Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
markette satılan tereyağları oluyomu :26:
benim denemediğim yöntem kalmadı en sonunda hayatımda ilk kez 50 kiloyu geçmemi sağlayan şey gece yatarken ballı süt içmek oldu. sanırım herkeste farklı seyler işe yarıyo ben yarım kilo süt içtim 2 ay boyunca bal kattım içine de 3 yemek kasıgı. zaten tatlıyla aram pek yok seker ihtiyacıımı da karsılams oldum bu sayede ve 51 kilo oldum sonunda :)
Kızlar merhaba aranıza yenii katıldımm :) konuyu görünce yazmak istedim... Ben yaklaşık 5 ay önce 49 kiloydum ve şuan tam 55 kiloyum. Özel olarak hiçbir şey yapmadım yaptığım tek şey günde en az 3 öğün yiyip en son öğünü gece geç saatlerde tıka basa yiyip yatmaktı. Yediğim yemekler de genelde etli ve hamurişi yemekleriydi. Bunların haricinde tek düze bir yaşantı biçimim vardı dışarı fazla çıkmıyordum fazla enerji tüketeceğim işler yapmıyordum...
kızlar napıyosunuz sizz:)sağlığınızıı etkilemiyossaa bırakın kiloya nee ggerke var ben kaç aydır kilo vermeye çalışıyorumm ..bence herşeyii zamanaa yayınn evlenmedenn öncee 177 boyunda 48 kiloydum ne yesem ne içsem kiloo alamıyodumm kafam rahat değildii arkadaşlarım dalga geçerdi senin yediğinle 9 karı doyar diyee amaa ben kiloo almıyodum..aradan 4 yıl geçtii evlendim kafam rahatladığıı sevdiğimleydim.pişirdim yedim eşim pişirdii yine yedim her hafta aşuree yapardımm yerdimm oy oyy aklımm nerdeysee şimdi 68 kiloyumm çokk değil amaa vermem lazımm artıkk dorudüzgün hiçbişey yemiyorumm neredeyse 9 tane karı aç kaldıı anlıcanızz..ee bide bebek düşününcee mecbur kiloo vermemm lazımm ..sizleredee anlatmaya çalıştığım zayıf olmanın size ve sağlığınızaa zararıı yoksaa bırakın bence herşeyii zamanaa hayatınız düzeene girincee kiloo alıyosunuz zatenn..
ama yiyip yatmak da çok zararlı arkadaşlar.
maazallah kilo alayım derken mide rahatsızlığına yakalanmayın
en geç yatmadan 2 saat önce yenmesi gerekiyor
tereyagı mideni bulandırmaz mı gece gece