Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar ben umudumu kestım valla bıseyler yazmıyorum aam sızlerı takıp etmıyorum dıel hergun bakınıorum yanı ama ben kılo alamıyorum 55 ustune cıkamadım kaldım 55 de boyum 172 kılom 55 goren herkez kılolu ınsanlar yanı ne yapıcaksın kıloyuuu brakk alıp ne yapıcaksın manken gıbısınn dıyolar ama yok ne mankenı bacaklarım ıstedıgım sekılde dolgun deıl popom yok gıbı sadece goguslerım var oda olmasa yamam heralde :) onunla hayat buluyorum neysekı kızlar alamıyorum kılo bısey yazamıyorum 55 de kaldım ınsallh alırız ama ramazanda gelıyo bayramda artık gorusmelerte gıttıgımde kaynanm flan onun buyuklrerı kurumus ııce ne olmus derler :S:S:'(

cok sevındım mınık hadı bakalım fotomu koymaya calıstım bende koyamadım
ablam dedı senden bı halt olmaz ekmek yemıosun ben kıloluyum yıyorum son durum bu

cok sevındım mınık hadı bakalım fotomu koymaya calıstım bende koyamadım
ablam dedı senden bı halt olmaz ekmek yemıosun ben kıloluyum yıyorum son durum bu

canım bende ekmek cok fazla tuketmiyorum ama yemeklerde pilav ve makarnai bol tutarsan o ekmek yerinede geciyormus bana diyetisyenim 2 yıl once oyle demisti yani ekmek olayini fazla kafana takma bende ayniyim...

mnik senin adına sevindim darısı başımıza kaç kilo almışsın merak ettim bi tartılırmısın canım

ya oyle ıste yenı kalktım kah yapıcam bakalım ne kadar yıcem ıstah yok bu aralar hepınızı opuorum
berfın evet haklısın ekmek takmamak lazım

ben pilav makarna yemediğim sürece ekmek mutlaka yerim yoksa doymuyorumm
zübeyda ben 3 kilo aldım yaklaşık olarak ama çok zayıf olduum için çok belli oluyor
iran iksirinden 1 kutu daha aldım kullanmaya devam edicem

minik bende alıcam ya bu ıran ıksırını sana guvenıorum canım benım
ıstah yok bugun elbıse gydım ve kendımı hıc zayıf hıssetmedım yuppı sımdı nası alıoruz onu bıda anlat nolur:)))))))))))))))

g...g.. diye bi alışveriş sitesi var hani orda 30 lira ordan alıyorsun yanında nasıl kullanıcağını yazıyor ayrıntılı olarak opuyorumnanaktan

aa aaa o ılac cıdden ıse yarıyormuu ? ıstah acıyormu ? 3 kılo ıstıyorum cokmu sey ıstıyorum ben yaaaa

ben geldiiiiim nerdesiniz kızlar benim oğlanı sünnet ettirdik iki gün yoktum canım benim bugün ayaklandı oynamaya başladı hiç durmuyorgamyoncuiremsu dün kaldıramıyorduk bugünde yatıramıyorum neyse bundan bizene na alaka diyenleriniz olur belki ben paylaşmak istedim işte:1rolleyes: bu aralar koşturmaktan kilo vermiştirim diyordum ama vermemişimhihoyyyt

olsun yaz benımde bugun annemın arkadası geldı ogluna ayarlama cabaları var dedı ne kadar zayıfsın bı kılo alamadın o kendı tıpıne baksın dedım ıcımden en azından bakımlıyım sınır oldum
mutlu gıbıyım umarım kılo alırım

off bende geldim bu topiğe..azcık alabilsem daa ii olucak..beni de her gören ''aaaaaayyy ne kadaar zayıflamışıııın ''klava: dio..

Bizene olurmu canim oglunun ilk güzel anin icindeki sevinci anliyabiliyorum Allah damatliğinida göstersin işallah,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…