- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #1.201
bende sahurda yiyemiyorum hiç iştah yok iftarda fazla yükleniyorum heralde ondan acıkmıyorum sahura kadar zorluyorum kendimi yemek için heralde aldım bu aralar yine ben 49-50 arası gidip gelecem heralde ne ileri ne geri
yakaib bu bahsttiğin ilaç ne XXX ne ilacı yani:uhm:CADIARZU kaç para iştahmı açıyor XXX içtin heralde bunu neden kullandın
bende tam senın suan olmak ıstedıgın kıloda olmak ıcın savas verıyorum benım boyum 1,60 ve o kılo bana normal bır ara cok yaklasmıstım 3 kılo falan kalmıstı ama gıttı bırden hepsı
inşallah hedefine ulaşırsın bana 2-3 kilo lazım hala zayf duruyorum kemiğimmi incedir nedir kalça basen başka bişey yok omuzlar dar kollar bacaklar zayıf ben buralar dolgunlaşsın istiyorum ama göbekle diz kapağı arası alıyor böyle kilo alırsam sürahi tipli bişiy olacam:1shok:
biara omuzlarım genişlesin diye şınav çekiyordum birkaçgün çektim anında kilo verdim daha spor yaparmıyım bensengözlerimebaksanab
ne sporu iki tane çocuğun var ev işi yemek zaten bütün gün spor yapıyoruz
he bunları yapın sonra mideniz çatlasın
lmaz:
biara omuzlarım genişlesin diye şınav çekiyordum birkaçgün çektim anında kilo verdim daha spor yaparmıyım bensengözlerimebaksanab
ben hep zayıftım canım,hep 52 kiloydum ama kiloma göre çok zayıf gözüküyorum yani 52 kilo iyi gibi sayılabilir ama kimse inanmıyordu 52 kilo olduguma hep en fazla 50 sindir diyorlardı,ben bile hayret ettim kilo almama.XXX ve XXX beraber alınmalı..XXX 7 tl civarı birşey....haşşaş ezmesini özdilek alışveriş merkezinden aldım yarım kilosu 5 tl ama aktarlardada bulunabiliyor bazen,ama özdilektekinin tadı daha güzel,sadece haşhaş ezmesinin tadı biraz acımsı gibi olabilir ben bim den aldıgım fıstık ezmesiyle karıştırıp ekmege bolca sürüp yatmadan önce hep yedim,fındık ezmesi degil fıstık ezmesi,fiyatıda 4 tl gibi bişey..tadı çok güzel..bence deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?