yahu tabikide kapanır ama tam anlamıyla kapanırmı bilemedim....eşimin bacakları kilodan dolayı yapışıktır mesela ama 20 kilo verdiğinde de hala yapışıktı:))) bazı şeyler yapı meselesi...
bu arada bn hafif çarpık bacaklı yani üst kısmı biraz ayrık olanları daha hoş buluyorum...bnmkide dümdüz acaba biraz aralık mı olsaydı derim...düşün kilom 58 boyum 1.70....
52 kiloydum lisedeyken yine de düzdü...yapı galiba...ama alt bacağı ve bilekleri tombiş olan hatunlarda güzel bee bnmki ince(((
kapanıyo canım hiç moralini bozma. ben 3 ay önce 48 kiloydum bunalıma girdim bi ara bacaklarım çarpık diye ama 4 kilo aldım hemen belli etti kendini
ben de 166 boyunda ve 46 kiloyum ve bacaklarımı kapattığımda arada boşluk kalıyor hatta o boşluktan bir TIR geçebilir. Ama çarpık bacaklı değilmişim. Kilo alınca kapanırmış
Annem de benim yaşımdayken benim kadar zayıfmış, onun da bacakları arasında boşluk kalıyormuş ama evlendikten sonra kilo almış. Şimdi 38 beden ve bacaklarını kapattığında boşluk yok.
İnşallah ben de kilo alırım da bacaklarımda boşluk kalmaz. Zaten kilo almaya çalışıyorum şu sıralar çünkü okulda arkadaşlarım bana çok zayıfsın, çirkinsin filan diyor. Kendimden soğudum resmen.
teşekkür ederim deniycem :)cnm bnde çok zayıftım bebek maması yiyerek kilo aldım http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-...82-1-ayda-4-kg-test-edildi-onaylandi-133.html buraya gir eminim sende alırsın
teşekkür ederim deniycem :)
zaten bebek mamasının tadı da çok güzel oluyor.
artık bıktım yaa kilo almak istiyorum ama bana kilo alıp da ne yapıcan biz kilo vermekle uğraşıyoruz diyorlar. Annem de bana kızıyor çok takıntı yapıyorsun diye.
Bir de birşey danışmak istiyorum, ben hep dar, skinny pantolonlar ve taytlar giyiyorum. Sizce bana böyle bir pantolon yakışır mı? Evde böyle bir pantolonum vardı geçen senelerden kalma, ama beni kısa gösterir diye hiç giymedim, annem kızıyor bana giymiyorum diye. Sizce beni kısa gösterir mi?
Eki Görüntüle 539487
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?