köy ekmeğii

bazı kilolu arkadaşlar yazmış ya "kızlar zayıfsınız daha ne istiyorsunuz" diye. kızlar inanki sizden çok farkımız yok zayıf olmak şişman olmakla eşdeğer. ikisindede sağlık sorunları yaşıyorsunuz ikisindede kıyafet sorunsalı var ikiside toplumun sürekli gözüne batıyor ikisindede süreki ayyy biraz kilo al / ver nutuklarını dinliyorsunuz. yani çok zayıf olmakla çok kilolu olmak arasında sadece rakamsal farklar var. özünde ikiside ciddi anlamda rahatsız edici. ben 1,62 boyum 39 kiloyum. ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. koskoca insan oldum hala çocuk mağazalarından giyiniyorum yada belli markaların 34 beden kıyafetlerını alıp bırde terzıde daralttırıyorum ve hiç hoş olmuyor. o yüzden bizi kendinize nazaran daha şanslı görüp kilo alma çabalarımızı yersiz görmeyin kilo bu varlığıda yokluğuda dert anacım...

denicem canım tşkler. yemek çok seciorum cokta zayufım

Benim annemde abim'e hamileyken falan acayip zayıfmış sonrasında ben doğmuşum gene zayıf hatta hamileyken hamile olduğuna kimse inanmazmış sonra ben liseye yeni başladığım dönemlerde arkadaşları ısrar ediyo psikiyatriste gidiyo, sonrasındada baya kilo alıyo ilaçlar veriyo doktor. Annem gişede çalışırdı memurdu, meğerse müşterilere kızdığı zaman kendisi farkında olmadan kendi kendine ceza veriyomuş ve beyin vücuda yemek yemeyecksin diye iletiyomuş. İlaçları baya bi sene kullandı artık kullanmıyo çok zayıf değil ama aldığı kilolarında bi kısmını verdi. Emekli olduktan sonra tekrar çalışmaya başladı belki bunun etkisi vardır:44:

Bende çok zayıfladım son bi kaç senede bende annem gibi psikiyatrite başvurmayı düşünüyorum, belki benmkide psikolojiktir buda bi yöntem olabilir çünkü ne denediysem kilo alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…