- 27 Ocak 2010
- 909
- 49
- 318
- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #3.201
selam arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum yazılanları.bende bontavi kullandım 1 ay ama düzensiz sonra ara verdim iştahı açıyor ve 1-2 kilo aldım düzensiz kullanmama rağmen şimdi yine sipariş verdim 2 aylık kullanım için bugün başladdım :)bu kez düzenli kullancam ve gelişmeleri size vericem :)lülülülülülü inşallah hepimiz istediğimiz gibi alırız kiloları :) evlilik yarıyo diyolar ama ben 2 sene oldu evleneli hiç bir değişiklik...inşallah olur sositososito
bende malesef aynı dertten müzdaribim bir ara iranlı aktarınselam arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum yazılanları.bende bontavi kullandım 1 ay ama düzensiz sonra ara verdim iştahı açıyor ve 1-2 kilo aldım düzensiz kullanmama rağmen şimdi yine sipariş verdim 2 aylık kullanım için bugün başladdım :)bu kez düzenli kullancam ve gelişmeleri size vericem :)lülülülülülü inşallah hepimiz istediğimiz gibi alırız kiloları :) evlilik yarıyo diyolar ama ben 2 sene oldu evleneli hiç bir değişiklik...inşallah olur sositososito
bende kullandım prakteni hatta 2 şişe içtim.ilk şişemde çok rahattım kilo bile aldım.aynı dediğin gibi arkadaşım yemek yer 2 saat sonra acıkırdım ve bu durum hoşuma gitmişti daha çok kilo almak istedim.2ci şişeye geçtim ama etkisi biraz yavaşlamıştı sanki kilo alma duraksamıştı ve asıl sorunum bende adet düzensizliği yaptı ki bende hiç olmamıştı bu durum,çok korktum ve ilacın yan etkilerinde adet bozukluğu yapar yazıyodu yabancı isimle tabii.netten baya bi araştırdım çünkü ve içmeyi bıraktım adetim düzeldi neyseki.yani ilaç yan etki yapıyo arkadaşlar zaten iştah açma özelliğide yan etkilerinde var bence kullanmayın doktora sorun.sevgilera.s.BEN BULDUM ! :dance:
ne kara uzumu kalmıştı ne balı pekmezı.. hıc bırı bı ıse yaramamıstı.son care olarak prakten i denıcegımı yazmıstım.we 4 gundur kullanıorum.prospektusunde gunde 3 kere 3 er olcek yazıo ama benım bunyem zayıf oldugu ıcın sabah ogle 1 er olcek aksam yatarken 2 olcek kullanıorum.ılk gun afedersınız ama aptal gıbı oldum.uyku acayıp bastırdı.ama ertesı gunden ıtıbaren bunyem alıstı we bırden asırı kılo almak ıstemedıgım ıcın (catlak olusmasın dıye ) dedıgım gıbı kullanıyorum.4 gunde ne mı degıstı ?? farkında olmadan yemeklerde 4 dılım ekmek yedıgımı we yemeklerden 2 saaat sonra acıktıgımı gordum. 4 senedır 41 kılodaydım (yasım 20 ) suan 43.8 kıloyum we daha 4 gundur kullanıyorum.ıstah we baslarda uyku olmak uzere baska yan etkısını gormedım.50 kılo olana kadar da kullanmaya dewm edıcem. daha once kardesım ıcmıstı we kılo aldıgını bızzat gormustum. ben kım kılo almak kım derdım 2 dılım ekmegı zor yerdım..benden tawsıye kullanın.en azından ıstedıgınız kıloya ulasıncaya kadar yerimseniben
cnm bontaviyi bende 23 eylülden bu yana kullanıyorm iştahımı açtı. Birşey sorcam sen yemeklerden kaç dakika önce alıyosun?
bende malesef aynı dertten müzdaribim bir ara iranlı aktarın
iksirini kullandım bana yan etkisi olmadı 5 kilo aldım iki kutuda ama bırakınca kilolarda gitti şimdi bende bontavi kullanmak istiyorum
acaba bırakınca kilolarda gidiyormu ömür boyu kullanılmaz sanırım
bilgisi olan yazarmı lütfen banada evlilik yaramadı kilo konusunda
Merhaba Herbalife ın kilo yukarı kontrol programını duydunuz mu. Bu konuda bilgi verebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?