Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bende sahurda yiyemiyorum hiç iştah yok iftarda fazla yükleniyorum heralde ondan acıkmıyorum sahura kadar zorluyorum kendimi yemek için heralde aldım bu aralar yine ben 49-50 arası gidip gelecem heralde ne ileri ne geri

bende sahurda yiyemiyorum hiç iştah yok iftarda fazla yükleniyorum heralde ondan acıkmıyorum sahura kadar zorluyorum kendimi yemek için heralde aldım bu aralar yine ben 49-50 arası gidip gelecem heralde ne ileri ne geri

bende tam senın suan olmak ıstedıgın kıloda olmak ıcın savas verıyorum benım boyum 1,60 ve o kılo bana normal bır ara cok yaklasmıstım 3 kılo falan kalmıstı ama gıttı bırden hepsı

ya gerçekten dogru söylüyorum,bende inanamadım kendime,3-4 kilo alıncada o hırsla ne gelirse yedim..hiç aç kalmadım..hiçbir kıyafetim olmuyo artık.lütfen inanın.haşhaş ezmesi ekmege sürülerek yenirse kilo aldırırmış ben buna fıstık ezmeside karıştırdım gece yatmadan önce yarım ekmekle yedim bunu..XXX metabolizmayı yavaşlattıgı için sanırım kilo alabildim,çünkü öncedende XXX kullanıyordum ama alamıyordum..ve mümkün oldugunca ev işlerimi yemek yemeden önce yaptım,yemek yedikten sonra yarım saat uzandım hep..yemeklerden sonrada süte nesquik karıştırıp içtim ve bunları hep ya tv başında yada netin başında yedim böylece tv ye dalıp daha fazla yiyebiliyorsun.gerçekten yardımcı olmak istiyorum çünkü kilo alamamanın ne zor oldugunu bilirim..bu da çok önemli XXX şurubu 5 gün içip 3 gün ara verin böyle devam edin çünkü yan etkisi olan iştah açıcılıgı böyle ortaya çıkıyor,sürekli içerseniz vücut alışıyor şuruba

Son düzenleyen: Moderatör:
yemekleride hiç kaşıkla yemedim hep ekmegi bandırarak:) yedim .böylece daha fazla ekmek yiyebildim...menemen yedim bol bol,bu çok ekmek yediriyor

sen hep zayıfmıydın yoksa zayıfladında gerımı aldın? ayrıca fındık ezmesımı fıstık ezmesımı yedın ekmege surerek ve eger fıstık ezmesı ıse fıstık ezmesını ve hashas ezmesını nerden buldun ? birde bu hashas ezmesının tadı nasıl yazarsan ıyı olur

Son düzenleme:
yakaib bu bahsttiğin ilaç ne XXX ne ilacı yani:uhm:CADIARZU kaç para iştahmı açıyor XXX içtin heralde bunu neden kullandın

yakaib bu bahsttiğin ilaç ne XXX ne ilacı yani:uhm:CADIARZU kaç para iştahmı açıyor XXX içtin heralde bunu neden kullandın

o bahsettiği ilaç B12 vitamini canım, vitamin ilaçlarida genelde iştah açtiği için arkadaş birlikte kullanmiş, bende bir ara kullanmiştim

bende tam senın suan olmak ıstedıgın kıloda olmak ıcın savas verıyorum benım boyum 1,60 ve o kılo bana normal bır ara cok yaklasmıstım 3 kılo falan kalmıstı ama gıttı bırden hepsı

inşallah hedefine ulaşırsın bana 2-3 kilo lazım hala zayf duruyorum kemiğimmi incedir nedir kalça basen başka bişey yok omuzlar dar kollar bacaklar zayıf ben buralar dolgunlaşsın istiyorum ama göbekle diz kapağı arası alıyor böyle kilo alırsam sürahi tipli bişiy olacam:1shok:

:roflol: alemsin, oyle dusunme canım bence bıraz yuruyus hafıf tempolu sporla dagıtabılırsın dıye dusunuyorum.

biara omuzlarım genişlesin diye şınav çekiyordum birkaçgün çektim anında kilo verdim daha spor yaparmıyım bensengözlerimebaksanab

biara omuzlarım genişlesin diye şınav çekiyordum birkaçgün çektim anında kilo verdim daha spor yaparmıyım bensengözlerimebaksanab

ay ne yaptin sen sınav olurmu o tur sporlar cok kalori yaktıran sporlardır, mesela su beledıyenın kurdugu spor aletlerınde kol ıcın bacak ıcın olanları uzun degıl azar azar yapabılırsın mesela

aslında kilo almak için hareket etmek gerekir hareket etmek insanı iştahlandırır spor salonlarında programla kilo aldırıyorlar bn geçentğmz mayıs ayında gittim sadece 3 hafta devam edebildim 48 kiloydum 52 kilo olmuştum ve kollarım bacaklarım kalınlaşmıştı spor vücudu kalınlaştırır tartıda pek bi değişiklik olmasa bile fiziksel olarak daha kalın görünüyorsun bana arkadaşlarım diyordu sen 56 57 rahat varsın hadi cnm çık tartıya falan inanmıyorlardı daha fazlayım sanıyorlardı pek de pahalı bişey değil aylık 35 lira ödüyordum ben ve değer yani size kilo almanız için bi diyet listesi de veriyor aldığınızdan daha çok kalori harcamıyorsunuz spor yaparken kilo alıyorsunuz çok iyi aslında ben hocayla yaşadığım bi problemden dolayı devam etmedim:icecream:daha sonra tekrar kilo verdim tabi stres moral bozukluğu bişey yiyemedim ekimde tekrar başlamayı düşünüyorum cildinz bile güzelleşiyor spordan sonra kan akışı hızlanıyor çok yararlı bişey bnce imkanı fırsatı olan herkes yapmalı yerimseniben

ben hep zayıftım canım,hep 52 kiloydum ama kiloma göre çok zayıf gözüküyorum yani 52 kilo iyi gibi sayılabilir ama kimse inanmıyordu 52 kilo olduguma hep en fazla 50 sindir diyorlardı,ben bile hayret ettim kilo almama.XXX ve XXX beraber alınmalı..XXX 7 tl civarı birşey....haşşaş ezmesini özdilek alışveriş merkezinden aldım yarım kilosu 5 tl ama aktarlardada bulunabiliyor bazen,ama özdilektekinin tadı daha güzel,sadece haşhaş ezmesinin tadı biraz acımsı gibi olabilir ben bim den aldıgım fıstık ezmesiyle karıştırıp ekmege bolca sürüp yatmadan önce hep yedim,fındık ezmesi degil fıstık ezmesi,fiyatıda 4 tl gibi bişey..tadı çok güzel..bence deneyin

Katy evet sporun kilo almada baya etkisi olduğuna kanaat getirdim ve bende düşünüyorum bu sene spora başlamayı peki sen ne ağırlıklı spor yaptın aerobik mi aletli jimnastikmi.Bide hangi aletlerde yoğunlaştın?Bende kilo alırken vücudumun biraz irileşmesini istiyorum :Saruboceq:

b12 iştah açmasının yanında metabolizmayıda yavaşlattıgı için daha rahat kilo alabilirsiniz.sütüde hep bol nesquik karıştırarak içtim

Yakaib çok sevindim adına darısı başımıza nasıl birdenbire kilo aldın 20 günde imrendim bak:1rolleyes:
Bide şu haşhaş ezmesi toz gibi bişey mi yoksa sürülebilen bişeymi kavanozdamı aldın? Madem rekor sende biraz bilgi isteriz artıkkaydirigubbakcemile:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…