- 4 Kasım 2017
- 944
- 1.006
- 113
- Konu Sahibi Lavinya Lavinya
-
Doktor kontrolünde mi aldınızBen 1 haftada 3 kilo aldım.
Ama tam anlamıyla yemek yiyerek,öğünleri atlamayarak kilo aldım.
Dengeli ve dikkatli beslenmek gerek.
Gece yemeyi denedinmi sağlıksız ama kilo aldırıyorKızlar zayıf olmaktan bıktımkilo vermek isteyenler bana kızıyorlar ama zayıf olmak da kötü. Bir program indirdim kalori hesabıyla ve doktorun diyet listesiyle almaya çalışıyorum önerebileceğiniz pratik yüksek kalorili yiyecekler var mı ? Daha önce zayıf olup da kilo alabilen var mı ?
Cicibebe ve süte başladım ama gece yatarken yemedim hiç bir de öyle deneyeyimGece yemeyi denedinmi sağlıksız ama kilo aldırıyorbirde süt bebebüskivisi bal annem uykudan uyandırıp içirirdi eskiden bana onunda yararı olmuştu bayağı toparlamıştım
bol çerez, tahin, pekmez, çikolata, hergün 1 kg. süt....Kızlar zayıf olmaktan bıktımkilo vermek isteyenler bana kızıyorlar ama zayıf olmak da kötü. Bir program indirdim kalori hesabıyla ve doktorun diyet listesiyle almaya çalışıyorum önerebileceğiniz pratik yüksek kalorili yiyecekler var mı ? Daha önce zayıf olup da kilo alabilen var mı ?
Çok çektim zayıflıktanKızlar zayıf olmaktan bıktımkilo vermek isteyenler bana kızıyorlar ama zayıf olmak da kötü. Bir program indirdim kalori hesabıyla ve doktorun diyet listesiyle almaya çalışıyorum önerebileceğiniz pratik yüksek kalorili yiyecekler var mı ? Daha önce zayıf olup da kilo alabilen var mı ?
Tahlil yaptırdım her şey yolunda diyetisyen bizzat bana hazırladı listeyi ve ayrıca kendim günlük 2500 kaloriye ulaşmaya çalışıyorumAllahım keşke böyle bir derdim olsaydı, kilo almak benim için son derece doğal bir eylem
Şaka bir yana doktorun diyet listesi demişsiniz ama siz şahsen bir diyetisyenle beraber misiniz yoksa internetten falan mı buldunuz liste? Tahlil vs yapıldı mı?
Ona da dikkat etmeye çalışıyorum ayrıca tebrik ederim siziBen 1 haftada 3 kilo aldım.
Ama tam anlamıyla yemek yiyerek,öğünleri atlamayarak kilo aldım.
Dengeli ve dikkatli beslenmek gerek.
Kalori programı indirdim canım kalori hesabı yaparak gerçekten aldırıyor ama ben hemen verdiğim için yeni çözümler de arıyorum canım sıkılsa hemen veriyorumHayatım boyunca hep zayıftım hamilelikte kilo aldım onunda hepsi gitti yine zayıfım
Neden kilo alamıyorum bilmiyorum konuyu takipteyim
Çok tatlısınBurda böyle başlık açanları sevmeyiz dostum şaka şakayatmadan bebe bisküvisi süt ye bak nasıl alıyorsun kilo
Kalori programını tavsiye ederim canımHayatım boyunca hep zayıftım hamilelikte kilo aldım onunda hepsi gitti yine zayıfım
Neden kilo alamıyorum bilmiyorum konuyu takipteyim
Ben böyle yöntemlerin hepsini denedim işe yaramadıKızlar zayıf olmaktan bıktımkilo vermek isteyenler bana kızıyorlar ama zayıf olmak da kötü. Bir program indirdim kalori hesabıyla ve doktorun diyet listesiyle almaya çalışıyorum önerebileceğiniz pratik yüksek kalorili yiyecekler var mı ? Daha önce zayıf olup da kilo alabilen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?