Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar şu yatmadan önce pekmez yeme olayına aman dikkat diyorum.bizzat denedim ve dün gece acillik oldum.2 gece pekmez içtim yatmadan çay bardağıyla önceki gece mide ağrısından öldüm resmen ardından ne yesem çıkardım.tansiyon falan yerlerde tabi.acile gittim doktor pekmezin hazmı oldukça zor bir besin olduğunu söledi hele de zayıf iseniz.yemek aralarında yemek lazım dedi kısacası ben 2 kilo alıyım derken daha fazlasından olacaktım.dünden beri bi lokma yemeye korkuyorum midem yine ağrıcak diye.ben uyarıyım dedim sek pekmez tehlikeli kızlar :)))

slm maiberf heralde senın bunyeden kaynaklanıyor olsa gerek pekmez tabiki hazmı zordur hazmı zor olduğu için zaten vucut onu yağa dönuşturur ve kilo alırsın demekki senın bunye biraz hassas uzuldum doğrusu ama bende hıç öle bi etki yapmadı daha doğrusu ben pekmez içerke mıdemı asla boş bırakmam yanı mutlaka öncesınde bi kaç bişe atıştırırım ki yarısı boş mideye bi bardak pekmezı devırırsen ağır gelir sonrasında da su içerim neyse artık olan olmuş geçmiş olsun diyorum sana aman kızlar bunyenızı iyi tanıyarak yapın bunları tekrar sağlığına kavuşursun inşalla by by

geçmiş olsun maiberf.. ewet amazonssa katılıyorum burdaki kilo alma metodlarını wücudumuzu tanıyarak yapalım.. ben pekmezi acaip sewiorum sabahları 1 kaseye yakınztn yiyodum.. ama o şekiilde deiğlde gece yatarken içtiğimde kiloya dönüşüceği için böle denedim..çok geçmiş olsun cnm..ewet amazonsss çum edirnede okuorum..

bu arada benım ismımde denız erciyes mezunuyum bende inci tanıştığımıza memnun oldum pekmez sende bi problem yaratmadı inşallah. kilolu gunler diliorum cicim.(fazla deil ama sonra bide vermek için uğraşmayalım)

sağolun canlarım ya aynen dediğiniz gibi ben bi kilo alma sevdası kuş gibi mideye dayadım pekmezi,meğer ne dertliymişim zayıflıktan.neyse şimdi kendime geldim bi süre ara vericem sora yoğurtla karıştırıp yicem sadece o zaman hem daha güzel oluyor meyveli yoğurt gibi:)) arı polenli bi karışım almıştım ona da ara verdim biraz.en yakın zamanda başlıcam ama daha bilinçli bir şekilde

yardımmmmm!!!!

arkadaşlar kafayı yicem nette görüyorum reklamlarını çok arada kaldım şu kilo aldırıcı besin desteği adını vermek yasak galiba şifreleyim bilen bilir 'w-m...x' bileniniz varsa kullananlar varsa yorum yazsın lütfen!!!!!!! google usandı benden kaç gündür araştırıyorum nette çok faydasını yazıyor 1 ayda 10 kilo diyor birsürü fayda sıralamışlar bakanlık onaylıymış falan çok övülüyor olumlu yorumlar çok ama bi forum sitesinde bi kişi insanları dolandırıyolar sağlık bakanlığından onaylı değil yalan falan gibi şeyler yazmış kafam karıştı sipariş vericem ama emin değilim nolur yardımcı olun lütfen kullanan varsa yazsın sonucu yada fikrini....bir iki gün içinde vericem siparişi hemde iki tane çünkü annemde çok zayıf ama tam anlamıyla emin olmak istiyorum lütfen yardım.

slm mımoza eğer aklın karışıksa alma derim ben de duydum ama açıkçası böle kilo aldıran ilaçlar vs... içinde ne olduğunu bilmioruz hangi maddeler var yada kimyasal şeyler ben guvenemediğim için almam almadığım için klasik babaanne yada buyuk annelerımızın yöntemıne başvurdum pekmez içmeye başladım faydasınıda göruorum bekli ustteki sayfalardan okumuşundur bazı arkadaşlara pekmez ağır gelmiş bunyenı tanıyarak hareket et derim ben ama yınede emın olamadığın bi urunu alma bence ki bana 1 ayda 10 kilo almak mantıksız ve zararlı gelior ben 4 haftada 4 kilo aldım ayrıca böle 1 ayda yanı 4 haftada anıden 10 kilo birden alırsan vucudunda çatlaklar ve selulıt kaçınılmaz olur bide onlar için uğraşırsın en guzeli bildiğmiz doğal besinlerden faydalanmak tabi yınede sen bilirsin sağlıklı gunler diliorum by by

teşekkürler uyardığın için evet böyle ilaçları alırken çok düşünmek gerekir tatlıda hiç yiyemiyorum ki yine ben gece yemeğine devam ediyim napıyım

1 ayda 10 kilo :umursamaz: olmaz canım ya..belki aldırıır ama kabul edelim ki hiç sağlıklı değil...aşırı şişmanlara bile uzmanlar 10 kilo birden vermeyi tavsiye etmiyorlar...kaldı ki almak..bünye afallar kalır..o tarz şeyler iddia eden ürünlerin sağlıklı olduğuna inanmıyorum..aman uzak dur..bizim sorunumuz iştah..iştahımızı açmalı yemek yemeye alışmalıyız..başka yolu yok..pekmez içebiliyorsanız iiyi fikir..deneyin mutlaka...insana uyumlu herşeye tamam..pekmez her zaman onaylı (sağlık sorunun yoksa tabi)doğal beslenmenin haricinde herşeyden uzak durun.vitamin takviyesi sağlığınızla ilgili problem yoksa bence gereksiz..sağlıklı dengeli beslenirseniz zaten günlük vitamin ihtiyacımızı karşılıyoruz...kilo yapıyo die tek taraflı beslenmek sakıncalı...sürekli kuruyemiş zararlı mesela...1-2 avuç veya akşamları bir kase..yanında sütlü tatlı...vs.vs.vs...günlük kalorileriniizi hesaplayın..uno nun galiba 10kalori mi ne öyle bi sitesi vardı...günlük ihtiyacınız olan kaloriyi ne yiyebileceğinizi söylüyor..hesaplayın günlük miktarı..onun ne kadar fazlasını almak istiyorsanız ona göre yemek planı yapın.ben kilo almadan önce denemiştim..ortalama yediklerimi yazdım..o kadar az kalori alıyormuşum ki..inanamadım bilmiyorumkismile sonra almam gereken kaloriye göre ayarladım..amaniinnn dedim yiyemem bu kadarını..tavsiye ederim..bi deneyin..aman yapay şeylerden uzak durun...gizli obezite diye bişey var...kilo almadığımızı sannarız ama iç organlar yağla kaplanabilir :sinifsinif:

mrblar..ben 3 kutu kullandım ondan.. arkadaşımın tawsiyesiyle ama hiç bi şekilde kilo almadım o üründen...gece yatarken pekmezi destekliyorum..we amazonsçum sana çok teşekkür ediyorum.. şuan 52 kiloyum we bacaklarımda bile kalınlaşma war.. inş böle dewam eder..

pearly maşallah maşallah tu tu tu nazar değmesin aman sevindim vallah hadi bakalım hem kilolu (fazla deil) hemde guzel bacaklı gunler bizi beklorrrr eteklerrr foraaaaaaaaaaaaaaa

allah nazarlardan saklasın cnm bizi:))) çok mutlu oluo insan yaa... ben o kilo alma ürünü olan w..x 1 aydan fazla kullanıpta kilo alamayınca sinirden küplere binmiştim. yani sadece oda deil hani mantıklı gelen we wücudumun kaldırabileceği diyetleri yapıp kilo alamamak çok kötü.. ama bu sefer çok mutluyum.. yuppppiiiii....

pearly amın deyım kıs kabul olsun bende yemeğe devam benım pekmez kalmamış evde bugün yoğurduma bal karıştırıp yidim ohhhh yarasın .. evden pekmez istedim markettekiler evde yapılan gibi olmuo çunku gerçi bizimkilerde bi köyden satın alıp getırıolarmış ya neyse pekmez olsunda anacım gerısı önemli deil.56 kilo oluyum fotomu koycam buraya vallah :lepi:

Pekmez içmeye başladım yemek güzel yiyorum aslında yani az yemiyorum normal bi insan ne yerse yiyorum..ama yoğurt süt yumurta reçel bal gibi şeyleri yemiyorum işte yiyemiyorum yaa iki gün yesem 3.gün olmuyor..bu yüzdende gitgide küçülüyorum:roflol:
Ama böyle gitmez yaa..

mrb cnm.gece yatarken pekmez içerek kilo alabilirsin. tabi bunu düzenli kullanman we biraz azimli olman gerekio.. olumlu sonuç alabilirsin bu şekilde..

huuuuuuuuuuu kıslaaarr nası gidiyo pekmez olayı var mı bi gelişme guzeller söyleyın bakem valla ben pekmeze 3 gun ara verdim pekmez bıtmış kaldım 54 de ayol hemen yenıden başlayacağım iki hafta daha yoğurt pekmez oldum mu 56 tamam amannn sabahlar olmasınn:lepi:

pekmezzede geldiiii.neyseli mideyi kendine getirdim yavaştan yavaştan yoğurtlu pekmez olayına girdim.sek içmem uzun bir süre heralde:1no2: neyse bir buçuk ay olacak 46 idim 48 oldum şimdi pekmezi yemeklerden önce bir kaşık içiyorum bu süre zarfında şimdi dozu artırdım biraz ama yoğurt destekli.ve sürekli atıştırıyorum,iyice acıkayım diye beklemiyorum.sabahları da ballı süt içiyorum.kocişim askerden gelene kadar 50 olucam inşallah.ama göbiş oluyo bende ya,mekiğe başladım 3 gündür.gelsin kilolarrrrr ama düzenli yerleşsin iki goğsüme,bir gobeeme,acık popoma dağılsın işte öle böledelikafadulden

ii gidio amazonssçuum.. pekmeze dewam.. ben hiç ara wermedim.. şimdi daha efor gerektiren sporlara başlıcam inş wermem.. ama bi deniyim yaa.. ne kaybedicemki:) aman dilimin beterine uğramıyım.. herkese kilolu geceler...

MAİBERF,PEARLY oh oh oh ne guzel maşallah tu tu tu nazar değmesın anacım devam devam bozmadan gelsin kilolarrr guzelleşsin popolarrrkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…