• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almanın en kolay ve ucuz yolu

Neseli_34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
103
0
0
İstanbul
Arkadaşlar size bir önerim olacak fakat aman dozajı kaçırmayın. Yapılması gereken sadece akşam yatmadan önce iki dilim ekmeğe tereyağı sürüp yiyeceksiniz. Bir ay sonra 2 - 4 kilo arası dengeli bir kilo alımı gerçekleşecek. Fakat sakın karnınızı doyurmayın. Sadece iki dilim.

ayyy kilo alcaz dye neler yapıyoruz yarabbım yaaa :S allahım bızi normal kilolu insanlar sınıfına sok biran önce :5:
ben bırazda şunu gözlemledim kızlar.. yıyıp ıcmenın yanısıra düzenli uyku ve kafa rahatlıgı... en onemlı faktor bence.

benim denemediğim yöntem kalmadı en sonunda hayatımda ilk kez 50 kiloyu geçmemi sağlayan şey gece yatarken ballı süt içmek oldu. sanırım herkeste farklı seyler işe yarıyo ben yarım kilo süt içtim 2 ay boyunca bal kattım içine de 3 yemek kasıgı. zaten tatlıyla aram pek yok seker ihtiyacıımı da karsılams oldum bu sayede ve 51 kilo oldum sonunda :)

benim denemediğim yöntem kalmadı en sonunda hayatımda ilk kez 50 kiloyu geçmemi sağlayan şey gece yatarken ballı süt içmek oldu. sanırım herkeste farklı seyler işe yarıyo ben yarım kilo süt içtim 2 ay boyunca bal kattım içine de 3 yemek kasıgı. zaten tatlıyla aram pek yok seker ihtiyacıımı da karsılams oldum bu sayede ve 51 kilo oldum sonunda :)

Canım ya bende geceleri ballı çikolatalı o gün keyfime göre süt içiyorum :1:

Acaba kilo için faydası oldu mu bilmiyorum.Hemen tartılmam lazım.

Birde bu tereyağlı ekmek yesek yanında süper süper :23:

kızlar napıyosunuz sizz:)sağlığınızıı etkilemiyossaa bırakın kiloya nee ggerke var ben kaç aydır kilo vermeye çalışıyorumm ..bence herşeyii zamanaa yayınn evlenmedenn öncee 177 boyunda 48 kiloydum ne yesem ne içsem kiloo alamıyodumm kafam rahat değildii arkadaşlarım dalga geçerdi senin yediğinle 9 karı doyar diyee amaa ben kiloo almıyodum..aradan 4 yıl geçtii evlendim kafam rahatladığıı sevdiğimleydim.pişirdim yedim eşim pişirdii yine yedim her hafta aşuree yapardımm yerdimm oy oyy aklımm nerdeysee şimdi 68 kiloyumm çokk değil amaa vermem lazımm artıkk dorudüzgün hiçbişey yemiyorumm neredeyse 9 tane karı aç kaldıı anlıcanızz..ee bide bebek düşününcee mecbur kiloo vermemm lazımm ..sizleredee anlatmaya çalıştığım zayıf olmanın size ve sağlığınızaa zararıı yoksaa bırakın bence herşeyii zamanaa hayatınız düzeene girincee kiloo alıyosunuz zatenn..

tereyagı mıde bulandırır bı sure sonra yaa hem sıf tereyagı nasıl olcakkıı :26:

Kızlar merhaba aranıza yenii katıldımm :) konuyu görünce yazmak istedim... Ben yaklaşık 5 ay önce 49 kiloydum ve şuan tam 55 kiloyum. Özel olarak hiçbir şey yapmadım yaptığım tek şey günde en az 3 öğün yiyip en son öğünü gece geç saatlerde tıka basa yiyip yatmaktı. Yediğim yemekler de genelde etli ve hamurişi yemekleriydi. Bunların haricinde tek düze bir yaşantı biçimim vardı dışarı fazla çıkmıyordum fazla enerji tüketeceğim işler yapmıyordum...

ama yiyip yatmak da çok zararlı arkadaşlar.
maazallah kilo alayım derken mide rahatsızlığına yakalanmayın
en geç yatmadan 2 saat önce yenmesi gerekiyor

Arkadaslar atom yapıp için hem lezzettli hemde içine istediginz kadar kalori yukler çok çoook keyifli alırsınız kiloları

Kızlar merhaba aranıza yenii katıldımm :) konuyu görünce yazmak istedim... Ben yaklaşık 5 ay önce 49 kiloydum ve şuan tam 55 kiloyum. Özel olarak hiçbir şey yapmadım yaptığım tek şey günde en az 3 öğün yiyip en son öğünü gece geç saatlerde tıka basa yiyip yatmaktı. Yediğim yemekler de genelde etli ve hamurişi yemekleriydi. Bunların haricinde tek düze bir yaşantı biçimim vardı dışarı fazla çıkmıyordum fazla enerji tüketeceğim işler yapmıyordum...

en güzelini yapmıssın walla :) Bu bebe bisküvileri mamalar falan yemek yiyemeyen istahsızlar icin aslında dimi? Yoksa normalden fazla bol bol yemek yenirse e tabi bide kalorili kilo oluo bende farkettim cnm :))

kızlar napıyosunuz sizz:)sağlığınızıı etkilemiyossaa bırakın kiloya nee ggerke var ben kaç aydır kilo vermeye çalışıyorumm ..bence herşeyii zamanaa yayınn evlenmedenn öncee 177 boyunda 48 kiloydum ne yesem ne içsem kiloo alamıyodumm kafam rahat değildii arkadaşlarım dalga geçerdi senin yediğinle 9 karı doyar diyee amaa ben kiloo almıyodum..aradan 4 yıl geçtii evlendim kafam rahatladığıı sevdiğimleydim.pişirdim yedim eşim pişirdii yine yedim her hafta aşuree yapardımm yerdimm oy oyy aklımm nerdeysee şimdi 68 kiloyumm çokk değil amaa vermem lazımm artıkk dorudüzgün hiçbişey yemiyorumm neredeyse 9 tane karı aç kaldıı anlıcanızz..ee bide bebek düşününcee mecbur kiloo vermemm lazımm ..sizleredee anlatmaya çalıştığım zayıf olmanın size ve sağlığınızaa zararıı yoksaa bırakın bence herşeyii zamanaa hayatınız düzeene girincee kiloo alıyosunuz zatenn..

vallahi yaa :)) ben kilo vericem diye göbdeğim çatlıyo siz alıcam diye...ah yarabbim ahh herkese istediğini versen nolurdu yaa... allah yardımcınız olsun kızlar...

ama yiyip yatmak da çok zararlı arkadaşlar.
maazallah kilo alayım derken mide rahatsızlığına yakalanmayın
en geç yatmadan 2 saat önce yenmesi gerekiyor

Ewet qece yiyip yatmak cok zararLı ben mide rahatsızLıqına yakaLandım ALLAH düşmanımın başına vermesin yaa cok kötü herşeyin başı sağLık arkaşLar =/

ben yaklaşık 10 gundur yatmadan önce geceleri 1 gibi filan,yarım ekmeği tost gibi kızartıp tereyağı döküyorum üstüne.o seklde yiyorum ama hala 45im gram oynama yok :s

Back