Kilo alma problemi ve çölyak hastalığı

En son gittiğim doktora çölyaktan şüphe duyduğumu söylemiştim ama bağırsaklarımda bir sorun var sandı büyük ihtimal ve bağırsak ilacı yazdı sadece.Tekrar gidip endoskopi isticem sanırım

En son gittiğim doktora çölyaktan şüphe duyduğumu söylemiştim ama bağırsaklarımda bir sorun var sandı büyük ihtimal ve bağırsak ilacı yazdı sadece.Tekrar gidip endoskopi isticem sanırım
İnşallah gerçekten basit bir bağırsak sendromudur , Çölyak yoktur

Diyeti nasıl yapıyorsunuz?Kusura bakmayın çok soru sordum ama insan kendi gibi olan birinden bilgi faydalanmak istiyor
Estağfirullah tabi ki sorabilirsiniz "glütenli" yani 'buğday,çavdar,kepek' gibi tahıl ürünlerini tüketmiyorum bizim için hazırlanmış özel glutensiz unlar var büyük marketlerde satılıyor yalnızca .. Tercihen sebze ve et ürünleri tüketiyorum . gluten diye bahsettiğim şey bir çeşit protein bizim sıkça tükettiğimiz ekmek pasta poğaça kısacası un olan her şeyde var , tabi bulgur vs dahil Bi hafta kadar sizde bu ürünlerden uzak durun bence bakın sindirim sisteminizde değişiklik rahatlama olacak mı

Evet araştırmıştım.Zaten özelliklle ekmek,poğaça vs tüketince oluşan tuvalet sıklığı nedeniyle araştırıp buldum bu rahatsızlığı.Diyet yapamadım hiç çalıştığım için mecbur çalıştığım yerde yemek yiyorum.
Ama dediğiniz gibi bi hafta denemem lazım bakalım ne olacak

Ne guzel bilgilendirmissinz tesekkur ederim ..

Ben de 2-3 hafta oldu öğreneli diyete de başladım 43 kiloydum 38 e düştüm şu an 39 38 arasıyım sen nasıl 10 kilo aldın bir ayda ben de alabilir miyim gerçekten moralim çok bozuluyor tek güzel şey diyetle birlikte bir çok acının dinmiş olması

Epeydir forumda değildim.
Ben yokken çoğunlukla sorulan soru nasıl kilo aldığım olmuş.

Ekstra bir şey yapmadım. Sadece glutensiz beslendim ve buğday ekmeği yerine kestane+mısır+pirinç ununu karıştırarak kendim yaptığım ekmeği tükettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…