Arkadaslar kucuk bir sorunum var kilo almak istiyorum ama olmuyor.. 55 kiloyum ve boyum 1.64 m. Kilom aslinda normal ama biraz balik etli olmak istiyorum. Sizce ne yemeliyim?
Bence boyuna gore gayet iyi keske bende o kiloda olsam aynı boydayiz ama ben 45kiloyum prakten surup kullaniyorum o ise yaradi baaya ama sen gayet iyisin cici bebeye başla bence geceleri ye
Yani evet cok zayif degilim da birazcik kilo alsam daha guzel olur. Sen nezamandir kilo almaya calisiyorsun ve bu zaman icinde nekadar kilo aldin?
Aa tamam cici bebe biskuvileri hemen alyim ozaman Ama prakten surup ne? Ben yurtdisinda yasiyorum, burda yoktur bence ama ise yariyorsa turkiyeye gittigimde alirim :)
Evet ben prakten şuruba başladıgımda 42 kiloydum simdi 45 kiloyum cok fena istah aciyor alerji şurubu eczanede satiliyo 5tl falan ama doktora sormadan almayin genede cici bebede cok iyi onlada kilo alıyorum takviye gibi gece yatmadan once yiyiceksin cok faydasini gorursun canim
bence kilon çok çok iyi. riske atma kendini kilo almaya başlayınca arkasıda gelir çünkü. aldıkça alıyor insan.
şuan bende 55e düşmek için uğraşıyorum ayrıca
Evet ben prakten şuruba başladıgımda 42 kiloydum simdi 45 kiloyum cok fena istah aciyor alerji şurubu eczanede satiliyo 5tl falan ama doktora sormadan almayin genede cici bebede cok iyi onlada kilo alıyorum takviye gibi gece yatmadan once yiyiceksin cok faydasini gorursun canim
bence kilon çok çok iyi. riske atma kendini kilo almaya başlayınca arkasıda gelir çünkü. aldıkça alıyor insan.
şuan bende 55e düşmek için uğraşıyorum ayrıca
6 7 kilo mu ayy yapma gözünü seveyimm kilon çok iyi, alınca pişman olursun bak
ben 72-73 arası gidip geliyorum ilk hedefim şimdilik 70 altına düşmek onun içinde çok az kaldı sonra 65- 60- 55 öyle ilerlerim inşallah