- Konu Sahibi BellaBellucci
-
Merhaba tekrardan bellabellucci
Kan tahlillerim cikti onlarda da aynı bulgu.bugun yada yarın doktora götüreceğim rapor yazmasını söyleyeceğim.bakalim ne diyecek bu sefer?
Paylaşımların rahatlattı beni biraz evet düşünmemeye bakıyorum düşündüğümde icinden çıkılmaz bir hal alıyor cunku... Facebook da grubun adını yazabilir mısın? Oyle arayayım birde
Bende kilo alamıyorum evet keşke yazsaymış Nasıl kilo aldı acabaKonuyu bırakmıs ya(yav nasıl kilo aldıgını yazsaydı bari bizde deneseydık 3 hafta mesela sabah kahvaltısı boş boş peynır yıyerek yumurtaya ekmek bandırmadan ıkı zeytın öglen bı corba elma yogurt aksam pırasa yıyerekmı kilo aldı yanı merak edıyorummm cokkk bende düşünüyorum artık bu hastalık bendede var dıye
Çölyak ön tanılı olarak endoskopiye girdiyseniz ve çıkmadıysa yoktur ama farklı bi durum için endoskopi olduysanız çıkmayabilirnormal endoskopide çıkmıyor değil mi yani bunun için ağızdan salınmıyor hortum. sorma sebebim endoskopiye girdim mideme ve oniki parmak bağırsağına baktılar olsa orda çıkar mıydı diye
Çölyak ön tanılı olarak endoskopiye girdiyseniz ve çıkmadıysa yoktur ama farklı bi durum için endoskopi olduysanız çıkmayabilir
Evet normal endoskopi bağırsaktan bi parça alınıyor ben anestezi ile bayıltılıp öyle endoskopi oldum hiç bişey hissetmedimülser için girdim çölyaktan hiç bahsedilmedi normal endoskopi gibi oluyor yani ?
Evet normal endoskopi bağırsaktan bi parça alınıyor ben anestezi ile bayıltılıp öyle endoskopi oldum hiç bişey hissetmedim
Evet bence de doktorunuza söyleyinbende öyle girdim ama mideden bir parça alındı çölyak için girmedim ama ayrıyeten istemem gerek sanırım
Merhaba , şöyle bişey var ki her doktor bizim verdiğimiz şikayetlere karşın çölyak olma riskini göz önünd bulundurmuyor. Ancak detaylı bi inceleme yapan ilgilenen doktorlar deyim yerindeyse kıvrak zekaya sahip olan doktorlar çölyak için biyopsi istiyor . Ben şanslıydım ilk testlerde glutenle karşı alerjim ölçüldü . Bu arada ben çölyak diye bi hastalık olduğunu ilk kez kendimde yaşayınca duymuş oldum. Sizin yerinizde olsam yeniden doktora gidip çölyak olma riskim var mı ? Ve ya glutenekarşı alerjim var mı diye kontrol ettirmek istediğinizi söyleyinKızlar merhaba,
Bende çölyaktan şüpheleniyorum.Çok zayıfladım ne yesem dokunuyor afedersiniz lavabodan çıkamıyorum.Mide ağrılarım felaket.Doktora iki oldu gidiyorum ilki test bile yapmadı salladı başından 2sene önceydi.Tekrardan 3 ay önce gittim bi hap verdi sadece kan tesit yaptı bi sorun çıkmadı dedi temiz dedi. Endoskopi yapmasını özellkle benm mi istemem gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?