- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 35
- Konu Sahibi Latinachica
-
boyum 166 kilomsa sadece 41gerçekten çok az malesef kıyafet bulamıyorum bulsam da ben de hoş durmuyor
bende zayıfım 172 boya 52 kiloyum...ama sanırım kemiklerim iri olunca kıyafet sorunum yok..sadece boyum uzun olduğu için etek bulmakta zorlanıyorum kısa geliyor eteklerim, kazak gömlek tarzı şeylerde de kollar kısa geliyor :)
bence çok fazla takma, çünkü öyle mekanlarda zayıflar illaki kıyafet bulur ama kilolular zorlanır...
kilolu olmaktansa zayıf olmak daha iyi bence...
burdaki topiklerde gözüne çarptımı bilmiyorum cici bebeyi sütle muhallebi yapıp her gece yatmadan önce bir kase mutlaka ye...bununla kilo alan çok kişi var....
boyum 166 kilomsa sadece 41gerçekten çok az malesef kıyafet bulamıyorum bulsam da ben de hoş durmuyor[/QU
ben ve kızkardeşlerim de aynı böyle zayıfdık.. üçümüz de bu olaya çok takmıştık ki şimdi zayıflar için çok güzel kıyafetler var .. bundan 10 sene kadar önce böyle bir şey yoktu.. aldığım tüm kıyafetler mutlaka daraltılmak için terziye giderdi ... denemediğim yöntem kalmamıştı ama içlerinden spor sanırım en etkilisi oldu.. gerçi aralarından sadece ben kilo alabildim hamilelik ve doğumdan dolayı ama ortanca kardeşim halen zayıf... en küçük kardeşim de 37-38 arasında geziyordu onun da denemediği şey kalmadı.. herba life diye bir ürün var onu bile kullandı ki sonrasında hastanelik oldu.. ama en etkili sonucu spor ile aldı.. spor merkezine gitti orada hocası egzersizlerin yanında akşamları pirinç unu tarzı bir şey kullandırıyordu.. çok fazla devam edemedi ancak devam ettiği sürece biraz topladı ve az da kilo almaya başlamıştı.. aslına bakarsan sporla kilo alma bana çok mantıklı geliyor .. hem vücudu da şekle sokuyor .. tavisye ederim
45 kiloydum daha evvel.zerre iştahım yoktu.yemekleri seviyor fakat yiyemiyordum.ddoktor tavsiyesi ile bir ilaç kullanmaya başladım 3 ayda kendi isteğim ile 57 kiloya çıktım.aksine spora gidersen zayiflarsjn.
benden bahsediyorsun sanırım :))
Bende senin kilondayım ve spora başladım. Ağırlık çalışıyorum iştahımda artıyor. Beslenme konusunda çok sıkıntıya sokma kendını ama yemeye çalış ozellikle karbonhidrat ve proteini arttır. Kas kütlen arttıkça kilo da alırsın. Nohut bezelye barbunya mercimek gibi protein kaynakgının yanında pilav ya da makarna ekmek gibi karbonhidratlar tüketmelisin. Direk süt içmek yerine sahlep içmen daha kalorili :)
biraz kilo alsan iyi olur canım cidden.boyunla kilon arasında 25 fark var en azından bir 5-6 kilo alsan iyi olur.ondan sonra eminim yakışan bir kıyafet bulursun.benim de boyum 1.65 48 kiloyum.ben de kendimi biraz zayıf buluyorum ama dar biraz kısa elbiseleri kendime yakıştırıyorum sen de bir 5-6 kilo alsan sana da yakışır eminim canım.burada kilo almak isteyenler diye bir kısım vardı oraya bak bence fikir verir sana nasıl kilo alabilirim konusunda.
kızlar ben çok zayıfım.hoş şişmanlamak için bir şey de yapmıyorum artık,yaptığım zamanlarda da hep kısa süreli oldu ve sonuç vermedi...
birinin beni zorlamsına,dürtmesine ihtiyacım var.yemeklerle hiç mi hiç aram yok.
spora git iştahın açılır diyorlar ama ben görüntümden de utanıyorum hem de emin değilim..
yaza mezuniyetim var.hiçbir elbise olmuyor üstüme.katılmamayı bile düşündüm.o fotoları görmek istemiycem daha sonra...
aranızda kilo almak için spora giden oldu mu?sonuç verdi mi?
kızlar ben çok zayıfım.hoş şişmanlamak için bir şey de yapmıyorum artık,yaptığım zamanlarda da hep kısa süreli oldu ve sonuç vermedi...
birinin beni zorlamsına,dürtmesine ihtiyacım var.yemeklerle hiç mi hiç aram yok.
spora git iştahın açılır diyorlar ama ben görüntümden de utanıyorum hem de emin değilim..
yaza mezuniyetim var.hiçbir elbise olmuyor üstüme.katılmamayı bile düşündüm.o fotoları görmek istemiycem daha sonra...
aranızda kilo almak için spora giden oldu mu?sonuç verdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?