Kilo almak için spora giden var mı aranızda?

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
35
kızlar ben çok zayıfım.hoş şişmanlamak için bir şey de yapmıyorum artık,yaptığım zamanlarda da hep kısa süreli oldu ve sonuç vermedi...

birinin beni zorlamsına,dürtmesine ihtiyacım var.yemeklerle hiç mi hiç aram yok.
spora git iştahın açılır diyorlar ama ben görüntümden de utanıyorum hem de emin değilim..

yaza mezuniyetim var.hiçbir elbise olmuyor üstüme.katılmamayı bile düşündüm.o fotoları görmek istemiycem daha sonra...

aranızda kilo almak için spora giden oldu mu?sonuç verdi mi?

canım boyun kilon kaç?kaç beden giyiyorsun ki çok mu zayıfsın?kimi kilo almak istiyor kimi de vermek istiyor.bence fiziğine uygun bir kıyafet bulursun illa ki.kilo almaya çalış ama sağlıklıysan da çok takma canım uygun bir elbiseyle gayet güzel olursun.

boyum 166 kilomsa sadece 41 gerçekten çok az malesef kıyafet bulamıyorum bulsam da ben de hoş durmuyor

bende zayıfım 172 boya 52 kiloyum...ama sanırım kemiklerim iri olunca kıyafet sorunum yok..sadece boyum uzun olduğu için etek bulmakta zorlanıyorum kısa geliyor eteklerim, kazak gömlek tarzı şeylerde de kollar kısa geliyor :)
bence çok fazla takma, çünkü öyle mekanlarda zayıflar illaki kıyafet bulur ama kilolular zorlanır...
kilolu olmaktansa zayıf olmak daha iyi bence...
burdaki topiklerde gözüne çarptımı bilmiyorum cici bebeyi sütle muhallebi yapıp her gece yatmadan önce bir kase mutlaka ye...bununla kilo alan çok kişi var....

Evet cevremde spor salonuna gidip kilo alan insanlar var .Spor hocalari size duzenli bir calisma programi hazirlar.Boyunuz ve kilonuz kac.

boyum 166 kilomsa sadece 41 gerçekten çok az malesef kıyafet bulamıyorum bulsam da ben de hoş durmuyor

biraz kilo alsan iyi olur canım cidden.boyunla kilon arasında 25 fark var en azından bir 5-6 kilo alsan iyi olur.ondan sonra eminim yakışan bir kıyafet bulursun.benim de boyum 1.65 48 kiloyum.ben de kendimi biraz zayıf buluyorum ama dar biraz kısa elbiseleri kendime yakıştırıyorum sen de bir 5-6 kilo alsan sana da yakışır eminim canım.burada kilo almak isteyenler diye bir kısım vardı oraya bak bence fikir verir sana nasıl kilo alabilirim konusunda.

Yok be canim zayiflarda elbise bulamiyor kardesim 188 boyunda kg 53 suan cocuk 3 gundur pantolon gomlek bulamadi en kucuk bedenler bile buyuk geliyor.Spor salonuna gidiyor gunluk 2_3 saat antreman yapiyor bir dunya ter atiyor sanirim ondan da kg alamiyor.Ama bazi arkadaslari sirf kg almak icin spor salonuna gitti onlar kg aldi.

eşim bir spor merkezinde çalışıyor.. ve ondan kaç kere kilo almak için spora yazılanlar hakkında konuştuk... düzenli spor ve doğru beslenme ile diğer yöntemlerden çok daha hızlı netice alabilirsiniz.... bence fayda görürsünüz..

Kilo almaya çalıştığım dönem her akşam yatmadan önce yarım yada çeyrek ekmeğe tereyağı bal sürüp yerdim. Ortalama haftada 1.5 - 2 kilo aldım Tabii iştahım yine gittiği için fazla devam edemedim.

gittiğim salonda kilo almak için gelenler var ,sakın çekinme ,salonlara kilo almak için de gelir insanlar ve herkes kendi işine bakar sen de iyi bir yere git hocana derdini tam olarak anlat ve verdiği programa uy.

45 kiloydum daha evvel.zerre iştahım yoktu.yemekleri seviyor fakat yiyemiyordum.ddoktor tavsiyesi ile bir ilaç kullanmaya başladım 3 ayda kendi isteğim ile 57 kiloya çıktım.aksine spora gidersen zayiflarsjn.

45 kiloydum daha evvel.zerre iştahım yoktu.yemekleri seviyor fakat yiyemiyordum.ddoktor tavsiyesi ile bir ilaç kullanmaya başladım 3 ayda kendi isteğim ile 57 kiloya çıktım.aksine spora gidersen zayiflarsjn.

Kardesimin arkadaslari uygulanan program sayesinde spor salonunda kilo aldi.Hicbir ilac kullanmadilar.Kardesmde zayif spor salonuna gidiyor kendisi dovus sporcusu. Oldugu icin kilo programini uygulayamiyor.Suan girecegi mac icin ayni kiloda olmak zorunda artik.

benden bahsediyorsun sanırım :))

Bende senin kilondayım ve spora başladım. Ağırlık çalışıyorum iştahımda artıyor. Beslenme konusunda çok sıkıntıya sokma kendını ama yemeye çalış ozellikle karbonhidrat ve proteini arttır. Kas kütlen arttıkça kilo da alırsın. Nohut bezelye barbunya mercimek gibi protein kaynakgının yanında pilav ya da makarna ekmek gibi karbonhidratlar tüketmelisin. Direk süt içmek yerine sahlep içmen daha kalorili :)

Cnm sen ne kadar suredir gidiyosun?ben yorulunca direkt uyumak isterim acıkmışım falan umrumda olmaz bu durumda faydalı olur mu blemiyorum.bir de çöp gbi olmaktan orda utanırım valla.sen nasl anlattn derdini ve ilgı nasldı?

canım hiç çekinme sana en yakın yere git bence. Orda her türden insan var herkes kendi işinde kimse de dönüp sana bakmaz emin ol o konuda sıkıntı yapma...

Ben bir süre önce gittim ama sıklıkla devam edemedim verdikleri beslenme prog. da agır geldi. Ama az çok biliyorum nasıl ne yapılması gerekriğini. baya araştırdım. Evde agırlık çalışıyorum kas geliştirmek için aletleri de aldım. bikaç hafta önce başladım beslenmeme de dikkat ediyorum sonuç alacagımda eminim diyebilirim :)

sizler yine iyiymişsiniz ben 164 35 kiloydum 2buçuk ay öncesine kadar:)) ama şimdi 47 kiloyum :)

Ne yaptın kilo alabildin mi ?

ben de zayıfım ve diyetisyene gitmiştim geçen yıl. benim problemim iştahsızlık değil, yemeye üşenmek :) bana yeme düzenimi değiştirmem gerektiğini söyleyip spor vermişti. spor salonuna gittim ağır olmayan bi program uyguladı oradaki hoca. o dönem çok faydası olmuştu epey toparlamıştım kollarım filan kalınlaşmıştı. ama spordan önce ve sonra yemen gerekiyor yoksa hemen gidiyor kaloriler. sonra iş sebebiyle bıraktım dikkat edemedim gitti o kilolar da, bugünlerde tekrar düşünüyorum programı uygulamayı. süt içmen gerek bol bol ve ceviz fındık fıstık kuru incir kayısı gibi enerji veren şeyleri de aklına geldikçe atıştırman gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…