• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Kilo Alımı ardından gelen çatlaklarım ve selülitlerim!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Dreaminess

SpongeBob SquarePants!
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
24
0
86
İzmir
Merhaba arkadaşlar
Bundan birkaç ay öncesine kadar aşırı zayıftım.Yaşım 16 kilom 34 ve boyumda 1.64ttü.
Bunun getirdiği psikolojik rahatsızlığım vardı ve antidepresan hapların kilo aldırdığını duydum bu yüzden bir pskiyatra gittim.

Şimdi yaklaşık 2.5 ay geçti ve ben 44 kiloyum.
Tahmin edebileceğiniz gibi,en başlarda beyaz renkte birkaç çatlağım oluştu kalçamın yan tarafında.Ben kilo almanın verdiği mutlulukla çok sevinmiştim. :kedi:
(insan çatlaklarının olduğuna sevinir mi?ama kilo almanın mutluluğu bambaşka bişeydi) :1:

Daha sonraları yavaş yavaş artan selülitlerimi farkettim.Bunların her geçen gün artması her geçen gün kilo alıyorum demekti.ve ben dünyanın en mutlu insanıydım :)

Her neyse anlatmaya çalıştığım en başında bunlardan rahatsız olmadığım için,birşeyler yapmamıştım ve bugün kalçamdaki felaketle karşılaştım.

Geçen haftaya kadar hiç bişey olmayan kalçalarım şu anda kırmızı kırmızı çiziklerle dolu,aynı zamanda ilk başlarda çıkan çatlakların yanındada var bunlardan.

O kadar kötü bir görüntü ki..Daha 16 yaşındayım ama bunlar annemde bile yok ohaoldumsmile

En çok korktuğum çatlaklar geçmezmiş?
Ve ben başta bunlardan memnun oldum diye geç kalmış olabilirim.Ömür boyu bunlarla mı yaşayacağım?Yardım edermisiniz? mafoldumben

yasin cok kücük canim endiselenmen normal ama kendine cok fazla dert etme zamanla o kirmizi catlaklarin rengi soluyor beyaz yada gri gümüs rengini aliyor bence bol bol su ic ve vucudunu nemli tut vucut kremleri,bebe yagi,badem yagi ileselülitler icinde bol spor yap bence üzme kendini.bu catlaklar kadinlarda kacinilmaz birsey olumunekankayizsmile

Bende de var bende kilo almak için hap kullandım 20 kilo aldım ve sonuç aynı çatlaklar, bol su içmeye başladım bakalım faydası olacak mı : )

dreamniessciğim ben de 16 yasındayım ve 43 kiloyum çatlaklar için dün acnelyse kullanmaya başladım sen de başlayabilirsin. beraberce kurtulalım bu çatlaklardan :hulya:

Teşekkürler çok sağolun :)) hihoyyyt
Aslında yaz günleri bile günde en fazla 2 büyük bardak su içiyorumdur.Nedense sevmiyorum su içmeyi :)
Ama deneyelim bakalım

ya birde hamilelerin kullandığı kremlerden kullansam acaba bir yararı/zararı olurmu?

edit:eris'ciğim bende alayım bakalım beraber kullanlm :)

Son düzenleme:
Back
X