kilo almak isteyen arkadaşlar süper birşey buldum.

Celine88

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
47
0
6
34
Ankara
kilo almak isteyen arkdaşlar, karbonhidrat yiyeyerek alamiyorsanız, tozunu kullanabilirsinz. bir ürün buldum denedik tamamen işe yarıyor. kuzenim çok zayıf ona getirtirdim ve kısa zaman da kilo almayı bacardı. ilgilenenlere getittirebilirim. bende en kısa zamanda satişina başlıyacagım.

not: yeni üye olduğumdan ötürü özel mesajlara cvp veremiyorum burdan yazarsanız sevinirim.

Son düzenleme:

Sağlıklı olduğunu nereden biliyorsunuz? Ben bu tarzda tozların sağlıklı olmadığını okumuştum bir kaç yerde

Sağlıklı olduğunu nereden biliyorsunuz? Ben bu tarzda tozların sağlıklı olmadığını okumuştum bir kaç yerde
Size şöle söleyim;bunlar peynir alt suyu ile yapılıyor yani saf toz haline getirilmiş ürünler. Kuzenim de kullandi ve düzenli tahlillerle kontrol ettirdik.ayrıca erkek arkadaşim sporcu ve protein tozlari kullanıyor o ve arkadaşları gayet iyi sadece yanliş kamu bilgilendirilmesi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…