Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ŞıŞMANLAMAK ıÇıN
1- Tereyağı, tahin, pekmez, fındık karışımlı kurabiyeler yenir öğün aralarında. Üzerine ılık süt içilir.
2- Fındık ezmesi ve hindistan cevizi rendesi karıştırılarak yenir.
3- ıncir ve anason beraber yenir. 40 gün devam edilirse şişmanlatır.
4- Ekmekle bal birlikte yenir.
5- Çitlenbik tohumları yutulur.

Prof.Dr. Ahmet Maranki

Anason nasıl yenir yahu.öyykkk.. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
izmir'de otururken sıfır bedendim üzerime giyecek birşey bulamazdım herkes birşey söylerdi biraz yemek yede kilo al diye .o kadar yerdim ama 40 kiloyu geçmezdim.bacaklarım incecik çıta gibi,bel desen yok kopacak.-tatlicadiarzu-
kocaeliye taşındık 54 kiloya çıktım boy 1.62 şuan iyiyim ama hala zayıf diyolar kafamçokkarıştı eski halimi görseler korkarlardı.:jeyyar:

panik atak bilgiler için sağol :d

menemenli nasıl aldın peki kiloları:d bende istanbuldayım 2 sene okul için kocaelinde kaldım ama kilo alamadım:d aldığım gerçi 3 kilo almıştım ama oda gitmişti sonra:d yani maharet kocaelide olmasa gerek

Taylan Kümeli Zayıflık ve Yetersiz Kilo Problemi Tedavisi… Diyetisyen ve beslenme uzmanı Taylan Kümeli, zayıf olup da kilo almak istiyorum diyenler için neleri tavsiye ediyor? Şişmanlamak isteyenler için kilo aldırıcı beslenme önerileri, tavsiyeleri… Nasıl kilo alabilirim? Nasıl şişmanlarım?Zayıflıktan şikayetçi olanlar için Taylan Kümeli Tavsiyeleri: Bol miktarda kızartma, hamurişi, tatlı gibi bol kalorili şeyleri günboyu yiyerek sağlıklı bir şekilde kilo alamazsınız, tüm temel besin maddelerinden yeterli ve dengeli düzeyde almanız gerekir.

Sebze ve meyvelerden her gün 5 porsiyon yememiz gerekir. Bunlar doğal olmalıdır, yani dondurulmuş veya konserve olmamalıdır. Sebze ve meyvelerde bulunan antioksidanlar sizi hayat boyu bir çok rahatsızlıktan ve kanserden koruyacaktır.

Süt ve süt ürünleri, özellikle kalsiyum, protein ve vitamin açısından son derece zengin besinlerdir; bunun yanı sıra süt içerek aldığınız kalori miktarını en kolay şekilde arttırabilirsiniz. Eğer sütü sevmiyorum diyorsanız içerisine bir kaşık meyve püresi, meyveli yoğurt gibi şeyler katın. Eğer bol miktarda süt içmeye karar verdi iseniz, az yağlı sütü tercih edin aksi taktirde vücuttaki yağ dengeniz bozulabilir. Süt ürünlerinde de özellikle az yağlı peyniri bol miktarda tüketebilirsiniz.

Kanınızla ilgili her hangi bir problem yaşamamak için her gün iki porsiyon et (kırmızı, balık, tavuk) tüketin. Et demir içeriği açısından en zengin besindir. Ancak iki porsiyondan daha fazla et tüketmeyin. Et yerine yumurta, kuru baklagiller yiyebilirsiniz. Ancak salam, sosis, sucuk, hamburger gibi yağlı ve bol kalorili yiyecekleri en az düzeyde tüketin.

Ara öğünleriniz olsun, bu kilo almanıza yardımcı olur. Ancak yine bu öğünlerde bol kalorili, yağlı ve şekerli yiyecekleri az yüketin. Belki de en önemlileri; öğün atlamayın, iştahlı ve göz zevkinize hitap edecek şekilde yiyeceklerinizi hazırlayın, yerken zevk almaya çalışın ve DÜZENLı OLARAK EGZERSıZ YAPIN.

Ara öğünleriniz olsun, bu kilo almanıza yardımcı olur. Ancak yine bu öğünlerde bol kalorili, yağlı ve şekerli yiyecekleri az yüketin. Belki de en önemlileri; öğün atlamayın, iştahlı ve göz zevkinize hitap edecek şekilde yiyeceklerinizi hazırlayın, yerken zevk almaya çalışın ve DÜZENLı OLARAK EGZERSıZ YAPIN

bende bunu paylaşmak istedim ...taylan kümeliden:d

arkadaslar merhabaa!
off ben de cok zayıfım ve bır an once kılo almak ıstıyorum:çok üzgünüm:
boyum 160 kilom 40! bacaklarım çırpı gibi kollarım kürdan off cok zayıfım yaa

ben XXX ve arısutu-bal karısımı kullanıyorum ama hıcbı ıse yaramıyo :çok üzgünüm:

hoşgeldin canım önceki sayfalardaki yazdıklarımızı okumuştursun :d sende başla uygulamaya..ve burda bir birimize destek olarak daha iyi motive olucaz in.bende 1.60 boy. 40 hatta 39 kiloydum.şuan 43.5 kiloyum bazen 44 gibi:d

sınavlarım başlıooo yine stress..inşallah kilo vermem.sonra 1 ay tatil.tatilde hemen prakten b vitamini ve balık yağına başlıycam ve 1 ayda en azından 45 olayım yaaa bi heves şort aldım çizmeyle giyerim diye ama eve geldim çırpı bacaklarıma bidaha baktım ve BEĞENMİYORUUMMM :'( ama tatilden umutluyummm

kızlar ben mide rahatsızlığımdan dolayı 4 kilo verdim.yeniden almak için uğraştım ama olmuyor.Bu hafta aktarın birinde kilo aldırıcı bitkisel karışım yazdığını gördüm.Gidip bilgi alayım dedim.Hafize sultan macunu diye bir ballı baharatlı karışımmış.Eğer iştahın var ama kilo alamıyorsan bunu al verdiğin 4 kilo 1 ayda garanti dedi.Herhangi yan etkisi yok tamamen bal baharat ve bitkilerden oluşan bir macun dedi.Aynı zamanda adet düzensizliği adet sancısı ve halsizliğe de iyi geliyormuş.Günde 3 defa tok karnına bir çay bardağı süte 1 tatlı kaşığı macundan karıştırıp içiyorsunuz.Fiyatı da 9 ytl.Ben aldım.Deneyeceğim.Kimyasal değil nasılolsa denemekten ne çıkar.

canım biz XXX şurup ,b vitamini.balık yağı hapı ve harnup pekmezi yiyerek kilo almıştık.hepsi birden gayet etkili olmuştu.biçok arkadaşımda böle ulaştı istediği kiloya.harnup pekmezide bahsettiğin macun gibiydi.içinde birsürü doğal şeyler barındırıodu tabi kaloriside fazlaydı.senin macundanda denemek lazım biçok şeye faydası varmış dediine göre.umarım tek başına etkilidir.tabi doğal yollardan daha sağlıklı.bunun yanında bol kalorili şeyler tüketmek lazım.biz yediğimiz herşeyin kalorisini hesaplıyoduk. teşekkür ederim tavsiyenden dolayı denemeyi düşünüorum.ben 6 kilo almıştım sonra tekrar verdim.malum stresten.üzülünce gidio benim iştah.

canım bu kalori hesabında genelde kalorileri gram cinsinden veriyorlar.ben yediklerimi gram cinsinden tahmin etmekte zorlanıyorum.bu yüzden kaç kalori olduğunu hesaplayamıyorum çoğu kez..bunun için kullandığınz başka bi yöntem varmı? yada adet olarak yazan bi yer varmı bildiğiniz?

evet ya yediklerin kalorisini kolay yoldan hesaplama yolu var mı CADIARZU

canım googledan kalori cetveli die aratın.orda çıkıyo.gram hesabıda olsa insan aşağı yukarı tahmin edebiliyo yediklerinin kalorisini

arkadaşlar güzel haberleri olan yok mu ? gram dahi alan yok mu sevindirin bizleri hadiii...bende ki durumu ilerki günlerde açıklayacağım :d

haklısın canım herkes pes etmis sanki, kilo almaktan vazmıgectiniz arkadaslar

vazgeçmek yokk...finallerim var şu ara ama cumadan sonra özgürüm hihoyyyt şu sıralar stresten pek bişye yiyemiyorum.. o yüzden tartılmıyorum hiçç kilo filan vermişsem moralim bozulmasın diye sengözlerimebaksanab

evet vazgeçmek yookkk kızlar inanın burası olmasa çoktan vazgeçmiştim ama bana bu azmi verdiniz sağolasınız özellikle kilo alanlar sayesinde umudumu kaybetmiyorum:d

Ya inanamıyorum kızlar bir ayda 44.5 kilo oldum tam bir ayın içinde 1.5 kilo aldım ama bir haftadır hastaydım bu aldığım kilonun 1 kilosu gittiisenağlama
Okadar uğrasıp alıyorum ve ilk defa 44.5 oldum oda gittiii bütün şevkim kırıldı yaw kafamçokkarıştı.Neyse durmak yok azimliyim alacam işte alacam :a015:

selam millet ben de bugünden tezi yok kilo alma çalışmalarına başlıyorum. hemen gidip bugün XXX şurup alıcam. yine bu forumdan görmüştüm ve hemen hemen herkes memnundu.
48 kiloyum. 7 kilo falan almak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…