Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende aynı durumdayımmm kızlar boy 170 kılo 45 gecen doktora qıttım kılo ıcın deqıl aslında kadın doquma qıttım kadın bu ne zayıflık dedı bı baqırdı senın boyuna qore en az 50 kılo olmam lazım dedı zayıflık sınırındasın dedı gercı ben 50 kıloydum 45 e dusmusum sımdı fazla yemeqe calısıyorum ama yemek yerken mıqdem bulanıyo yaa
of ben de istiyorum almak :S
arkadaşlar kilo almak istiyorum ama alamıyorum nasıl alabilirim kullandığınız yan etkisi olmayan birşeyler var mı önerebileceğiniz
arkadaşlar kilo almak istiyorum ama alamıyorum nasıl alabilirim kullandığınız yan etkisi olmayan birşeyler var mı önerebileceğiniz
Merhaba arkadaşlar öncelikle kilo almak istiyorsanız bu mesajı okuyun.
Yaklaşık 1 yıl önce bende aynı sorunları yaşıyodum ta ki dr. erdoğan zaim ile tanışana kadar. Kendisi tıp hekimi olduğu kadar geleneksel tıp üzerine de yıllarını vermiş birisi. Kilo almak için kendisine başvurduğumda ise bana tibet mayasından bahsetti. Tibet mayası öyle daima satılan bir ürün değil bu yüzden aylık belli sayılarda üretiliyormuş. Kilo almak isteyenlere daha doğrusu sağlıklı kilo almak isteyen herkese tavsiye ederim. Tibet mayası hakkındaki detaylı bilgi doktorun sitesinde var umarım reklama girmez doktorun sitesi budur Dr. Erdoğan Zaim | Web Sayfası Tibet Mayasının siteside şu Tibet Mayası ile Kilo Alın - Kilo Almanın Kesin ve Sağlıklı Yolu
Kilo almak istiyorum bi şurup söylüyolardı yazarmısınızaynı sayılırız bende 1.70 boy 53 kilo 60 olmak istiyorum.çokta yiyorum ama tık yok