Kilo alımı neden durur

Damlanız güzelmiş. Biz de onu alıyorduk devletin verdiği yerine. Değerlerimiz iyiydi. Doktor baksın diğer değerlere de. Evet artık yavaşlar kilo alımı ama gelişim de devam etmeli tabi. Emekliyor mu? Dönüyor mu? Oturuyor mu? Neler yapabiliyor?
Sadece oturuyor başka hiçb işi yok ayakta tutmak istiyorum durmuyor oturuyor ve cok mızmız bir bebek hep kucakta

Sadece oturuyor başka hiçb işi yok ayakta tutmak istiyorum durmuyor oturuyor ve cok mızmız bir bebek hep kucakta
Benimki 2.5 yaş inanın hala kucakta 🤣 ama biraz daha hareketli olması beklenir bu aylarda güzelce yorumlasın doktor. Bizleri de bilgilendirin.

Benimki 2.5 yaş inanın hala kucakta 🤣 ama biraz daha hareketli olması beklenir bu aylarda güzelce yorumlasın doktor. Bizleri de bilgilendirin.
Aslında kucakta oldugı için hep sanırım emekleme yi felan bilmiyor poposu yeri hiç görmedi ilk cocuk haliyle bu sefer ben endişeleniyorum geri mi kaldık diye çünkü etrafımda 9 aylık yürüyor benimki dik ayakta durmuyor 🥲

Aslında kucakta oldugı için hep sanırım emekleme yi felan bilmiyor poposu yeri hiç görmedi ilk cocuk haliyle bu sefer ben endişeleniyorum geri mi kaldık diye çünkü etrafımda 9 aylık yürüyor benimki dik ayakta durmuyor 🥲
Daha doğru oyular bulabilirseniz yerde oynayacağı hareketlenir aslında. Ilgisini çeken şeyi uzağa koyarak ulaşmasını sağlarsınız. Yürüteç var mı?

Atın yere oyuncaklarına koyun. Kesfetsin ulaşmaya çalışsın. Kasları kuvvetlensin. Hep kucak da hareketsiz olmaz. Tutup koltukdan kalkmaya çalışsın. Oturabiliyor mu desteksiz?

Daha doğru oyular bulabilirseniz yerde oynayacağı hareketlenir aslında. Ilgisini çeken şeyi uzağa koyarak ulaşmasını sağlarsınız. Yürüteç var mı?
O kadar ters Bi bebek ki yürüteç asla sevmiyor koyduğum gibi aglıyor yürüme arkadası aldım ama oda erken esya uzaksa aglıyor ama gitmiyor 😔🤣 cıldırcemmm

Evet hiç aklıma gelmedi banyo yaparken bırakıyorum ama hiç oyuncak vermedim eli elime tesekkür ederim 23 yasında bir anneyim tecrübem yok
Benim de yok ilk çocuk. Siz sadece bebeğinizi iyi gözlemleyin yeterli. Milletle kıyaslamayın. Neyi sever bulup yönelendirirseniz daha iyi olur.

Evet oturuyor oynuyor dönüyor ama yüzüstü durdugı an aglıyor istemiyor
Siz tütün yüz üstü zamanla karın üstü süreleri uzuyor. Benimde bebeğim hiç sevmezdi ben oyun yapa yapa süresini uzattim. 1 dk 3 dk 5 dk derken uzadi. 4 ay kucaginizda yaşadı resmen . Dönerken yardım ettim oyunlar yaptım nasıl yüz üstü dönmesini ,yüz üstümden sırt üstü dönmesini öğrettim destekle ,sonrasi çorap söküğü gibi.
İstahsizligi içinde 9. Ay kan testi yapıyorlar bir değerlerine baktırın.

Siz tütün yüz üstü zamanla karın üstü süreleri uzuyor. Benimde bebeğim hiç sevmezdi ben oyun yapa yapa süresini uzattim. 4 ay kucaginizda yaşadı resmen . Dönerken yardım ettim oyunlar yaptım nasıl yüz üstü dönmesini ,yüz üstümden sırt üstü dönmesini öğrettim destekle ,sonrasi çorap söküğü gibi.
İstahsizligi içinde 9. Ay kan testi yapıyorlar bir değerlerine baktırın.
Cuma günü gideceğim tavsiyenize uyacagım deneyelim 😊

Canım benim bebeğim de 4 aylıkken 8 kiloydu 5 ayda ancak 500 gram aldı durdu kilosu ben kontrole götürdüm demir ve b12 eksik çıktı sende değerlerine baktır istersen o yüzden durmuş dedi iştahı kapanmış ded doktor

Canım benim bebeğim de 4 aylıkken 8 kiloydu 5 ayda ancak 500 gram aldı durdu kilosu ben kontrole götürdüm demir ve b12 eksik çıktı sende değerlerine baktır istersen o yüzden durmuş dedi iştahı kapanmış ded doktor
Evet götürdüm resmen kansız cıktı 7 cok dusuk siz ne kullandınız

Ben de yeni götürdüm canım ben ocean demir damlası ve argivit saşe kullanacağım bir de b12 damla doktor tavsiyesiyle. Tabi demirini yükseltecek tarifler varsa onlara da bakmak lazım geçen birisi burda yazmıştıda bulamadım uygulayacaktım oğluma

Ben de yeni götürdüm canım ben ocean demir damlası ve argivit saşe kullanacağım bir de b12 damla doktor tavsiyesiyle. Tabi demirini yükseltecek tarifler varsa onlara da bakmak lazım geçen birisi burda yazmıştıda bulamadım uygulayacaktım oğluma
Benimki yemiyor maalesef o yuzden ilaçla denicem

Benim bebeğiminde kanı düşük, bestrion kan damlası kullandım 2 ay işe yaramadı ve o kadarda dikkat ederek kullandım. 1 aydırda ferro sanol b şurubuna geçtik, bakalım insallah işe yararlar bebeklerimizde. Çocuk doktorum bana haftada 3-4 defa ceviz büyüklüğünde et de yedirmemi söylemişti. Ama iştah olmayınca zorlanıyorum.

X