- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #2.401
pekmezzede geldiiii.neyseli mideyi kendine getirdim yavaştan yavaştan yoğurtlu pekmez olayına girdim.sek içmem uzun bir süre heralde:1no2: neyse bir buçuk ay olacak 46 idim 48 oldum şimdi pekmezi yemeklerden önce bir kaşık içiyorum bu süre zarfında şimdi dozu artırdım biraz ama yoğurt destekli.ve sürekli atıştırıyorum,iyice acıkayım diye beklemiyorum.sabahları da ballı süt içiyorum.kocişim askerden gelene kadar 50 olucam inşallah.ama göbiş oluyo bende ya,mekiğe başladım 3 gündür.gelsin kilolarrrrr ama düzenli yerleşsin iki goğsüme,bir gobeeme,acık popoma dağılsın işte öle böledelikafadulden
Ehehehe sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün emiii:roflol:
Benimde bacaklara yerleşsin nolur yaaa noluurrropuyorumnanaktan
ayy deme bende de var o çubuk bacak durumu inşallah gitsin annem kilolar bacaklara gitsiinnn.şöle göbeemden ittiriversem aşağılara doğru inmezmi kikaydirigubbakcemile2hobaaa kilo derdin sıyırdık iyice he ha bu arada bu kiloları alırken bi zahmet belim de ince kalsın hihoyyyt
Çok şey istiyoruz gibime geliyorsırnaşık şey
Çarpılıcaz valla en sonundaeyvahedigeldismile sırnaşık şey
Kilo almak çok istiyorumda sanki çok yersem göbeğim şişicek heryerim aynı kalıcak gibi geliyo yaa off bu seferde acaba hiç almaya çalışmasam mı diyorumsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?