- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #2.381
slm mımoza eğer aklın karışıksa alma derim ben de duydum ama açıkçası böle kilo aldıran ilaçlar vs... içinde ne olduğunu bilmioruz hangi maddeler var yada kimyasal şeyler ben guvenemediğim için almam almadığım için klasik babaanne yada buyuk annelerımızın yöntemıne başvurdum pekmez içmeye başladım faydasınıda göruorum bekli ustteki sayfalardan okumuşundur bazı arkadaşlara pekmez ağır gelmiş bunyenı tanıyarak hareket et derim ben ama yınede emın olamadığın bi urunu alma bence ki bana 1 ayda 10 kilo almak mantıksız ve zararlı gelior ben 4 haftada 4 kilo aldım ayrıca böle 1 ayda yanı 4 haftada anıden 10 kilo birden alırsan vucudunda çatlaklar ve selulıt kaçınılmaz olur bide onlar için uğraşırsın en guzeli bildiğmiz doğal besinlerden faydalanmak tabi yınede sen bilirsin sağlıklı gunler diliorum by by
huuuuuuuuuuu kıslaaarr nası gidiyo pekmez olayı var mı bi gelişme guzeller söyleyın bakem valla ben pekmeze 3 gun ara verdim pekmez bıtmış kaldım 54 de ayol hemen yenıden başlayacağım iki hafta daha yoğurt pekmez oldum mu 56 tamam amannn sabahlar olmasınn:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?