Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben bombax almıştım aynı olduğunu düşünüyorum ikisinin de..nette fiyatları 50 den başlıyor ama aktardan 30 tl ye aldım..1 kutusu 15 gün gitmişti..ilk 2 gün karnım çok ağırdı..Belki ondan değildir dedim devam ettim ağrım geçmişti..kilo aldım sanrm 2 kilo almıştım iştahımı da açmıştı..benim genelde sabahları midem bulanırdı zoraki kahvaltı yapardım sırf mideme bişey gitsin zaten zayıfım diye..o sorunumu ortadan kaldırmıştı ona şaşırdım sadece..ama gel gelelim içersinde ne olduğu belli değil..İçime sinmedi 2. kutuyu almadım..onu kullanacağıma eczanede satılan phar...n adlı vitamini alırım daha iyi dedim daha önce kullanmıştım çünkü..ne zaman kilo kaybı yaşasam ona yöneliyorum..ayda 3 kilo aldırıyor bana..eczanede satıldığı için güveniyorum açıkçası..ama şu ara bira mayası tabletlerini araştırıyorum hem çok sağlıklı olduğu söyleniyor hem de kilo aldırıyormuş ama henüz kullanmadım kullanırsam bılgı verırırm
anladım canım..Pekmez kilo aldırıyor tok karnına kullanırsan daha etkili olur..Tatlıyı bile yemeğin üstüne yiyince kilo aldırıyor öyle düşün..Ben sulandırıp içiyordum gece yemek yedikten sonra üstüne onu içiyordum..gündüz içinde o pekmezin kokusu hep burnuma geliyordu bir şekilde ve midemi bulandırıyordu eğer oluyorsa sana da sen de o şekilde yapabilirsin
sana bu pekmez kilo yaptı mı, ben burnumu tıkayıp gündüzleri bikaç tahta kaşık yiyorum, tahta kaşıkla satıyolar eczaneden aldım.
bu ara iyim, iştahım olduğunda zaten yiyorum, sorunum iştahsızlık..