Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
160 boy 47 kiloyum bende almak istiyorum. Ayda birkaçgün iştahım normal insanlar gibi oluyor,hormonların etkisiyle. Birkaç gün ise iştahım hiç olmaz. Diğer günler ise ortalama yani.kilo almak isteyenler buraya. Saglıklı beslenme danışmanı ve Yaşam koçuyum 17 yıllık tecrübemi paylaşıp sizlete yardımcı olmak istiyorum.
Merhaba ben de 34 yasindayim iki tane çocuk doğurdum 9 aylik hamileyken 53 kiloydum...20 yasindan önce kilom çok iyiydi harika görünuyordum bu arada boyum 1.60...20 yaşindan sonra stresli bir takım olaylar yasadım birden bire yaklasik 10 kilo verdim bir dahada asla alamadım..Yüzüm yuvarlak çok zayıf durmuyor..Ama vucudumdan memnun değilim şöyle bir 53 54 kiloyu bulsam çok sevinicemkilo almak isteyenler buraya. Saglıklı beslenme danışmanı ve Yaşam koçuyum 17 yıllık tecrübemi paylaşıp sizlete yardımcı olmak istiyorum.
Bende kilo almak istiyorum 10 kilo kadarkilo almak isteyenler buraya. Saglıklı beslenme danışmanı ve Yaşam koçuyum 17 yıllık tecrübemi paylaşıp sizlete yardımcı olmak istiyorum.
Kilo almak istiyorum 5kiloda ilerliyordum 48e düştüm 2çocuğum var boyum 1.65 yardımcı olursanız çok sevinirim 60 kilo olmak istiyorumkilo almak isteyenler buraya. Saglıklı beslenme danışmanı ve Yaşam koçuyum 17 yıllık tecrübemi paylaşıp sizlete yardımcı olmak istiyorum.
Bn almak istiyorum boyun 1.55 yasimm 21Ozaman size basıl yardımcı olabilrim boyunuz kilonuz kaç kaç yaşındasınız?
kilo almak isteyenler buraya. Saglıklı beslenme danışmanı ve Yaşam koçuyum 17 yıllık tecrübemi paylaşıp sizlete yardımcı olmak istiyorum.