• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alırsam bacak aram kapanır mı?

lessie

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
739
299
323
İstanbul
ya önceden hiç gözüme batmazdı ama iyice zayıfladım içinmi anlamadım bacak aram çok açık dar kot giyemiorum bu yüzden sizce kilo aldımda bu kapanırmı?

genu varum yani O bacak olabilir.
ama zayıflıktan da olabilir bakmam lazım

evet kapanır. hatta bir yazıda okumuştum kadın zayıflamış da yabancı bu kişi, eski kilolu halinde bacaklarının birbirine çarpmasından acıyacak kadar yani kızarıklar mı oluşmuş vs yani yürümede de güçlük çekiyormuş falan. kilo aldıkça kapanıyor yani

Eskiden 44kiloydum,bacaklarım kapalı haldeyken arada kalan boşluktan bir tren geçebilirdi herhalde,çarpık bacaklı olduğumu sanıyordum ama kilo alınca gayet güzel oldu

Ben 1.65 boyundayim ve 50 kiloyum bu zayiflik belimin 34 olmasina neden oluyor garson boy reyonundan giyiniyorum ve bacaklarim da oldukca egri cok kompleksliyim bu yuzden ve artik care ariyorum.

Aslinda ben vazoya benziyorum bel ince,basen yagli,dizden asasi yamuk :((( iki estetikciye mail attim,Ahmet beyden cvp geldi,digeride gelsin hemen karar verip cozucem bu durumu.sonbahara ameliyatli basliycam.

Aslinda ben vazoya benziyorum bel ince,basen yagli,dizden asasi yamuk :((( iki estetikciye mail attim,Ahmet beyden cvp geldi,digeride gelsin hemen karar verip cozucem bu durumu.sonbahara ameliyatli basliycam.

boy ve kilonuz arasındakı fark gayet normal .mankenlerınde boyle . ama basenım yaglı dıosunuz basenınız genısse 34 beden gıyemezsınızkı ? beliniz 34 olamaz zaten 34 dedgınız sey kalça kısımdır ki genişşse 34 olamaz. vucut yapınızdan kaynaklı yada sız gözunuzde buyutuorsunuz.

Ya dedigim gibi garip bir vucudum var, belimde bisey durmuyo kalcam degil. 34olan kemer yerim kalcamda cok yagli degil baldir mi denir dislara oralar yagli bol kesimlere zorla sigisiyorum ama 36alirsam belden aldiriyorum zaten bacaklarim egri diye hep bol kesim pant. Ve de uzun kastikli etekler ve elbiseler tercih ediyorum.

kilo alirsan kapanir ama kilo almakda zor is. bazi insanlarin metabolizma hizli olunca istedigin kadar ye vucut yakiyor.( ornegin; ben) :))

Back