Kilo almak istiyorum önerilerinize ihtiyacım var

Bence gen işi değil insanın metabolizmasıyla alakalı bir durum.
Annem 70 kilo onun annesi 120 kilo
Teyzem 47 kilo
baba tarafımda etli butlu kalıplı ama ben 45.600 gram bazı insanlar vardır yediklerini eritirler,insülin direnci yoktur,hormonları normal değerlerdedir. Kilo alıp verebilirler. Bazı insanlarda tam tersidir çok zor kilo verebilirler. Eğer sönük ya da çelimsiz duruyorsanız bol bol vitamin almaya bakın,ben demir ilaçlarımın yanında balık yağı aldığımda yüzüme gözüme renk geldi.

Yok ben hiç çelimsiz olmadım çok zayıfken bile boydan kurtarıyordum ama zayıflık bazılarını çok çelimsiz gösteriyor ve kilo almak istemelerini anlıyorum. Asıl ayy ne güz zayıfsın biz vermeye çalışıyoruz diyenleri anlamıyorum Doğrudur istisnaları vardır ama ben yine de gen etkisine çok inanıyorum

Ben de tipki sizin gibiydim.26 yasinda 45 olan kilomu arttirmak icin ugrasiyordum.30 dan sonra kilo alir oldum.Simdi 42 yasindayim 57 kiloyum ve o yedi kiloyu vermek istiyorum.Ama hic diyet yapmadim simdiye kadar.

Kalori programı indirdim canım kalori hesabı yaparak gerçekten aldırıyor ama ben hemen verdiğim için yeni çözümler de arıyorum canım sıkılsa hemen veriyorum
Kalori programı indirdim canım kalori hesabı yaparak gerçekten aldırıyor ama ben hemen verdiğim için yeni çözümler de arıyorum canım sıkılsa hemen veriyorum
Kalori programını tavsiye ederim canım
Üzüldüm canım demekki çok hassas bir bünyen var inşallah istediğin kiloya ulasirsin
Bana kalori geldiği gibi gider çok hareketli geçiyor günler artık nasip olursa ikinci hamileligimde daha daha çok kilo alıp vermemeye çalışıcam

Tebrik ediyorum gerçekten

Bende senelerce o doktor bu doktor gezenlerdenim kilo almak için bi ara öyleydi yani ne vitaminler ne haplar ne listeler işe yaramıyordu ta ki bi doktorun bebek maması ye bildiğimiz kavanozlarda satılan mamalardan diyene kadar çantamda mamalarla geziyordum sürekli ve kısa zamanda bana kilo aldırmıştı.Düşün geceye alarm kurup yatardım gece yiyip yatıyım belki kilo alırım diyeben bebek mamasında çare bulmuştum.

Pekala hemen alıyorum o zaman mamadan teşekkür ederim

Aslında çok zayıf olmakta hastalık getiriyor bilmiyorlar malesef.

Yok o kadar sıkıntılı değil durumum hatta çelimsiz de değilim ama biraz daha almak istiyorum çünkü çok çabuk veriyorum. Yersem alıyorum ama çoğu zaman canım pek yemek istemiyo. Diyeti de zorla yiyorum.

Squat iyi fikir teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…