- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #2.301
Merhaba arkadaslar
Bende bir zamanlar kilo almaya calisan psikolojisi bu yuzden bozuk zavalli biriydim. Boyum 1.67 ve su an kilom 53. Ama 1o yil once 42 idi. 19 yasindayken doktira gittim asiri zayifligimdan dolayi. Bana bir surup verdi XXX bide balik yagi hapi verdi. bu surup felaket istah aciyo. Kullanimi 15 gun kullaniyorsun 1 hafta ara veriyorsun galiba oyleydi. cok istah aciyo gercekten ama ilk 5 gun inanilmaz uyku yapiyo. Ama inanilmaz yani her an uyumak istiyodum. Doktor zarari yok dedi. Neyse bununla 5 kilo almistim. ama birakinca bir sure sonra eski kiloma geri dondum bidahada o surubu kullanmak istemedim cunku tam anlamiyla serseme ceviriyodu beni.
Arkadaslar ben bu topicteki hicbir sayfayi okumadim belki zaten biliyosunuzdur. Butun bunlardan sonra bisey kesfettim. Herbalife diye bir kutu toz. Icinde her turlu mineral vitamin var. Her ogun tika basa yiyip ardindan bu bu tozdan bir kasip alip bir bardak sute karistiriyorsunuz hergun iciyorsunuz. ben bununla 3 ayda 10 kilo aldim. 3-4 kutu kullandim sanirim net hatirlamiyorum. Bunun calisma sekli soyle. Sizin yediginiz yemekler size kilo oluyor ve bu tozdan aldiginiz kaloriyide vucut harciyor. Ama benim bunyem cok zor kilo aliyor ve ben inanin tika basa yedim aglayana kadar yedim. Size neler yedigimi anlatayim. kocaman butun pizza ustune 2 gozleme bu mesela bir ogun. koca bir tabak makarna ustune koca ekmek arasi cikolata ustune mayonez. Biliyorum sagliksiz ama tabi her ogun bu kadar sagliksiz yemedim. ama her ogun asiri yedim. ustelik bu toz karisim adami tok tutuyor ve acikma olmuyor. O kadar zorduki acikmadan yemek yemek. Ama bir sure sonra bunyem alisti. neyse ben 53 kilo olunca biraktim. Bidaha da hic zayiflamadim ve asla kiloda almadim. 10 yildir ayni kilodayim. Arkadaslar sizi o kadar iyi anliyorum ki ben aynaya bakmak istemezdim. Yuzum gocukt zayifliktan o kadar cirkin hissediyordum ki yazin ortasinda pantolonumun altindan 3 tane tayt giyerdim. Popom falan yoktu. Bacaklarimin arasindan tir gecerdi. Tek dilegim kilo almakti. Dogum gunumlerimde bile tek dilegim buydu. insanin hayatta daha onemli hedefleri olmazmi benim tek hedefim buydu yaaa nasil bir psikoloydi. Ama ben gercekten cok cirkindim zayfken ama gercekten o yuzden belkide boyleydim. Neyse arkadaslar sizlere cani gonulden yardim etmek isterim. Her turlu sorunuzu cevaplayabilirim bu konuyla ilgili yardimci olmak isterim
sevgilerimle:))
canım saol desteğin için çok sevindim senin adına ben de inşallah yaza kadar 53leri görürüm senin gibi :)
bende kilo almak istiyrm[/QUOT
canim sen kac kilosun bide kilo almak icin neler yaptin yada neler yapiyosun. Ben bu konuda baya tecrubeliyimde ondan soruyorum
valla Chokella'nin üzerine kilo aldırıcı tanımıyorum :)) bende eskiden çok yerdim ama bi işe yaramazdı.. bi ara doktorlar dizisindeki Ela varya.. onun röportajını okudum.. o ekmek arasına cikolata sürüp öğün aralarinda bunu yemiş.. ve 45 günde 6 kilo almış. valla ben 2 haftada 6 kilo aldim :) dizi için mecburi kilo almıştı o.. bende deniyim dedim.. sonuc ortada .. 44 den 59a.. şu aralar çalışma tempom yüzünden doğru dürüst yemek yiyemiyorum .. yaklasik 4 aydir filan.. chokellayida biraktim.. ama kaybettigim kilo sadece 3.. 56 yim su an.. ve memnunum.. zaten veremiyorum da.. millet ayı gibi oldun diye dalga geciyodu 59 kiloyken :) isteyene oncesi sonrasi resimlerimde mevcut :roflol:
insalah canim. Su an kac kilosun peki merak ettim
tatlım 48 49 falanım.emin değilim ama.çok zayıf durmuyorum öyle ciddi bir durum yok ama bacaklarım kollarım ince.son bi kaç haftada biraz kilo aldım topladım kendimi yüzüm doldu yanaklarım falan.göbeğim çıkıyor hemen popom büyüyor ama bacaklarıma gitmiyor.bide aldığım kiloları kaybetme kaygısı aman aman :)
Canim evet sen cok zayif degilmissin. gobegini eritmekicin mekik cekebilirsin. benimde gobegime ve popoma gider hep ben mekik cektim baya duzeldi. gunde 5 taneyle basla her hafta 2 ser 2 ser arttir cok faydali muthis dumduz oluyo ama hemen sonuc bekleme yap 3-4 ay hem bu aradada kilo almaya calis bacaklarin dolar. Benimde bacaklarim cok ince ben 53 kiloyum hala arada bosluk var birazda yapi meselesi sanirim:))
merhaba arkadaşlar benimde sıkıntım sizler gibi kilo almak her kadın hamileliği sırasında kilo alır doğum yapınca veremez sıkıntı yapar bende de kilo istiyorum ya tam tersi 1 hafta sonra aynı kiloma dönüyorum küçük kızıma hamileyken 3o kilo aldım 50 kilo ile hamile kaldım 80 kiloya kadar çıktım çok sevindimdoğum sonrası 10 kilo kalır belki diye nerde yine aynı kiloya indim doktora gidip tahlillerimi yaptırdım ama gayet normal metobolizman hızlı çalışıyor dendi bide nazikçe fırçalandım daha ne istiyorsun kiloda iyi bir şey sanki denilerek ama 10 kilo kadar istiyorum çünkü 34 beden giyiniyorum 12 yaşındaki kızımla aynı pantolanları giymeye başladık kendime kıyafet bulmakta zorlanıyorum burada bir keç arkadaşın yazısını okuyunca doktora danışarak b vitamini ve bir arkadaşın yazdığı uyku yaptığını söylediği ilacı kullanmaya başladım 1 hafta oldu uyku yapan ilaç bende aksine uyku uyuşukluk halsizlik falan yapmadı ama keza son derece iştah açtığını söyleyebiliirm gözle görünür bir şekilde iştahınız açılıyor özellikle öğlenle akşam arasında tekrar acıkıyorsunuz ve akşam yemeklerinden 1 saat sonra mideniz kazınıyor ve sabah inanın bana günlerdir yemek yememiş gibi uyanıyorsunuz 1 haftada daha bekleyip tartılıcam denemek isterseniz doktora danışın mutlaka çünkü mide sorununuz varsa şurup baya mide asidini yükseltiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?