Kilo alırsam bacak aram kapanır mı?

yahu tabikide kapanır ama tam anlamıyla kapanırmı bilemedim....eşimin bacakları kilodan dolayı yapışıktır mesela ama 20 kilo verdiğinde de hala yapışıktı:))) bazı şeyler yapı meselesi...

bu arada bn hafif çarpık bacaklı yani üst kısmı biraz ayrık olanları daha hoş buluyorum...bnmkide dümdüz acaba biraz aralık mı olsaydı derim...düşün kilom 58 boyum 1.70....

52 kiloydum lisedeyken yine de düzdü...yapı galiba...ama alt bacağı ve bilekleri tombiş olan hatunlarda güzel bee bnmki ince(((

bende çok bitişik sevmiorm ama çok zayıf oldum için dar kot tayt giyemiorum kilo alırsam azda olsa kapanır ümidi içindeyim:S kilon çok iyiymiş bende o kiloya ulaşmak için ugraşıorum şuan 1,70 boy ve 47 kiloyum (

olabilir benim bir arkadaşım eskiden çok zayıftı bacaklarıda aşırı çarpıktı kendisi çok güzel bir kızdı sarışın mavi gözlü o bacakalar tüm güzelliğini bozuyordu onunda dalga bile geçiyorlardı aslında hiç dikkat dahi çekmiyordu gözleri olmasa sonra bu bir kilo aldı tam bir afet oldu ama bazı kişiler bacakalrından kilo alamaz üst taraf genişler o bacaklar incecik kalır deniz seki misali hertarafından kilo alabiliyorsan kesin almalısın derim

eğer ki...gerçek bi çarpık bacaklı dglsen kapanır....eger ust bedenin biraz daha gelişmiş alt bedenin küçük ise ve çarpıklık varsa....malesef...ben su an çok zayıfım ama bi ara kiloluykende öleydim çarpık....zayıflayınca biraz daha ortaya çıktı....bacaklarım kötü ve çirkin ve depresyondym malesef....bacağım kalın diyenleri anlayamıyorum....bana verin siz o bacakları seve seve kbl ederim

şuana kadar hiç kilo alamadım desem yeridir hep zayıftım ama önceden bu kadar göze çarpmıodu kalçamda yok resmen ama kalçamın yanlarında kemik çıkıntısı var sinir bişey acaba o yüzden mi diorum :S diyetisyene başladım ama bacaklarım kilo alırmı hiç bilmiorum :S

kapanıyo canım hiç moralini bozma. ben 3 ay önce 48 kiloydum bunalıma girdim bi ara bacaklarım çarpık diye ama 4 kilo aldım hemen belli etti kendini

kapanıyo canım hiç moralini bozma. ben 3 ay önce 48 kiloydum bunalıma girdim bi ara bacaklarım çarpık diye ama 4 kilo aldım hemen belli etti kendini

boyun kaç peki bende 46ya düşmüştüm 49 oldum şuan annem dio bacakların kilo almış az falan boym 1,70 çok zayıf duruorum:s

1.72 yım ben canım 52 kiloyum şuan hala almaya çalışıyorum zayıfım ama eskiye göre iyi tabi işin sırrı kilo almakmış :)

ben de 166 boyunda ve 46 kiloyum ve bacaklarımı kapattığımda arada boşluk kalıyor hatta o boşluktan bir TIR geçebilir. Ama çarpık bacaklı değilmişim. Kilo alınca kapanırmış
Annem de benim yaşımdayken benim kadar zayıfmış, onun da bacakları arasında boşluk kalıyormuş ama evlendikten sonra kilo almış. Şimdi 38 beden ve bacaklarını kapattığında boşluk yok.
İnşallah ben de kilo alırım da bacaklarımda boşluk kalmaz. Zaten kilo almaya çalışıyorum şu sıralar çünkü okulda arkadaşlarım bana çok zayıfsın, çirkinsin filan diyor. Kendimden soğudum resmen.

cnm bnde çok zayıftım bebek maması yiyerek kilo aldım http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-...82-1-ayda-4-kg-test-edildi-onaylandi-133.html buraya gir eminim sende alırsın

cnm bnde çok zayıftım bebek maması yiyerek kilo aldım http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-...82-1-ayda-4-kg-test-edildi-onaylandi-133.html buraya gir eminim sende alırsın
teşekkür ederim deniycem :)
zaten bebek mamasının tadı da çok güzel oluyor.
artık bıktım yaa kilo almak istiyorum ama bana kilo alıp da ne yapıcan biz kilo vermekle uğraşıyoruz diyorlar. Annem de bana kızıyor çok takıntı yapıyorsun diye.
Bir de birşey danışmak istiyorum, ben hep dar, skinny pantolonlar ve taytlar giyiyorum. Sizce bana böyle bir pantolon yakışır mı? Evde böyle bir pantolonum vardı geçen senelerden kalma, ama beni kısa gösterir diye hiç giymedim, annem kızıyor bana giymiyorum diye. Sizce beni kısa gösterir mi?

Son düzenleme:

mutlaka dene cnm evt tadıda güzel ama sütü çok ısıtma bak ılık olsun :)) banada öyle söylüyolardı ama bn kimseyi dinlemedm kilo almak için ugraştım ve aldımda :) sonucta kendimi zayıfken rahat hissetmiodum giydigim hiç bsy yakışmıyodu ama kilo aldıktan sonra kndime güvenim geldi giydiklerim yakışıo herkesde kilo aldıktan sonra daha güzel oldun fln dediler bunlarda beni çok mutlu etti tabi :)) yani sen kilo almayı kendini iyi hissetmek için istiosun sonucta kendin için karışanlara da öle söyle bn kendimi öyle mutlu hissedicem de senide çok iyi anlıyorum yani inş. sende alırsın kilo başladıysan bebek mamasına sonuclarınıda yaz olurmu :) ayrıca dediğin pantolan da yakışır bnce kısa göstermez aksine uzun bol paçalı pantolanlar uzun gösterir die biliorum bn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…