Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

pearly daha dur bakalım şöle 3 hafta falan geçsin spor hareketlerının faydasını daha da göreceksın bacakların daha bı guzel görunum alacak ve popon valla ben setlerı 60 a kadar çıkardım benımkılerde taş gibi oldu kalçalarım sıkılaştı kalktı yaza fit ustu fit gırcez yuppiiii

Ehehehe sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün emiii:roflol:
Benimde bacaklara yerleşsin nolur yaaa noluurrropuyorumnanaktan

Ehehehe sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün emiii:roflol:
Benimde bacaklara yerleşsin nolur yaaa noluurrropuyorumnanaktan

ayy deme bende de var o çubuk bacak durumu inşallah gitsin annem kilolar bacaklara gitsiinnn.şöle göbeemden ittiriversem aşağılara doğru inmezmi kikaydirigubbakcemile2hobaaa kilo derdin sıyırdık iyice he ha bu arada bu kiloları alırken bi zahmet belim de ince kalsın hihoyyyt

Çok şey istiyoruz gibime geliyorsırnaşık şey
Çarpılıcaz valla en sonundaeyvahedigeldismile sırnaşık şey
Kilo almak çok istiyorumda sanki çok yersem göbeğim şişicek heryerim aynı kalıcak gibi geliyo yaa off bu seferde acaba hiç almaya çalışmasam mı diyorumsempatiksalakcinni

ay yok annem benim lazım 50 olmam ama sen kaça kaçsın bi de bakim.ya kilo alıcaz almasına ama önce bi tip kayıklığı olabilir tabi sonra o malzeneye şekil vericez.amaan annem dert ettiğin şeye bak zaten zor alıyoz baktık iyi durmadı bizim için vermekten kolay ne var dimi ama yaaabayanssulusmile

bu konuda tatsız tuzsuz şeyler yemeden gayet güzel ve düzenli şekilde kilo almanız ve kilo kontrolünüzü korumanız konusunda ya da çevrenizde kilo konusunda kilo aşağı kilo yukarı ve kilo kontrol noktasında çok daha sağlık yaşam için size yardımcı olabilirim msn yoluya ya da burdan bana özel mesaj atarak iletişim kurabilirsiniz herkese sağlıklı günler..

slm kızlarrr daha oncede dedim benım pekmez bitti ya annemlerde daha gönderemedi .off marketten alıyım diyorum ama guvenemıorum ya kimbilir içinde neler var bildiğiniz kalıteli şöle guzel bi marka var mı napim artık pekmezım gelene kadar ıyısınden alıyım bi tane

amazoncum inan bizimkilerde sizin gibi el yapımı kullanıolar.. we bende onlardan kullanıorum. 2 şişe daha war yakın olsak gönderirdim:) onun dışında süpermarkettekilere güwenebilirsin tabi el yapımına benzemesede.. balık yağınada mı başlasak acaba.. ben 52de kaldım ölee.. we uzun süredir 52nin üztüne çıkamadım.. pekmezle birlikte ağır gelmesin.. ayy kafam karıştı wallaa...

ben içemiyorum pekmez neyse artık sadec ekilom korrumak önemli benim için. Çok Şükür 2 ayı geçti galiba ilaçda kullanmadığım halde aynııym..eskiler yoğurtla pekmezi karışırıp ekmekle yerler...bizde yaygın...oldukça besleyici ve kalorili...
bide bol bol kumpir mi yesek acep kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
pearly cim çok teşekkur edrim senın sölemen yeter anacım valla sanki gelmiş de içmiş kadar oldum saol bu arada ben balıktan nefret ederım ıyyyyk hayatımda bi defa yedim bi daha asla yemem kokusundan bi tıksındim bi daha yıyemedım ne kendini ne de yağını asla yemem şahsen pekmezı tercih ederim

bende senin gibi hiç balık yemezdim ama şimdi wazgeçilmezlerim arasındaa.. bende öle tiksinmiştim bida kokusundan bile nefret ediodum ama şimdi çok sewiorum.. ozmn sen pekmeze dewam et cnm bende denemeye başlıım balık yağı hapını..kilo için katlanıcaz.. sabitlendim bu kiloyaa.. azcık daha alsam başka bişi istemiorum.. keşke kilo wermek gibi bi derdimiz olsa kilo wermek daha kolay.. almaksa tam bi sabır işi.. nerdeyse denemediğim şey kalmadı...

hoyyyyt ben geldim pearly valla ben sevemeyecem bu balığı çıktım dışarı marketten pekmez alıyım diye acaba dedim evden pekmez gelene kadar balığı sevebilirmiyım die bi düşündüm markete gırmeden amma velakın olmadı öyykk midem kalktı balıkçının önunden geçerken sonracığıma bi aktar farkettım markete gırmeden hemen atladım bi gezdım dukkanı adam ne arıyon bacı didi bende kilo aldıran bişeler yokmu dedim oda bana polen verdi yi bunu bacı iiii gelir dedi bende bi deneyem dedim ve aldım sonuç olaraktan markete gidene kadar fikrim deişti pekmezım gelene kadar polen deneyım dedim marketın kapısından döndum . pekmezım gelınce yenıden başlarım artıkın .polenın faydasını görursem bu sure içinde yazarım .

oda ii geliomuş cnm kilo almak için.. kiloya giden her yol mübahtır:))dewam içmeye yemeye.. yaa kendimi okdr acaip hissediorumki.. tüm gün yiyorum yemeklerden fazla fazla yiyorum.. düşünüyorumda insanlar böle yemek yiyolarmış sen ondan kilo alamıomuşun inci diorum.. ama bu kdr da yenmezki yaa

arkadşlar bnde kilo almak istiorum en fazla 53 kiloydum ama midemden rahatsızlandım 46 ya düştüm bianda.ve 3yıldır 46 dan yukarı bitane bile çıkmadım geçen ay bi balık yağı kullnadım kilo almak için onla da 1kilo aldım ama hala 47 kiloyum 50 kilo olsam çok mutlu olcam ama olmuomafoldumbenve ben iştahsızda değilim maşallah dünyayı yiorum:kedi:ama kilo almıorum yaaaa

Kızlar topik açtım; tunus baklası ve kilo alma diye. bir bakın isterseniz. biz tunus baklası arıyoruz. bulur bulmaz bu kürü yapıcaz ve sizinle paylaşıcaz. İsterseniz beraber deneylim yerimseniben

slm mujuum geçmişte yaşadığın mide problemınden kaynaklıdır bence sorun neydi bilmiorum ama demekkı kokten çozum olmamış ki hala kilo alamıorun diosun.canım belki bağırsak kurdu falan vardır oda ne kadar yersen ye asla kilo aldırmaz sana mideyi ve bağırsakları temızleyen besinlerden ve içeceklerden yararlan bence bol su iç oda temızler bıde gilabolu suyu diye bişe duymuştum ben oda çok işe yarıomuş temızlemede ama tadı ve kokusu iğrenç geldi bana geçen sene zorla da olsa içmiştim mıdem bağırsaklarım temızlensın diye faydasınıda gördum yanı .senın sorunun iştah olmadığına göre once bu problemı çöz ınşallah alırsın benım şu an mıdede bi problem yok sorun fazla yemek yıyemıodum onuda pekmez olayıyla aştım yukarıdakı sayfalardan blki okumuşundur gecelerı sek pekmez ve ayrıca yoğurtlu pekmez olayına girdim ve 4 kilo aldım 4 haftada pekmezım bitti kaldım 54 de gelene kadarda polenle idare edecm artık. hedef 56 benım umarın sende ideal kilona ulaşırsın

kızlar balık yağı hapı iştah mı açıo o yüzden mi kilo alıonıo yoksa direk o haplar kilo olarak mı dönüo??bende almayı düşünüormda

kubra 90 valla benım balıkla aram olmadığı içun bilmiorum zannediorum haplar hem kilo yapıp hemde iştah açıo diye biliorum ama emın deilim benım tercihim pekmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…