- 4 Kasım 2017
- 944
- 1.006
- 113
- Konu Sahibi Lavinya Lavinya
-
Tamam canım çok teşekkür ederimBende 45 kgim hatta sanırım su ara 44. Boyumda kisa degil ha 167
Bende diyetisyene gittigimde almistim ama dayanamadim afedersin yedigimi peceteye tükürüp çöpe atiyordum. Sonra kendi kendime yontem buldum. Fıstık ezmesi süt bal muz karistirip shake yapip içtim.
Ertesi gun bikmamak icin cilek süt yulaf ezmesi bal
Ertesi gün cici bebe süt buz shake yapiyordum zaten hemen ufalaniyor
O cici bebe süt te insani sıkıyor
Sonuc demir eksikligi alt tarafi 1 hafta kafar ictim buyuk bardakla.
Uff yaa.
Sut kansizlik yapiyor gercekten. Fistik ezmesi ye kaşıkla gunde 3 kaşık yemeye çalış o cok kalorili bir yiyecek. Bomba gibi. Ve sağlıklı birsey yani. Sporcularda tercih ediyor yulaf ezmesi de ye. Ama yumurta yeme bence
Ben cig yumurta bile icmistim.
Dahiliyeye de gittim o ihtimali de düşündü doktor temiz çıktı yediğim zaman alıyorum ama çok adamakıllı yemem gerekiyor o da bi yerden sonra yoruyor ve hemen geri verişe geçiyorumAcaba kurt falan mı var yiyip alamıyorsan :)
Bende 45 kgim hatta sanırım su ara 44. Boyumda kisa degil ha 167
Bende diyetisyene gittigimde almistim ama dayanamadim afedersin yedigimi peceteye tükürüp çöpe atiyordum. Sonra kendi kendime yontem buldum. Fıstık ezmesi süt bal muz karistirip shake yapip içtim.
Ertesi gun bikmamak icin cilek süt yulaf ezmesi bal
Ertesi gün cici bebe süt buz shake yapiyordum zaten hemen ufalaniyor
O cici bebe süt te insani sıkıyor
Sonuc demir eksikligi alt tarafi 1 hafta kafar ictim buyuk bardakla.
Uff yaa.
Sut kansizlik yapiyor gercekten. Fistik ezmesi ye kaşıkla gunde 3 kaşık yemeye çalış o cok kalorili bir yiyecek. Bomba gibi. Ve sağlıklı birsey yani. Sporcularda tercih ediyor yulaf ezmesi de ye. Ama yumurta yeme bence
Ben cig yumurta bile icmistim.
Ben de aynıyım işte canım sıkılırsa sabahına süzülmüş olarak uyanıyorum ve sanırım enerjiyi çok fazla yakıyorumben sekerli kahve ve çayla koruyorum kilomu şekersiz icersem gidiyo direk. abur cubur yemeyi sevmiyorum. gece de yesem üç kişilik de yesem canim sıkkın moralim bozuksa sabah bi kilo vermis oluyorum
kardesim iki sene diyetisyen artı spor denedi alamadi. bi arkadasim da ayni sekilde alamadi. baska bi arkadasimin metabolizması aşırı hizliymis gece uyurken bile maraton koşusu yapmis kadar enerji harciyosun demis doktor.
Çok teşekkür ederim öneriniz içinbabam sütü soğuk içince kansızlık yaptığını söylemişti. soğuk sütle sıcak sütun etkisi farkli oluyomus.
bide kefir kan değerleri için çok faydaliymis denemek isterseniz :)
Ben de aynıyım işte canım sıkılırsa sabahına süzülmüş olarak uyanıyorum ve sanırım enerjiyi çok fazla yakıyorum
Açıkçası yemek çok aklıma gelmiyobide ben yemek yemeyi unutuyorum. acim ama yemek aklıma gelene kadar aksam oluveriyo. kahvaltı yapiyim diye kendi kendime konusup aksama kadar ac geziyorum evin icinde. sanirim siz de pek sevmiyosunuz yemek yemeyi. biraz da yemeyi sevmek lazim.
yerken yorulduğum için çoğu seyi yemezdim ben
O şuruptan içmiştim evet uyku yapıyo doktor yazmıştıBende kendimi bildim bileli kilo almaya çalışan biriyim evlendiğinde bile 45 kiloydum 4 sene geçti en son47 olmuştum zar zor kalori hesabı günlük 2500 yapmaya calisiyodum ama sürekli uyulmuyor cnku iştah yok fazla cicibe süt muz vs denedim bi müddet sonra bikiyor insan sonra bi video izledim bi şurup varmış alerji şurubu yan etkisi iştah açmak onu bile aldım sadce uyku yapiyo ilk bi kaç gün sonra bünye alisiyor:) ama gerçekten istahim i açmıştı ve ben 50 kilo oldm snra hamile kaldm ister istemez kilo alıyorum sua n inşallah vermem sonra:)
Açıkçası yemek çok aklıma gelmiyo
HayırDoktor kontrolünde mi aldınız
Kesinlikle öyle. İşin sırrı genlerde. Ben de zayıftım bayağı kilo almaya çalıştım ama belli bir kilonun üzerine ne yaptıysam çıkamadım. Zayıflık iyi hoş ama çelimsiz bir görüntü de verebiliyor işte. Genlerle ve aileyle alakalı. Konu sahibinin de ailesi zayıfsa max alabileceği kilo bellidir zatenGenler çok önemli arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?