- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #3.621
zaten zayıftım ama 1 ayda 3 kilo daha verip daha da zayıfladımderdimize bir çare... bebe bisküvsi sürekli yiyorum çok da severim fakat bir süre sonra mide bulantısı yapıyor maalesef
ara ara yiyorum canım ama artık sürekli yapacağım ramazan dolayısıyla şu an yiyemesem de.. baya büyük bir kasede yapıyorum içine badem veya fındık koyuyorum çoka z da pekmez.. fakat bebe bisküvisi zaten tatlı olduğu için pekmez bazen ağır geliyo canımNe zmandan beri yiyorsun cnm? ve nasl hazırlıyorsun pekmezde katyomusun içine ? bende başladımda İnşaallah işe yarar
Ne zmandan beri yiyorsun cnm? ve nasl hazırlıyorsun pekmezde katyomusun içine ? bende başladımda İnşaallah işe yarar
ara ara yiyorum canım ama artık sürekli yapacağım ramazan dolayısıyla şu an yiyemesem de.. baya büyük bir kasede yapıyorum içine badem veya fındık koyuyorum çoka z da pekmez.. fakat bebe bisküvisi zaten tatlı olduğu için pekmez bazen ağır geliyo canım
Sanmıyorum canm yani sütü sevmiyo olablrsın ama cici bebeyle çok hoş bi tadı olyo iştahda açıyor baya öyle mama yapda dene bence hiçmi içemezsin süt ? ben birde köyden alıyorum sütü marketdende almıyorum :)) ama çabalarımın sonucu iyi olurda alırım inşaallah ya alırsam yazarım burayabende bugün başlıyorum sütü pek sevmiyorum acaba cici bebe yesem günde 15-20 adet olmaz mı ya:44:
Çok düzenli yemen lazım 1 gün bile aksatmadan yoksa işe yaramıyo:/ evet bebe bisküvisi aşırı tatlı ben pekmezsiz daha çok seviyorum ama napayim kilo aldırır dye pekmezde katyorum artık alamamktan bıktım :/ nişanımda ideal kilomda olmak istiyorum nasipse..
umarım olursun canım ben nişan stresinden 4 kilo vermiştim kilo alcam diye ama hiçbirşey yiyemedim söz nişan falan o 4 günlük sürede ağzıma 2 lokma yemek koyamadım :S şimdiyse iştahım açıldı maaşallahh
Umarım .. beni de strees sardı geriliyorum düşündükçe ama iştahımda çok değişklik olmadı yiyorum yiyipte kilo alamayanlardanım yapıyla alakalı annemde öyleymiş ..
bizim de genetik canım hep 45 kiloydum ben ve çok yerdim ama nişan haftası 41e düştüm iştah falan gitti heyecan tabii kolay değil.. senin ne kadar var nişanına?
Sanmıyorum canm yani sütü sevmiyo olablrsın ama cici bebeyle çok hoş bi tadı olyo iştahda açıyor baya öyle mama yapda dene bence hiçmi içemezsin süt ? ben birde köyden alıyorum sütü marketdende almıyorum :)) ama çabalarımın sonucu iyi olurda alırım inşaallah ya alırsam yazarım buraya
Aynen zaten normaldede heyecanlı bi yapım vardır ki nişan yani buuu .. Ramazan bayramında İnşaAllah .. senin boyun kaç canm
yok içerimde her gün öyle içemem mama gibi. zorlayacağım artık. bide süt tok tutar kese iştahı normalde. cici bebeyle nasıl iştah açıyor ki? deneyip göreceğiz. ben köy sütü hayatta içemem kokusu mahveder beni :)
boyum 160 canım.. ayy az kalmış bilirim o heyecanları ben de yeni atlattım.. İnşallah herşey dilediğin gibi olur canım hem kilo versen de boşver o gün en güzel sen oluyorsun 100 kilo da olsan 40 kilo da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?