Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

KIZLAAAR!!OOF NE GÜZEL ŞEYLER HAZIRLAMIŞSINIZ YARIŞMA FELAN KAÇ HAFTADIR TATıLDEYDıM YENı DÖNDÜM AMA BEN TARTILAMAMKı ÇÜNKÜ BENıM TARTIM YOOOK ( OOF BN NASI KATILCAM BU YARIŞMAYA HEM BNM 59 KıLO OLMAM MI GEREKıO OOF!!
Bu arada kızlar bn pek tutamıorum da oruç..gün aşırı tutcam bide sahurda hep pilav makarna gibi şeyşer yiyorum bakalım artık bu ara iştah da var nolcaak bkiim :S inş. alırım yha bıktım artık kemik torbası gibiim millete hayran hayran bakıorum yaaa nası tekne gibi oluo bu millet ya ne yiyolar anlamadım hee :/

umarım sizde alırsınız,en önemlisi ben kendimle daha barışıgım artık,haşhaş ezmesi ekmege sürülebilen tarz bişey,ben 20 günde 1,5 kilo kadar tükettim tabii ekmekle,ben çok sevdim..bide mayonez döktüm hep uygun oldugu yemeklere,mesela köfteyi ekmek arası yapıp boool mayonezle yedim hep.istediginizi sorun lütfen,inanın yardımcı olmak isterim.çünkü resmen psikolojim düzeldi.artık herkezin çok zayıfsın yemek yemiyonmu hiç laflarından sıkılmıştım

ayyyyyyy yakaib sendede ne iştah varmış senin yazılarını okurken benim miğdem bir tuhaf oldu canımcım ben öyle fıstık ezmesi filan yiyememki hele ekmeğe hiç süremem zaten yesem alırım 20 günde 1,5 kilo haşhaş ne demek yahu valla helal sana azimli kızmışsın sen bendende gözükara çıktın bende çok yiyorum diye birgün çatlıyacam diyordum daha korkmuyum bari

Günaydin kızlar

yakaib, canım ben hashas ezmesi yiyebilcegimi sanmiyorum, fıstık ezmesini severim ama eklemle yiyemem, bimden demissin bimde kucuk gofret seklınde ezme satiyolar onlarimi diyorsun?

ben ilk önce koşu bandıyla başlıyordum 20dk vücudun ısınması için daha sonra bisiklet diğer spor aletlerinin adını bilmiyorum ama bacaklara ve kollara çok yükleniyorduk biz.ağırlık çalışıyordum.çeşit çeşit alet var zaten en son da steple bitiriyorduk.ben normalde bişey yiyemezken spor sayesinde baya bi iştahım açılmıştı hareket ettiğinden enerji ihtiyacı duyuyorsun herşeyi istiyordu cnm.ilk önce verdiği diyet listesini görünce ben oha demiştim bu kadar şey yiyemem ki görseniz bi sabah kahvaltısında 2 yumurta-peynir-zeytin-bol ekmek-ballı süt ara öğünde tost yada köfte+meyve öğlen mutlaka ya makarna ya pilav hergün et sebze yemeği tatlı akşam yemeğine kadar meyve çerez özellikle kuru üzüm kan yapıyormuş galiba akşam yemeğinde de mutlaka biraz kırmızı et sebze yemeği yine pilav yada makarna bi kase yoğurt geceleri yarım ekmek arasına çikolata sürdürüyordu yatmadan önce yiyip de yatacaksın diye gündüzleri etimek alıyordum ben çantama dışarı çıkarken kraker bisküvi niyetine onu yemesi daha kolay oluyordu kıtır kıtır.size bu programı versin vermesin zaten yiyorsunuz ihtiyaç duyuyorsunuz çünkü aç hissediyorsunuz.dolgun bi vücut için spor şart bence ekimin sonu gibi ben de başlamayı düşünüyorum.ozmna kadar kendimi idare etmek için bi beş kilo alsaydım moralim bozuluyor çünkü böyle hiç bişey yapmak istemiyorum:1no2:benneyaptımki

hayır canım gofy marka kavanozda satılıyor..belki yediklerim fazla gözüküyor ama malesef böyle yemeyincede ben alamadım hiç ve zaten şimdi midem büyüdü sanırım şurubu falan bıraktım buna ragmen iyi yiyorum,valla 1 ay dişimi sıktım ve sonucunuda aldım.1 haftadır tartılmıyorum,bugün tartılıcam bakalım kaç kilo daha almışım..kilo almama benden çok eşim seviniyor:)

Öyle bir marka hatırlıyorum ama sanki şokellaydi, bimdi değilmi bugün bir bakiyim bime fiyati ne kadar canım? bu arada sana özel mesaj attim

kızlar süt için diyorum hep ben her akşam bi şişe günlük süt içiyorum nesguikli ben kilo vermedim aynıyım 47 kendimi iyi hissediyorum aslında boşverin takmayın kafaya olduğu kadar

kızlar süt için diyorum hep ben her akşam bi şişe günlük süt içiyorum nesguikli ben kilo vermedim aynıyım 47 kendimi iyi hissediyorum aslında boşverin takmayın kafaya olduğu kadar

Yerimde kalsam bende kafaya takmicam ama verince ister istemez panik oluyorsun canim, ben çok fazla içmiyorum ama her akşam 1 su bardaği o karişimimla birlikte tüketiyorum süt

ben ev işi yemek yapmadığım sürece aram iyi oruçla yorulmamaya uğraşıyorum ama olmuyo yinede çocukvar dinlenemiyorum pek yoruluncada susuyorum acıkıyorum ama ne olursa olsun bırakmıycam zaten 2 yıldır tutmamıştım hamilelil sonra süt veriyorum diye tutmdaım artık bi mani yok

kızlar ben pekmezi bırakmıştım tekrar başladım akşam yemeğinden sonra ve sahurdan sonra bir yemek kaşığı içiyorum heralde o beni dinç tutuyor tavsiye ederim
yarışmayı bayramdan sonraya ertelesek olurmu ramazanda pek alamayız heralde kilo kaybetmeyelimde daha iyi olmazmı ama yarış yok diye yememezlik etmeyelim bayramdan hemen sonra yeni kiloları alırız

canım o günlük sütler yarım kiloluk şişede zaten çok taze 2 bardak çıkıyo içinden ben 2 seferde aralarda içiyorum bide eline bi muz al bi avuç fındık ohh afiyet olsun

berfinbilgen yakaibi bekleme canım forumda gözükmüyor sen özelden ulaş istersen bu arada resimlerini gördüüüüm okadar zayıf değisin canım takma kafaya bol bol ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…