bilmiyorum aranızda benim gibi olan var mı. aslında böyle çok zayıf bi insan değilim.kemiklerim sayılmıyo yani. ama yinede bi kaç kilo almam gerektiğini söylüyo herkes. bu ara bi kaç kilo aldım sanırım ama sadece belmidir kalçamıdır ortasımıdır nedir. orada kaldı kilo. dar bişey giyince çıkıyo orada küçücük simit gibi bu da beni çok rahatsız etmeye başladı. :2:
vücudumun hiç bi yerinden şikayetim yok aslında sadece biraz popodan alabilirim belki kilo ama belden değil.nasıl oluyo anlamıyorum belim incecik ama kalça kısmında çıkıntı oluyo. acaba düşük bel pantolon giydiğimden olabilir mi ya da genetik mi bu durum. orantılı bi şekilde nasıl kilo alabilirim.önce o bi tek bana gözüken simitten kurtulup tabi. bunun için önerebileceğiniz bi egzersiz var mı ? umarım anlatabilmişimdir..
merhaba canım.bende zayıf ama ona rağmen simiiitleri olan bir kızım :)bizim ailede var bu yani biraz genetik birazda küçük yaştan itibaren düşük bel giymekten oluyor.bnde şikayetçiyim ancak eritmeyi çalışıyrm sadece o bölgeyi bi alet kullanıyorum.
arkadaşlar slm bende 31 yaşında 2 çocuk annnesiyim 49 kiloyum hiç kilo alamıyorum artık çok zayıfsın lafını duymaktan sıkıldım ve daraldım nasıl kilo alabilirim esasında bende almak istiyorum ama olmuyo kilo alabilmem için ne yapabilirim şimdiden hepinize tşkr ediyorum bby