kilo almak istiyoruz

gizemlisevgili

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
80
19
3
merhaba
Ben kilo almak istiyorum ve hic bi sekilde alamiyorum suan yasim 18 162 boyum 38kiloyum. inanilmaz zayifim etrafimdakilerin benimle dalga gecmesi cok zoruma gidiyor. lutfen birbirimize yardimci olalim. kilo almak cok zor. kilo vermekte cok zor. yardimci olun lutfen bildiginiz istah acici ilaclar protein tozlari varsa soylermisiniz ? benim hic istahim yok ac oldugumu bile hissetmiyorum bazen. simdiden tesekkurler hepinize

hahaha haklisin valla:) onerebilicegim bi toz var. annemin eczanede tanidigi var ve kesinlikle kolay kolay ilac vermez bana bulk adinda bi toz onerdi kesin kilo alirsin dedi ama daha alip kullanmadim

hamilelikte ne kadar alirsan al o cocuk dogduktan sonra o kilo pufff gidiyor cunku cocuk bakmak cok zahmetli sabahlara kadar agliyor uzuluyosun aglamasina stres yapiyosun sonra uykusuz kaliyorsun ve butun evin isini yapmaya calisiyosun yemek temizlik vs. bu yuzden o kilo gidiyor malesef.s.s.s

bence oncelikle bir doktora gorun kan tahlili yapip bi baksinlar acaba neden kilo alamiyosun diye cunku 38 kilo boyuna gore cok az

doktora gitmelisin bence de.. belki bir sağlık soru vardır. ayrıca protein tozlarından falan da kullanıyım deme sakın. çok tehlikeli.

verdiginiz cevaplar icin cok tesekkurler. protein tozunu bana eczane onerdi kolay kolay ilac kesinlikle veren bi yer degil ve sayesinde 8gunde 2kilo aldim cok mutluyum devam ediyorum insallah hedefime ulasirim

verdiginiz cevaplar icin cok tesekkurler. protein tozunu bana eczane onerdi kolay kolay ilac kesinlikle veren bi yer degil ve sayesinde 8gunde 2kilo aldim cok mutluyum devam ediyorum insallah hedefime ulasirim

8 günde 2 kg çok fazla. Kilo almada en önemli şey ki vermede de öyle aslında beslenme alışkanlığı kazanmak. Almak istiyorsak düzenli ve kilo yapacak sağlıklı gıdalar tüketmek.

Bulk bitince kilon gider söyliyim. Yeme düzeni oluşturman lazım ben oluşturamadığım için alamıyorum vermiyorum da ama tartıda yukarı da çıkamıyorum.

Düzene soktuğumda hemen alıyorum. Kullanmadığım şey kalmadı. Bulk anlık mutluluk tıpkı şu kafa yapan herkesin kullandığı iştah açıcı şurup gibi. Meğer içinde alkol varmış ayaklarım yere basmıyordu resmen yaaa

Merhabalar. Kilo almak isteyen cok zayif bir tanidigim vardi doktorlar ve denedigi hic bir yontem ona kilo aldirtamazken %100 doğal protein omega3 ve lif kaynagini yemeklerden sonra gunde 2 kere tuketerek kilo aldi simfi istedigi kiloda hala.. Ben de bu urunu formumu korumak icin gunde 1kere tuketiyorum. Yogun tempomda hic yorulmuyorum. Bu urunu isteyenlere detayli anlatabilirim

Bitkisel, kimyasal her türlü takviye ilaç ismi yazmayınız lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…