Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

cnm bontaviyi bende 23 eylülden bu yana kullanıyorm iştahımı açtı. Birşey sorcam sen yemeklerden kaç dakika önce alıyosun?

bende malesef aynı dertten müzdaribim bir ara iranlı aktarın
iksirini kullandım bana yan etkisi olmadı 5 kilo aldım iki kutuda ama bırakınca kilolarda gitti şimdi bende bontavi kullanmak istiyorum
acaba bırakınca kilolarda gidiyormu ömür boyu kullanılmaz sanırım
bilgisi olan yazarmı lütfen banada evlilik yaramadı kilo konusunda

BEN BULDUM ! :dance:
ne kara uzumu kalmıştı ne balı pekmezı.. hıc bırı bı ıse yaramamıstı.son care olarak prakten i denıcegımı yazmıstım.we 4 gundur kullanıorum.prospektusunde gunde 3 kere 3 er olcek yazıo ama benım bunyem zayıf oldugu ıcın sabah ogle 1 er olcek aksam yatarken 2 olcek kullanıorum.ılk gun afedersınız ama aptal gıbı oldum.uyku acayıp bastırdı.ama ertesı gunden ıtıbaren bunyem alıstı we bırden asırı kılo almak ıstemedıgım ıcın (catlak olusmasın dıye ) dedıgım gıbı kullanıyorum.4 gunde ne mı degıstı ?? farkında olmadan yemeklerde 4 dılım ekmek yedıgımı we yemeklerden 2 saaat sonra acıktıgımı gordum. 4 senedır 41 kılodaydım (yasım 20 ) suan 43.8 kıloyum we daha 4 gundur kullanıyorum.ıstah we baslarda uyku olmak uzere baska yan etkısını gormedım.50 kılo olana kadar da kullanmaya dewm edıcem. daha once kardesım ıcmıstı we kılo aldıgını bızzat gormustum. ben kım kılo almak kım derdım 2 dılım ekmegı zor yerdım..benden tawsıye kullanın.en azından ıstedıgınız kıloya ulasıncaya kadar yerimseniben

sml kızlar bende şu aralar pek bi mutluyum :)kilom belli aralıkta gidip geliyo..bi ara verecek gibi oldum önlemimi aldım.bi kere öğün atlmaıyorum.akşamlar süt özellikle kahvaltılık gevreklerle filan karıştıırıp yiyorum(nestle, ülker çikolatalı olanları ..yatmadan yenilirse kilo yaparmış..malum sabah yeme mantığı tok tutma besleyici olma..)çikolata tatlı filan arttırdım.eskiden yemezdim.takviye die satılanlarında amacı zaten iştahı arttırmak..bi de meyve ve kuruyemiş..

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım? opuyorumnanaktan Kilo aldım ben de fakat iştahım gitti çok az yiyorum. Gene bir atak yapmam gerekiyor. aklinialirimsmile

bende kullandım prakteni hatta 2 şişe içtim.ilk şişemde çok rahattım kilo bile aldım.aynı dediğin gibi arkadaşım yemek yer 2 saat sonra acıkırdım ve bu durum hoşuma gitmişti daha çok kilo almak istedim.2ci şişeye geçtim ama etkisi biraz yavaşlamıştı sanki kilo alma duraksamıştı ve asıl sorunum bende adet düzensizliği yaptı ki bende hiç olmamıştı bu durum,çok korktum ve ilacın yan etkilerinde adet bozukluğu yapar yazıyodu yabancı isimle tabii.netten baya bi araştırdım çünkü ve içmeyi bıraktım adetim düzeldi neyseki.yani ilaç yan etki yapıyo arkadaşlar zaten iştah açma özelliğide yan etkilerinde var bence kullanmayın doktora sorun.sevgilera.s.

ben yıllardır standart 45 tim gecen bir tartıldım 51.50.. kızlar doğum konrol hapları kilo aldırır derler bir cok hap kullandım en son diane 35 te kilo aldım..öneririm..ama ben hormon düzenleyici olarak dr gözetiiminde kullandım.Dr danışıp deneyebilirsinizz

kızlar doğal yollardan ilaç şurup vs. olmadan bitkisel çaylar gibi iştah açıcı mideyi rahatlatıcı tavsiyeleriniz varsa bekliyorum:1hug:

merhaba kızlar..
bende geçen sene 43 kiloydumm.. şu an 54 kiloyum ve kendimi bildim bileli zayıfım ( ıyy çok zayıfsın yoksa hastamısın gibi sinir bozucu laflara çok mağruz kaldım..
ama şunu söyleyeyimm herşeyi deneyebilirsiniz ama eğer bunun yanında sigara içiyoranız yine kilo alamasınız. yani bende öyle oldu ( o şruptan sigara içerken denemiştim ama hiç bişi olmadı.. geçen yıl sigarayı bıraktım ve 11 kilo aldım ama yavaş yavaş :))) şu an çok mutluyum.. darısı sizlerin başına inşallahhh :))) hepinize bol kalorili yemekler :)))

Kızlar merhaba..benim zayıflama problemim vardı onu hallettim :):):) ve çoğuda burdan aldığım bilgiler sayesinde sağlıklı şekilde oldu..benim eltimin ise kilo almama problemi var..doktor akviye olarak bitkisel içerikli birşeyler alabilirsin demiş...vitamin eksikliğini, halsizliğini ve bitkinliğini yok etmek için..bu tür ürünler kullananlar varsa bilgi verirseniz sevinirim. şunuda söyliyeyim bizim kız biraz cins:):) balık yağı almıştık ama tadından dolayı devam edemedi..

merhaba hanımlar benim ablamda kilo almada yıllardır problem yasıyordu. gitmediği doktor kalmadı hiçbir sağlık sorunuda yoktu. 25 yasında 1.70 boyunda ve 50 kiloydu. giydiği kıyafetler yakısmıyor ve bu da moralini cok bozuyordu. herkes kılo alması için farklı seyler söylüyordu ama hıcbırı fayda etmedi. en sonunda bitkisel olan kılo aldırıcı ürünleri arstırmaya basladık ve bir atnesini denemey karar verdik. ablamı mutsuz görmektense bunu da denemekte fayda var diye düşündük. ablamın mutluluğu herşeye değerdi. kısa sürede etkisini görmeye başladı yüzü gülmeye basladı ve onu oyle mutlu görmek bizi de mutlu etti. yıllar sonra ablamın kilo aldıgını görmek cok güzeldi. eğer kılo alamayan kişiler varsa mutlaka denemelerini tavsiye ederim. kilo aldırıcı bomba adlı bir ürün ama bu ürünün de orjinali bulmanız gerekiyor dikkat etmelsiiniz ve mutlaka arastırarak almalısınız.

cnm bontaviyi bende 23 eylülden bu yana kullanıyorm iştahımı açtı. Birşey sorcam sen yemeklerden kaç dakika önce alıyosun?

cnm ben yemeklerden 30 dk kadar önce içmeye dikkat ediyorum çünkü suyla aldığımız için mide zaten doluyo.bi 30 dk.normal sanırım.ama kullanımında 20 dk yazıyor.

cnm ben henüz kullanma aşamasındayım.o yüzden kesin bişey söyleyemem.inşallah gitmez kilolar.ama iştah problemin varsa benim iştahımı gerçekten açtı ve buna bağlı olarak kilo almaya başladım sanırım.tartılmıyorum 1.kutuyu bitirince tartılcam inat ettim :)

cnm ben henüz kullanma aşamasındayım.o yüzden kesin bişey söyleyemem.inşallah gitmez kilolar.ama iştah problemin varsa benim iştahımı gerçekten açtı ve buna bağlı olarak kilo almaya başladım sanırım.tartılmıyorum 1.kutuyu bitirince tartılcam inat ettim :)
:2:

kızlar ben de çok zayıftım, hala çok zayıfım da eskis kadar değil
çok uğraştım neler yedm neler içtm...bi işe yaramadı, canımı sıktığımla kaldım. şimdi hiiiiç takmıyorum, bikaç kilo aldım, gayet fit ve hoş duruyorum. ha biraz basen olsa fena olmayabilirdi, ama olsun... yinede gayet memnunum =))
bence olay takıntı yapmamızda yani.. sallamayın, o zaman kilo alıcaksınız bakın görün..

Merhaba Herbalife ın kilo yukarı kontrol programını duydunuz mu. Bu konuda bilgi verebilirim.

herbalife ı ben kullandım. çok pahalı ve çok işe yarayan bir ürün değil açıkçası. tabii bu kullanıcının ne kadar düzgün kullandığı ile de alakalı. ama ben temsilcinin bana uyguladığı programı birebir uyguladığım halde sadece 500 gram almıştım. 38,5 idim. 39 oldum.kadın kontrole gittiğimde beni basküle çıkardı ve baktı çok az bir oynama var. dedi ki " burdaki zemin tam düz değil baskül de çok hassas. başka yere koyup deneyelim" dedi.ancak değişen bişey olmadı.
üstüne üstlük çikolatalısı o kadar kabızlık yaptı ki..her tuvalet sonrası canım yanıyordu. ,yani eczanede daha ucuza satıln b..k adlı toz bundan daha iyi.
bir de bu markanın kitleme programı var. kiloyu gereği kadar aldın mı kitleme programı uygulanıyor ki bi daha aldığını vermeyesin diye. tabii ben kilo alamadığım için kitleme programına gelemedim bile.
verdiğim paranın haddi hesabı yoktu.

sonra 47 ye çıktım kendi çabalarımla.. o da bldiğiniz snickers yiyerek. gamyoncuiremsu

ha buarada annem de aşağı kilo kontrol programını uyguladı.. o da veremedi. harfiyen herşeyi yapmıştı.

Son düzenleme:
bende 1 haftadır kullanıyorum bontaviyi iştahım baya açıldı artık ilaçtan mı psikolojik mi bilmiyorum :) ama 1 kilo aldım yaaa :) kullanmadan önce 44 tüm şimdi 45 çocuklar gibi seviniyorum..:))

gizemmm_81 mrb bende bomba adlı tozu kullanmayı düşünüorum nettenmi aldınız?orjinalini nerden bulabilirim acababilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…