Kilo alma bacak kalınlaştırma yarış,yardım ?

makarnacnvr

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
102
56
298
kızlar ben çok zayıfım zaten diğer konularda kilo alma yarısına da yeni katıldım ama ek olarak benim bacaklarım aşırı ince ve bunu da kalınlaştırmak isterim benim gibi ince bacaklı olup da kalınlaştırmak isteyenler varsa burdan öneri ve yarış gibi bir şey yapmak istedim. Step yapmak kalınlaştırıyor diye biliyorum böyle herkes bacak cevresini yazsa öneriler ısıgında neler olacak bi baksak ? :44:

cnm bende senin gibiyim 2 kilo aldım ama hala bacaklarım çok ince onu kalınlaştırmak için çok araştırdım hareket falan ama bulamadım malesef ki :S

arkadaşlar benimde bacak ince ama güzel duruyo kilo almasını istemiyorum fakat ayak bileğim çok ince olduğu için pek beğenmiyorum yardımcı olabilicek varsa lütfen yazın

Canm ben de geçen youtubeden bakmıştım hakan adında bir fıtness hocası var bayanlar içindde çok güzel egzersiz hareketleri gösteriyordu. ben de bacaklarmın azcıkta olsa kalınlaşmasnı ıstıyorm (en azından tayt gydğimde gzel dursun) oradan bakabilrsin . günde 15 dk yapmaya özen gösteriyorum, başta biraz can yakabiliyor..

cnm link atabilirmisin özelden de olabilir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…