- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #3.281
dün akşamdan itibaren pr..kt..n adlı şuruba başlamış bulunmaktayımmmm
:84::84::84::84:kızlar suan saat kac oldu daha agzıma bı lokma surmedım halbukı sabah 8 ten berı ayaktayım bırazdan kızım okuldan gelecek artık onunla bıraz yerım hıc yemesem bıle canım bısı ıstemıyo sadece halsızlıkten ayakta duramıyorum sırf ayakta durabılmek ıcın bıraz atıstırıyorum ıste offfff yaaaaaaa
ben kullandım canım başka kullanan da vardı burada nickini unuttum ne yazıkki. bir kaç ay işe yarıyor. sonra bünye bağısıklık mı kazanıyor nedir alamıyorsun. o yüzden kullancaksan çok kullan da işe yarasın ama maddi olarak biraz yıpratıcı. cünkü sıvı olanı daha pahalı bi kutu 5 lira mı ne tek kullanımlık o da. toz şeklinde bi kutu 20 liraydı ondan da 7 bardaklık icecek cıkıyor. üstünde nasıl hazırlanacagı yazıyor. suya 6 ölcek katıp hazırlıyorsun. günde 2 ya da 3 kere kullan yani haftalık 2 kutu sana 40 liraya 3 kutu 60 liraya gelir. 4 hafta olarak hesap et bunu. 1,5 - 2 ay gibi süreden sonra etkisi kalmıyor ensure'nin, kilo aldırmıyor daha sonra yani.kızlaaarr yardım ensure kullanan oldu mu aranızda?işe yarıyo mu?kaç ay kullanmak lazım?bide nası bişey süte karıştırılan tozlardan mı?yoksa başka bişey mi direk mi yeniyo?ya da tavsiye edebileceğinz başka besin takviyesi var mı?
O kadar çok tavsiye edilen ürün var ki hangisinden alacağımı şaşırdım bomba bontavi ve bigayner arasında hangisi daha ii ona gore alıp kullnamaya başlamak istiyorum yardım edın lütfen
ben kullandım canım başka kullanan da vardı burada nickini unuttum ne yazıkki. bir kaç ay işe yarıyor. sonra bünye bağısıklık mı kazanıyor nedir alamıyorsun. o yüzden kullancaksan çok kullan da işe yarasın ama maddi olarak biraz yıpratıcı. cünkü sıvı olanı daha pahalı bi kutu 5 lira mı ne tek kullanımlık o da. toz şeklinde bi kutu 20 liraydı ondan da 7 bardaklık icecek cıkıyor. üstünde nasıl hazırlanacagı yazıyor. suya 6 ölcek katıp hazırlıyorsun. günde 2 ya da 3 kere kullan yani haftalık 2 kutu sana 40 liraya 3 kutu 60 liraya gelir. 4 hafta olarak hesap et bunu. 1,5 - 2 ay gibi süreden sonra etkisi kalmıyor ensure'nin, kilo aldırmıyor daha sonra yani.
ooooo ne kadar pahalı yaa günde 2 tane içsem haftada 40 ayda 160lira mı oluyo yanibu kadar paraya bari işe yarasa 2ayda 5kilo falan alsam ayda kaç kilo aldırdı sana:26:bide bi bardağı kaç kalori?çok mu soru sordm:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?