Kilo Alma Yarışması

DeeniiziM

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
3
0
6
34
Ankara
Merhaba arkadaşlar, farkettimki benim gibi çoğu kişi kilo almak istiyor bende kilo almayı yarışma haline çevirerek hırslanacağımızı ve aynı zamanda kilo alıp sevineceğimizi düşündüm. Herkes istediği kilo alma yöntemini kullanabilir, başta herkes yaşını boyunu kilosunu ve hedef kilosunu yazacak yarışacak bir kişi bulayım hemen yarın başlıcam yarışmaya.Benim yöntemimi aslında bir çoğunuz biliyor ve şunu söylemeliymiki okuduğum yorumlara göre çoğu kişide işe yaramış.DestinaX adlı arkadaşımızın "onaylıyorum 1 ayda 4 kg test edildi onaylandı" adlı topiğindeki yöntemi uygulayacağım.

Yaşım:17
Boyum:1.67
Kilom:45.0

Ben Si...tn şurup kullanıyordum 1 yıl falan oldu ara vereli. Neden ara verdin dersen aldıgım kiloları vermıstım ama aklımda su kaldı kilo alabliyorummmmm :) evet yersek kilo alıyoruz ama asıl derdımız iştahsiz olmamız ve ben dünden beri şuruba tekrar başladım :) ve sunun farkına vardım pat dıye surubu kesersek iştah kapanıyor yeme isteği kaçıyor ve mide küçülmeyee başlıyor kilo verıyoruz haliyle.. :) Yani kullanmayı düşünen arkadaslar o şurup kilo aldırıp verdirmiyor sadece iştah acıyor yersen alırsın ani bir şekilde bırakırsanda bazen verebilirsin.. Ben 40 kiloydum ve 1.5 ayda 48 kilo oldum ve cevremdekı herkes bayılmıstı halime ki gelin beni düşününnnnnnn :) ve sonunda bırakmamam gerekirken bıraktım içmek zor geldi ve suan 43 kiloyum.. Ve tekrar tekrar sunu anladım o 1.5 ayda aldıgım asıl kilo 3müş ben onu sabitleyebilmisim yanı kilo almak vermek mesakkatli bir sürec zaten o 8 kilo bende kalıcı degıldı bilmem gerekirdi ama büyüsüne kapıldık işte :) işin kısası tekrar baslıyorum ve hem tecrubelerım hemde hırsımla uzun bi süre kullanıcam ve bııyorum kı yersem kilo alıcammmm ve eger sizlerle birlesirsek daha kolay olur :)

ve boyum: 168
kilom : 43
yaşım : 20

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…