Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

yha ben bişey sormak istiyorum bn kilo alınca direk qöbeqim çıkıyor ama bn kollarımın ve bacaklarımın kalınlaşmasını istiyorum sizce ne yapmalıyım

bide yaklaşık üç hafta oldu daha düzenli yemek yiyorum eskiden süt ve et yemiyordum artık yiyorum bir etkisi olur mu ?

şimdiden teşekür ederim :)

Benimde aynı durumum senin gibi ayni kaderi paylasiyoruz bi bolumde:) bende tatilden yeni dondum 45 kılodan 40 kıloya dusmustum hastalanınca 2 kılo aldım toparladım neysekı ama gerı almam lazım yoksa....

2000 kalori demedimki canim zaten ben

canım kılo alımına baslayınca ben 40 kılodan 45 kıloya cıktım gobegım cıktı ılk once bende aynen senın gıbı dusundum herhalde orda toplanıcak kollarım ve bacaklarım basenlerım almıcak dıyordum ama kılo orantılı bı sekılde dagılıyor bunu nasılmı anladım tekrar hastalanıp 40 kıloya dusunce barız goruyorsun, sımdı tekrar toparlanma asamasına gectım, 15 gundur tatıldeydım yenı geldım yuzme falan bayaga kalori harcıyorsun ramazana kadar eskı kaybettıgım kıloma hatta ustune cıkmam lazım,

bende muhasebecıyım ve gunduzlerı ıcemıyorum ama aksamları saat 7-8 gıbı ıcersen uyku yapar 1 hafta sonra alısırsın ben aksamları kullanıyorum ertesı gune ıstahım acılıyor yanı gunde 1 defa kullanmanda yeterlı oluyor ( calisanlar icin )

Son düzenleyen: Moderatör:

bende bundan 2 sene once dıyetısyene gıttım dıyetısyenler kılo verdırmede ıyıler ama aldırmada fos cıkıyolar zaten kendılerıde ıtıraf edıyor, kılo vermek ıcın yeme dıyosun verdırıyosun ama aldırmak ıcın ye dıyorsun bı lıste koyuyolar ama zaten ınsan onları tuketebılse dıyetısyene ne gerek varkı:)

ah bu zayıflık ah .bende artık azıcık bir göbegım olsun bıle istiyorum kızlar.boyum 1.75 kılo sadece 48 dusunun yani.herkez çok güzelsin dio ve sonuna hep ama çok zayıfsın die bir cümle ekliyor.doktorlara gıttım allaha şükür hiç bi sorunum yok.kilo almak için ilaç istiyorum evlenince alırsın diolar ne yani kilo almak için evlenmem mi lazım.bende artık kıyafetlerim tam otursun istiyorum.ya yokmu bunun çaresi.şu iran iksirini falan bende duydum alacaktım arkadasım izin vermedi hormanlarını bozar die.ben galiba hep boyle zayıf kalıcam.kimsede mücize bir çare yokmu

slm kızlar bende zor zahmet 48 oldum ama yine kilo alamıyorum napıcamı şaşırdım 2 tane de çocuk var doğum yapmama ramen kilo alamıyorum-tatlicadiarzu-

slm kızlar bende zor zahmet 48 oldum ama yine kilo alamıyorum napıcamı şaşırdım 2 tane de çocuk var doğum yapmama ramen kilo alamıyorum-tatlicadiarzu-

canım benim bayadır istahım çok iyiydi zaten .iştah problemim yoktu yani bu yüzden iyi yemek yiyorum.bi ara XXX aldım içtim birazını ama baktım gerek yok içmiyorum.ara ara iştahımın olmadığı zamanlarda içiyorum.
bunun dışında harnup pekmezi içtim yarım kavanoz kadar.yaz olduğu için yakıyo insanı onu da kışa kadar erteledim ama zayıflama olmadı şükür.
aralarda bulduğum herşeyi atıştırıyorum.çikolata,kuruyemiş,cips,meyve.bunların da çok faydası oluyo...
bir de kilo alımında önemli olan midenin genişlemesi bence.öyle olunca iştah da çok oluyo,yemek de bol bol yeniliyo...midenizi genişletmeye calısın bence kızlar.canım sıkıldı bugün yiyemicem demeyin,verdiğiniz bir fire hemen eski haline ceviriyo mideyi.

kusura bakmayın biraz uzun yazdım ama bayadır yazmıyorum paylaşmak istedım sizlerle opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
uğramyalı ne kadar yazan olmus cok sevındım
minik tamam yemege vercem kendımı bugun mutluydum havuza gıttım bol bol
havuza gıttığım kızlardan bırı dedı kı cok zayıfsın nıe bole
onuda anlıyorum yemek sorunu yok uzulunce bıle yıyebılıo
bende hep boledım dedım evet zayıfım dedım
ablamda bıkınılı en guzel o oluo dedı
baktım evet normal kıyafetlerde kotu olabılırım ama olsun dedım bende ve kendımı sevıcem artı kılo almayıda bırakmıcam tbı
aslında bakarsanız rahatladım ılıskım ııki bıtmıs kızlar benı o sıkıyomus yok cıkma yok gezme kıskanclıkları ve huzursuzlukları kendımı unutmusum ılıskımı devam ettırcem dıe
yemıodum ıcmıodum neredeyse
meger ne kadar cok anlatcak seyım varmıs
ii ki varsınız

bendede aynı sorun var cevabını bulursan yaz banada tamam mı:gitme:

kızlar benım anlamadıgım bısey var su yemeklerden once ınsanı tıkar sız su ıcıyorsunuz? bana acıklarsanız nedenını sevınırım

programıma uymuyorum ben canım ıstedımkı ben uymuyorum ama belkı sız uyarsınız dıe yazdım ama su ıctıgım gunlerde oldu bısey olmuo ben kendımı zınde hıssedıyorum hatta ama kocaman bardaktan ıcmıyorum ki orta boy bı bardaktan ıcıyorum vucuttakı toksunlerı atıomus ayrıca saglıklı bısıy yanı

vangogh sıkma canını bak daha çok kilo kaybedersin moralini yüksek tutmaya çalış biraz zor ama bir dene üzülme

ara ara kotu oluorum ama canım en ıısı oldu ya yanı ortada mutlu bısıy yoktu zaten 3 sene sonra bıttı ıste ve dıyorum kı ıı kı oldu cunku ınan sıkıntıdan yemek yıyemıyodum aramıo aramıo tele bak bak bak yada kavgalar hersey gerıde kaldı ve ben ııyım saol msjın ıcın eski bir arkadas dedı gecenlerde kılo aldınmı yoksa hala aynı mısım o kızda zayıftı ondan soruo yanı bende nerde dedım aynıyım bakalım bıdaha onu gorursem aldım kılo dıyebılecek mıyım

ah fıstıklar biz verelim siz alalım diye ugraşıyorsunuz .......
kolay gelsin ne diyim . akşam geç vakitte yatmadan yemek yemeyeçalışın . kan şekerinizi yükseltip kilo aldıran gidaları yemeye özen gösterin ...( beyaz unla yapılan gıdalar ... karpuz .. pirinç . patates. muz .üzüm ..şekerli gidalar ..).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…