• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İçin Çörekotu+Bal.

• Konu Sahibi Konu Sahibi dLg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dLg

canım kızım ELA'm 4 yasında
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
382
43
318
gecenlerde bi sabah programında bi lokman hekim söylerken duydum kilo almak isterseniz bitkisel bi çözüm söylüycem dedi
kilo almak isteyenler için yemeklerden 30 dk sonra
kilo vermek isteyenler için yemeklerden 30 dk önce yapın dedi

çörek otunu bi havanda iyice dövüp bir tatlı kaşığı bal ile karıştırıp yemelisiniz dedi ama dikkat edilmesi gereken çörek otu etkisini çabuk kaybedermiş o yüzden dövüldükten sonra hemen tüketilmedi önceden dövülmüş olmaz dedi

ben bikaç gündür yapıyorum inşallah faydasını görürüm

corek otu seker hastalarına ıyı gelıyomus saracoglu az once ntv de soledı

ben çörek otu yağını memişleri büyütmek için kullanıyorum, bu da mantıklı geldi denemek lazım CADIARZU

çörek otunu dövmeden karıstırsak yada dırek çörek otu yağı kullansak olurmu acaba:)opuyorumnanaktan

Kızlarr varmııı faydasıııııııııı??? bende başlıycam varmı deneyen?

Çörek otunun öğütülmüşü var ondan mı alsak acep? zemuszemus Aynı küç gibi.

nasıl yanııııııııııııı bayanssulusmile bende baslayım nasıl kullandıysan arkadasııım :emir_bebek:

konu sahibi gitmiş cvp vermiyor bize :D :D
arkadaşım sitede var bende deniyorum daha yeni başladım 1 2 gün oldu...çörek otu yağını (yatmadan önce sürersen daha iyi) 5 dk gögüslerine masaj yaparak yedir biraz kötü kokuyor ama olsun değer :D kaşınma falan olabilir bunlar normal böyle dene bakalım...herkes büyüdür dio inş.. faydası olur bana sana onaa :D :D :dance::dance:

canlarım ben kullandım tam ıyıce bılmıyorum ama sanırım 1 haftada 1kg aldım hemde dogru duzgun beslenmeden sadece bazen3 bazen 2 ogun yemek sonrası cörek otunu havanda doverek balla karıstırıp yıyorum sızde deneyın kızlaaaar

canlarım ben kullandım tam ıyıce bılmıyorum ama sanırım 1 haftada 1kg aldım hemde dogru duzgun beslenmeden sadece bazen3 bazen 2 ogun yemek sonrası cörek otunu havanda doverek balla karıstırıp yıyorum sızde deneyın kızlaaaar

Tam tahmin ettiğim gibi bal ile çörek otu. CADIARZU

ben çörek otunun tozunu yoğurda karıştırıp yedim bayağı bir zaman...sonuç koca bir sıfııııırrr kafamçokkarıştı

Kara üzüm çekirdeği yemiştim ben de. Bana da etki etmedi. Moral bozmak yok devam. hihoyyyt
Zaten o çörek otu öğütülmüş değil mi kızlar tekrardan mı havanda dövüyorsunuz? bilmiyorumkismile

ben çörek otunun tozunu yoğurda karıştırıp yedim bayağı bir zaman...sonuç koca bir sıfııııırrr kafamçokkarıştı

yoğurda çörek otu değil ceviz karıştır ye. fındık ceviz vs çok kalori barındırıyorlar. gece yatmadan önce yemek yiyemiyorum diyorsan bi kaseye yogurt doldur cevizle karıstır ye.

merhaba bende esım ıcın basladım bu karısıma cokk zayıff kendısı:):):) dövulmus hazır çörekotu aldım bal ıle karıstırıp yemekten sonra verıyorum:):):)

merhaba bende esım ıcın basladım bu karısıma cokk zayıff kendısı:):):) dövulmus hazır çörekotu aldım bal ıle karıstırıp yemekten sonra verıyorum:):):)

ılbalın programında cörek otu cok hassas denmıstı hazırını degıl taze taze dovun demıstı hazırları degerını kaybedıyomus

bu konu hakkında bilgisi olanlar lütfen yazsın bakalım neler biliyoruz yorrumlarınızı bekliyorum ben öneriyorum da onun için

Back