Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızacaksın bılıyorum söz vermiştik bide daha ben yeni kalktım biliyor musun ve diyete şimdi başlanır mı acaba gece 4 de yattım fılm ızledım of ben kendımı ne yapayım ne yapayım

minik ile vangogh hadi bakalım size kolay gelsin siz başlayın işe yararsa bende deniycem antidepresan kullanmaya başladım miğdem bulanıyor hiç iştah miştah kalmadı zor güç aldım onlarda gidecek

kullanma o ılacları bıde bısıy olur
ben uyanamadım ki bugun fossssssss
minik umarım bole devam eder
bende yarın baslayacagım bugunde yemege calıscam ama

minik yoksun sende mı uymuyorsun yoksa
ya hıc uyasım yok bu dıyete
neyse umarım cok yemekten bakmamıssındır nete:sm_cool:
hıc karnım acıkmadıda
yazıyım buraya dedım

kullanma o ılacları bıde bısıy olur
ben uyanamadım ki bugun fossssssss
minik umarım bole devam eder
bende yarın baslayacagım bugunde yemege calıscam ama

opuyorumnanaktancanım benim ben mecburiyetten başladıma.s başım çok kötü dönüyordu birde uyuşma vardı depresyonmuş dr yazdı 6 ay kullanmak zorundaymışım -tatlicadiarzu-ama bu ilaç kilo aldırmayan cistenmiş şans burdada vurmadı anlıyacan:dilcikar:

2 de kalkılır mı hiç bak ben bugünde 8 de kalktım klava:

dün sabah iyi başladım ama öğlen arkadaşlarlaydım yemek yemeği unutttumm :kedi:

ama görceksin ellerim titriyo ayağa kalktım başım döndü filan şekerim düştü sanırım
ama hiç aklıma da gelmiyo ben yemek yemedim die kaydirigubbakcemile3

akşam forumdaydım ama yazdıklarını görmedim konuya aboneyim ama mail gelmedi nedense

simdi kızıcan yıne cunku bugunde 3 te kalktım
ya nıye
gece 6 da yatıyorum sabaha karsı
ne yapıyorsun dıosan oyun oynuorum gece bıseyler yıyorum ama:sm_cool:
ya bugunde uyamadım ben bu programa
anladım zaten yoktun forumda dedım bu uymuo

kızlar bişe sormak istiyorum :kedi:

ramazanda oruç tutcaz malum,kilo kaybetmemek için ne yapmak gerek???
düzenli beslenemiycez sonuçta (

arkadaşlar bu XXX de almayı düşünüorumda
tereddüt ettiğim bi konu var.
eczaneye sordum alerji ilacı dedi asıl alerji içinmiş yani bir sorun olmazmı alerji ilacı olduğundan ilk olarak alerji için reaksion göstermezmi?
bi sorun olmazsa alıcam.kulllananlar sölesin lütfen.
annem pek desteklemior korkuorum tek başıma almayada cevplarınızı bekliorm

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba cemre sen bir doktoro gidip iştahım yok desen sana hemen XXX yazarlar çocuklara bile iştah için yazıyorlar birşey olmaz ben 4. kutudayım 46 dan 50 ye çıkmıştım malesef bu aralar içemiyorum antidepresan kullanıyorum 48 olmuşum :a015:

kızlar bişe sormak istiyorum :kedi:

ramazanda oruç tutcaz malum,kilo kaybetmemek için ne yapmak gerek???
düzenli beslenemiycez sonuçta (

hiçbir bilgim yok cokacimcoook

hiç sorun olmaz ben çocukken çok içtim ama faydasını da görmedim sadece bol bol uyku yapıyo

geldım geldım
yok uyandım bugun
moralım bozuk ılıskım bıttı
ıstah 0

:sinifsinif:

şimdi kendini yemeğe vermeğe çalış zor ama dene

vangogh sıkma canını bak daha çok kilo kaybedersin moralini yüksek tutmaya çalış biraz zor ama bir dene üzülme

yha ben bişey sormak istiyorum bn kilo alınca direk qöbeqim çıkıyor ama bn kollarımın ve bacaklarımın kalınlaşmasını istiyorum sizce ne yapmalıyım

bide yaklaşık üç hafta oldu daha düzenli yemek yiyorum eskiden süt ve et yemiyordum artık yiyorum bir etkisi olur mu ?

şimdiden teşekür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…