Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benim kilo sorunum var maalesef ama 2 kızımda zayıf.Büyük kızımın iştahı yerinde ama kilo almıyor.Bende çocukken zayıftım ta ki 5 sene önce 2.doğumumu yapana kadar.Hasimoto troiditi denen illet hastalık yüzünden 25 kilo aldım.Sizlerin metabolizma deli gibi çalışırken benim ki çalışmamak için direniyor maalesef.Kızlar için araştırma yaparken bazı ürünlere rastladım sizlerle paylaşmak istedim.Bunlar doğal ürünler.Ben bal+polen karışımı vermeye başladım.Sanki toparlanmaya başladılar.Zamanla görücez inşallah bakalım.Bu arada incire anasonu batırıp yemekde çok şişmanlatıyormuş.Akşamları yatmadan önce pirinç unlu hazır muhallebiye 1'er incir katıp blendırdan geçirip yediriyorum.Ufak kızım çabuk kilo almaya musait sadece iştahı az.Bugün dikkatimi çekti incir ve polenden sonra yanakları baya toparlandı.Umutluyum opuyorumnanaktan

canım saol desteğin için çok sevindim senin adına ben de inşallah yaza kadar 53leri görürüm senin gibi :)

Arkadaslar mesela adacayi da kilo almaya yardimcidir. Sanirim bu topicte kilo alamayanlarin temel problmi istahsizlik. Ada cayi biraz istah ta aciyo. Mesela siyah uzum cekirdegi var aktarlarda satiliyo. Kan yapici ozelligi var kilo almaya yardimci olabilir. Ben 53 kiloyum ama hala kendimi cok zayif zannediyorum. Yani cok zayiflayipta hala kendini sisman zannedenler varya bende tam tersi durum var:)). Ama insanlar zayif degilsin yeter diyorlar. Bu durum cocukken cok psikolojimi bozdu yani heralde 60 kolo olsam gene kendimi zayif zannedicem:)). Sakin beim kadar kafaniza takmayin ilerde ne kadar kilo alsanizda tatminsiz olunuyor cunku

3 kiloya ihtiyacım var alamıorm bugün aldım chokella yedm biras önce ekmek arası inş bende senin kadar çbk alırm bide balık yağı kilo aldırıomuş yaa onuda almayı düşünüorm aslında

canim chokellaya devam et.. ozellkle gece yatarken muhakkak yarım ekmek arası ye.. karnın acıktıkca chokellaya dadan :)) içinde fındık ezmesi barındırdıgı icin kalorisi cok fazla oluyo..(ki body buildingciler kilo almak icin bol bol fındık ezmesi yerler kalorisi coktur).. ben hayatimi hep zayif olarak gecrdim.. ve hep boyle forumlarda gezdim .. bi caresi yokmu diye aramadigim gitmedigim doktor kalmadi ( ama 2009 ocak ayında karar verdim istikrarlı bi şekilde bu yönteme başvurdum.. olucak dedim o kadar inandim ki.. artık annem ekmek dayandıramaz oldu.. kaç koli chokella yedim bilemiyorum.. heleki ilk ay 8 kilo alinca tamam dedim işte bu devam.. sonrasinda yazin tatile gittim 59 kilo olarak.. sanki hayatim değişmişti başka biri olmuştum.. onceleri yaz tatiline gitmeden bi sürü kıyafet alırdım ve iş giymeye gelince hiçbirini giyemezdim cunku o cok begendigim kıyafetler üzerimde iğrenc görünüyo.. dar kot giyemiyodum ya ( bu yaz o alıpta giyemediğim tüm kıyafetlerin içine zar zor girdim :)) mecburen hepsini dagıttım cünkü hicbiri olmadi.. hepsi dar geldi. hele o dar kotlarima içim gitti.. önceden benim gibi 2 sığardı.. şimdi qıcımdan gecmiyo :)) görenler gözlerine inanamadı.. kilo bi insanı ancak bu kadar değiştirebilir.. şimdi öyle rahatim ki.. bilemezsin.. ozelden msn yazarsan resimlerime bakabilirsin

insalah canim. Su an kac kilosun peki merak ettim

tatlım 48 49 falanım.emin değilim ama.çok zayıf durmuyorum öyle ciddi bir durum yok ama bacaklarım kollarım ince.son bi kaç haftada biraz kilo aldım topladım kendimi yüzüm doldu yanaklarım falan.göbeğim çıkıyor hemen popom büyüyor ama bacaklarıma gitmiyor.bide aldığım kiloları kaybetme kaygısı aman aman :)

Canim evet sen cok zayif degilmissin. gobegini eritmekicin mekik cekebilirsin. benimde gobegime ve popoma gider hep ben mekik cektim baya duzeldi. gunde 5 taneyle basla her hafta 2 ser 2 ser arttir cok faydali muthis dumduz oluyo ama hemen sonuc bekleme yap 3-4 ay hem bu aradada kilo almaya calis bacaklarin dolar. Benimde bacaklarim cok ince ben 53 kiloyum hala arada bosluk var birazda yapi meselesi sanirim:))

o boşluk yaza kadar kapanacak.noktayı gördünüz mü :))

merhaba arkadaşlar benimde sıkıntım sizler gibi kilo almak her kadın hamileliği sırasında kilo alır doğum yapınca veremez sıkıntı yapar bende de kilo istiyorum ya tam tersi 1 hafta sonra aynı kiloma dönüyorum küçük kızıma hamileyken 3o kilo aldım 50 kilo ile hamile kaldım 80 kiloya kadar çıktım çok sevindimdoğum sonrası 10 kilo kalır belki diye nerde yine aynı kiloya indim doktora gidip tahlillerimi yaptırdım ama gayet normal metobolizman hızlı çalışıyor dendi bide nazikçe fırçalandım daha ne istiyorsun kiloda iyi bir şey sanki denilerek ama 10 kilo kadar istiyorum çünkü 34 beden giyiniyorum 12 yaşındaki kızımla aynı pantolanları giymeye başladık kendime kıyafet bulmakta zorlanıyorum burada bir keç arkadaşın yazısını okuyunca doktora danışarak b vitamini ve bir arkadaşın yazdığı uyku yaptığını söylediği ilacı kullanmaya başladım 1 hafta oldu uyku yapan ilaç bende aksine uyku uyuşukluk halsizlik falan yapmadı ama keza son derece iştah açtığını söyleyebiliirm gözle görünür bir şekilde iştahınız açılıyor özellikle öğlenle akşam arasında tekrar acıkıyorsunuz ve akşam yemeklerinden 1 saat sonra mideniz kazınıyor ve sabah inanın bana günlerdir yemek yememiş gibi uyanıyorsunuz 1 haftada daha bekleyip tartılıcam denemek isterseniz doktora danışın mutlaka çünkü mide sorununuz varsa şurup baya mide asidini yükseltiyor

protein adanada aktarlar cok ıyı karısımlar yapıyor kılo almak ısteyenler ıcın ben kızıma aldım bır suru para verıp ama kucuk oldugu ıcın ıvınde bashartlar var ıcemedı polen arı sutu saf bal ve farklı baharatlar var cok guvenılır yılların aktarı adana meshırdur aktardan yana

hı bu arada bronsıt problemımden dolayı banada vermıstı ben kılo aldırır dıye yemedım gunes gormeyecek bır yerde saklanıyodu kavonozu alemınyumla kaplıydı 1 kg cıvarı 100 mılyondu sanırım

kızlar ,dün kızıma aktarcıdan Keçi boynuzu(harput pekmezi) aldım..
Aç karna yendiğinde kilo verdiriyormuş,tok karna aldırıyomuş..
Sizlerede duyurmak istedim..Çikolata tadında çıkmış,çok güzel

canım bak kızına istiyorsan bu sabahklları yenen nesfit filan var ya..işte onu dene...çocuklar bayılıyor..bu ürünleri gece yatmadan yedirirsen kilo yapıo..bende yaptı..benim bi tanıdığımda dedi..o da geceleri yemiş..kilo aldım dedi..çikolatalısını al..sütle 1-2 tabak yedir günlük..bide yatmadan hergün bir tabak şekerli yoğurt..
bende işe yaradı...

selam ben yeni üyeyim benim kadar hiç birinizin durumu vahim değil heralde 1.65 boy ve 40 kiloyum yaş deseniz 25 ve eylüle düğünüm var benim acil kilo almam şart yoksa gelinlik güzel durmıcak önerilerinizi bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…