- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.514
- 548
- 26
- Konu Sahibi Lavinya Lavinya
-
Spor salonuna gitme şansın varsa spor salonuna git.60 a kadar bi deneyecem canım Sporla beraber yapıyorum şınav mekik kalça ve bacak hareketleri yapıyorum aldıklarım yağ yerine kas olsun istiyorum. Eğer kilolu durursa 56 da bırakırım
Çok teşekkür ederim canım yavaş yavaş alıyorum başladığımdan beri 3 kilo aldımkilolu olmakta dert zayıf olmakta ben inat edip 48e düştüm aşırı fit ve erkeksi duruyordum karnımda kaslar çıkmıştı nerdeyse o kadar yağsızdım sonuç olarak çok yaşlı pörtlek gözlük kemik suratlı görünüyordum 1 ay kadar dayanabildim çünkü etrafımdan hiç ilgi görmedim yani zayıflamak bana bir fayda vermedi. Umarım sende kilo alabilirsin
merhabalar.ben ortalama bir gununuzde neler yediginizi merak ettim.yani kilo alamiyorum dediginiz zamanlarda kilo almak icin bir caba gostermediginiz zamanlar ne yiyordunuz onu merak ediyorum kilo vermeye calisan biri olarak.Çok teşekkür ederim canım yavaş yavaş alıyorum başladığımdan beri 3 kilo aldım
Benim kilo almam için 2500 kalori yemem gerektiğini bi programdan hesaplayınca normalde kaç kalori yediğimi merak etmiştim ve nerdeyse 1300 kalori falan yiyormuşum o da ertesi güne kalmıyor eriyormerhabalar.ben ortalama bir gununuzde neler yediginizi merak ettim.yani kilo alamiyorum dediginiz zamanlarda kilo almak icin bir caba gostermediginiz zamanlar ne yiyordunuz onu merak ediyorum kilo vermeye calisan biri olarak.
ayy ara ogun yok ogle yemegi yok.aksam yemegi de yarim yamalak haha oruc tutmaktan da bir ust seviye.nasil dayaniyordun acaba oyle.vucut alismis demek ki.benim ortalama birgunum 3500 kaloriyi cok rahat aliyorum.ama simdi 1500-1800 arasi yapmaya calisiyorum.50lerin altina dusmediktenn sonra zayiflik iyidir tabi bu dedigim 160-170arasi boyu olanlar icin.saglikli beslenelim insallah.tesekkur ederim cevap icin :)Benim kilo almam için 2500 kalori yemem gerektiğini bi programdan hesaplayınca normalde kaç kalori yediğimi merak etmiştim ve nerdeyse 1300 kalori falan yiyormuşum o da ertesi güne kalmıyor eriyoröğün olarak da sayayım yediklerimi. Kahvaltıda peynir, zeytin, arada yumurta, reçel ya da bal, tereyağı, yarım ekmek ve bir fincan çay. Bazen kahvaltı yapmıyordum bile. Öğle yemeği yemem. Akşam yemeğinde eşimle kendime birer porsiyon koyarım ve yemeğimin yarısını geri eşime verirdim. Ara öğün ve meyve asla yemezdim bu kalori hesabı yapınca ölmediğime şaşırdım bir de çok hareketli biriyim ben kilom hep aynı kalıyordu. 54 kilo oldum diyette aksamalarım olunca tekrar 52 ye düştüm. Bana göre kilo aldıran şeyler asla sabah kahvaltısı değil çünkü gün içinde eriyor. Ara öğünler, abur cubur, ve akşam yemeği aldırıyor. Cevabım biraz uzun oldu umarım işine yarar.
Ay durum bendede var ya 44 kiloyum 30 yasinda 2 cocuk annesiyim bide olmuyor ne denediysemHayatım boyunca hep zayıftım hamilelikte kilo aldım onunda hepsi gitti yine zayıfım
Neden kilo alamıyorum bilmiyorum konuyu takipteyim
Hadi ya 44 baya azmış doktora gittin mi canımA
Ay durum bendede var ya 44 kiloyum 30 yasinda 2 cocuk annesiyim bide olmuyor ne denediysem
Gittim butun testleri yaptilar fakat bisey cikmadi bi ara tiroit 63.37 civarindaydi cok yuksekti oda duzeldi yine olmadi. Diyetisyene gittim verebilecegim bi ilac yok cok ye dedi. Oda ilgilenmediHadi ya 44 baya azmış doktora gittin mi canım
Porsiyonlarınızı aşama aşama arttırın mideniz büyüsün. Ben çok hareketliyim ondan alamıyorumGittim butun testleri yaptilar fakat bisey cikmadi bi ara tiroit 63.37 civarindaydi cok yuksekti oda duzeldi yine olmadi. Diyetisyene gittim verebilecegim bi ilac yok cok ye dedi. Oda ilgilenmedi
Bende gun icinde durmuyorum kucukkende hiperaktifmisim. Simdide bnm cocuklarim oyle 5 dk vaktim bile yok dinlenmeye 2 3 gundur cok yiyorum asiri zorluyorum kendimi fakat cok mide bulantisi oldu bu seferde ins alişir midem. Ben cocuk pesinde kosturmaktan ögün atlıyordum sanirim oyuzden boylePorsiyonlarınızı aşama aşama arttırın mideniz büyüsün. Ben çok hareketliyim ondan alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?